Alle rejsemål
Her får du
 • En tropisk getaway i idyllisk natur
 • Spa & Wellness
 • Lækkert poolområde

Centara Koh Chang Tropicana Resort

4
Her får du
 • En tropisk getaway i idyllisk natur
 • Spa & Wellness
 • Lækkert poolområde
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Centara Koh Chang Tropicana Resort

 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Vandrutsjebane

Et tropisk eventyr venter på Centara Koh Chang Tropicana
Centara Koh Chang Tropicana Resort er et tropisk getaway i idyllisk natur. Her holder du ferie på et strandhotel, der er omkranset af svajende palmer og lyden af bølgerne, der roligt skyller op på det hvide sand. Du har nemlig direkte adgang til den billedskønne strand og poolen, hvorfra du har strandudsigt. 

Når du holder ferie på Centara Tropicana er der rig mulighed for at udforske den skønne ø Koh Chang (Koh betyder ø og Chang betyder elefant). Øen, der er Thailands næststørste ø efter Phuket, byder på masser af udflugtsmuligheder, såsom snorkling, dykning, vandreture til øens mange vandfald og øhop til de andre øer i området som Koh Mak og Koh Kood. Der er masser af udforske, men handler din ferie mere om at lukke øjnene og nyde varmen, solen og den tropiske brise, er der selvfølgelig også tænkt på det. Du kan falde hen i en solseng ved stranden eller poolen, snuppe en afslappende massage, dyrke yoga, nyde en tur i spabadet eller i saunaen. For de lærenemme er der mulighed for at få undervisning i at tale thai. 

Har du børn med på rejsen, kan de slippes fri i børnepoolen, hvor der er en vandrutsjebane. Resortet har også sin egen internationale børneklub, hvor børnene kan lege og skabe gode minder med de andre børn, der besøger resortet.

Vidunderlige restauranter på Centara Koh Chang Tropicana
Når sulten skal stilles, kan du bevæge dig over i Sea Breeze Restaurant, der byder på lækre gastronomiske oplevelser krydret med en betagende havudsigt. Maden smager bare bedre, når du spiser den med udsigt til Thailands eksotiske omgivelser. Der serveres både internationale- og thairetter. Centara Tropicana serverer også lækre, kolde drikkevarer i Lobby baren eller i Splash Pool Bar. Er du lækkersulten efter en snack, er det også der, det sker. Vil du hellere spise i private omgivelser i værelse eller villa, kan der bestilles In-Room dining.

Sådan bor du på Centara Koh Chang Tropicana
Centara Tropicanas tropiske omgivelser er ikke blot den omkransende natur. Værelserne er nemlig designet til at matche den tropiske stemning, og de passer fint ind i de grønne blade og frodige planter. Fællesnævneren for værelserne er, at de er indrettet i jordnære farver med fokus på naturen – men med et strejf af moderne indretning, der ikke går på kompromis med komforten.

Alle værelserne er indrettet med gratis WiFi, aircondition, fan, safeboks, minibar, telefon, TV, toiletartikler hårtørrer og kaffe & te faciliteter.

Superior Room
Skønt værelse på 42 kvadratmeter med privat altan, hvor du kan nyde synet af den tropiske have. Udstyret med king size seng og enkeltmandsseng og med plads til op til tre voksne eller to voksne og et barn. Badekar og separat bruser og masser af plads til toilette. Sofagruppe og lækre møbler både ude og inde.

Deluxe Room
Søger du lidt mere plads, får du det i et Deluxe værelse på 45 kvadratmeter med plads til op til tre voksne eller to voksne og et barn. Også her er der havudsigt. Værelset adskiller sig ved at have både brusebad og badekar.

Cabana Deluxe Room
Igen bliver værelset mere rummeligt med 48 kvadratmeter. Du får både senge og sofa med her – samt en balkon eller terrasse, der har udsigt til haven. Værelset er udstyret med både badekar og bruseafdeling. Du kan vælge mellem en king size seng eller twin-senge så der bliver plads til op til tre voksne eller to voksne med et barn.

Værelset kan bestilles på forespørgsel.

Cabana Premium Deluxe 
65 m2 ren skønhed i egen uforstyrret bungalow med plads til tre voksne eller to voksne og to børn. Nyd badekar, udendørs brusebad og de komplementære badekåber, der virkelig forstærker hotelfølelsen.

Værelset kan bestilles på forespørgsel.

Cabana Ocean View
Drømmer du om havudsigt, er dette værelse på 48 kvadratmeter det oplagte valg. Du befinder dig nu få skridt fra strandens varme sand og de rolige bølger, der venter på, at du hopper i. Der er to dobbeltsenge, badekar og udendørs, tropisk brusebad, så her er plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn. Terrassen lader dig nyde den smukke have og vandet i baggrunden.

Værelset kan bestilles på forespørgsel.

Junior Suite Garden View
62 kvadratmeter med badekar og udsigt til haven, brusebad, badekar, møbleret balkon, samt dobbeltseng og sofa. Udstyr som badekåber og hårtørrer, toiletartikler, safe hører med til alle stedets bungalows. Her er plads til op til tre voksne eller to voksne med to børn.

Værelset kan bestilles på forespørgsel.

Pension
Du bor med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad).

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lokalt centrum 1 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 157
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2002
Børnepool Ja
Cykel Udlejning
Elevator Nej
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 3
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Vandrutsjebane Ja
Volleyball Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratisKort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail