Feriestemning på maleriske Phuket

Fra 11.495,-

Paradisstrande, aktiviteter for hele familien, billedskøn natur, kulinariske eventyr og vaskeægte Thailandstemning – det er hvad, der venter dig på Phuket.  


Thailands største ferieø, Phuket, er det perfekte sted for en tropisk strandferie for hele familien. Her venter solskin, strandlege og nye oplevelser for både store og små i et paradis, hvor palmerne roligt svajer i takt til den lune brise og de lange sandstrande står i kontrast til det klare, turkisblå vand, og hvor de karakteristiske og høje kalkstensøer rejser sig fra havet i et malerisk landskab.  

Phuket er en destination kendt for sin billedskønne natur, sine mange farver og sin rige, kulturelle arv – og så er det en destination, der favner både backpackere, familier og luksusrejsende, hvilket gør øen til det perfekte feriemål lige meget hvilken rejse, du drømmer om. Og uanset om du er til 3- eller 5-stjernede hoteller, placeringer direkte i vandkanten eller tættere på bymidten eller om du er til shopping og dasning eller vandreture og aktiviteter, så kan du opleve det hele her! 

Især Phukets strande er et af øens mest markante træk. Her står livlige Patong Beach i kontrast til de mere fredfyldte Kata, Karon og Surin Beach, og udover solbadning og badning er disse steder også et hotspot for vandsport - især dykning, snorkling og vindsurfing. Nyd dagene med afslapning eller aktiviteter under solen, besøg til den charmerende ‘hovedstad’, Phuket Town’, med gamle bydele og sino-portugisike bygninger, forkæl dig selv med kulinariske oplevelser og lokale retter og meget mere. På Phuket står oplevelserne på række og venter på at blive udforsket. 

Dette er et rejseforslag og kan sammensættes efter dine ønsker og behov. Ønsker du andre hoteller, besøg til andre områder eller anden fordeling af dagene, skræddersyr vi rejsen for dig.

Vejlende priser

Rejs fx i maj og oktober i 14 dage fra 11.495,-
Rejs fx i juli og januar i 14 dage fra 13.995,-


 

Rejsens højdepunkter
 • Oplev maleriske Phuket
 • Oplevelsesrig ferie på Thailands største ferieø
 • Uendelig muligheder for udflugter
 • Nogle af Thailands bedste snorklingspots
 • Udforsk charmerende Phuket Town
 • Hyggelig indkvartering på 3-stjernet hotel
Og meget mere...

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
 Afrejse fra Danmark

Pak din kuffert med sommertøj, solcreme og snorkel for nu går turen til solrige Phuket. Som standard flyver du fra Kastrup lufthavn med 1 flyskifte til skønne Sydthailand.

Dag 2
Ankomst til Phuket
Ankomst til Phuket

Du har forplejning ombord på flyet, så du ikke skal bekymre dig om vådt og tørt. Du kan i stedet slå tiden ihjel med din længe ventede lydbog, nyde flyets store udvalg af film eller læne dig tilbage og blunde. Efter en god flyrejse ankommer du til Phukets luthavn, og kan træde ud i den længe ventede tropeluft. Du bliver hentet af privat transfer og der er nu ca. 45-60 minutters kørsel til Kata. Når du ankommer til resortet, bliver du indlogeret på det dit værelse, og kan nu i ro og mag pakke ud og tage et tiltrængt bad. Nyd det første lækre måltid mad på hotellets restaurant og glæd dig til morgensolens stråler rammer kysten.

Dag 3-14
Nyd dagene i helt eget tempo
Nyd dagene i helt eget tempo

At vågne op i en hotelseng, er første bekræftelse på at du er på ferie. Næste bekræftelse er den lækre morgenmadsbuffet, som står klar og venter på dig, hver morgen, i hotellets morgenmadsrestaurant. Når maven er fyldt op med friskpresset juice og andre lækkerier, står dagens dør på vidt gab og du kan nu gøre præcis som du har lyst. Slæng dig ved det store poolområde, pak badedyrene og tag på stranden eller tag med på en af Phukets mange udflugter. Kun du bestemmer hvordan dagene bliver brugt.

Dag 15
Hjemrejsen begynder
Hjemrejsen begynder

Du har det meste af dagen til at nyde de sidste solstråler og spise den sidste is. Hen på eftermiddagen bliver du hentet af en private bil, hvor du med diverse souvenir i kufferten og sindet fyldt med gode ferieminder, bliver kørt mod lufthavnen, hvor flyet har afgang om aftenen. Din fantastiske ferie på Phuket er nu slut.

Dag 16
Hjemkomst til Danmark
Hjemkomst til Danmark

Efter en mellemlanding, ankommer du om morgenen i Kastrup lufthavn.

ShortTagLine

Her får du

 • Oplev maleriske Phuket
 • Oplevelsesrig ferie på Thailands største ferieø
 • Uendelig muligheder for udflugter
 • Nogle af Thailands bedste snorklingspots
 • Udforsk charmerende Phuket Town
 • Hyggelig indkvartering på 3-stjernet hotel
IncludedTagLine

Inkluderet i rejsen

 • Flyrejse fra København til Phuket t/r med ét flyskift
 • 12 nætter på Orchidacea Resort i et Superior værelse
 • Morgenmad alle dage
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
NotIncludedTagLine

Ikke inkluderet i rejsen

 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Udflugter og dagsture (kan tilkøbes)
 • Tidlig check-in og sen check-out (kan tilkøbes)

Her kan du bo

På Phuket kan du bo på det hyggelige og populære familieresort Orchidacea Resort ★★★. Hotellet ligger centralt i Kata by med kun 5. minutters gang fra Katas fortryllende strand, som er både paradisisk og børnevenlig. Resortet tilbyder et sttort udvalg af faciliteter, bl.a. et lækkert poolområde med jacuzzi, en sparat børnepool, poolbar, håndklædeservice, fitnesslokaler, massage, suttlebus til stranden, lækker inkluderet morgenmadsbuffet mm. - og så er servicen og gæstfriheden typisk Thai, hvilket vil sige både enormt venlig og hjælpsom. 

Du kan også se vores øvrige udvalg af hoteller i Phuket her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail