Hvordan vil du rejse?

Ø-hop

Ø-hop er en rejsetype, der giver dig mulighed for at udforske flere forskellige øer på én rejse. Men det er mere end blot en rejse; det er en måde at opleve en mosaik af forskellige ø-livsmiljøer og små samfund på til dig, der ønsker en varieret og rig rejseoplevelse.  

Kun for voksne

"Kun for voksne"-rejser er rejser til jer, der gerne vil rejse uden børn - og til hoteller uden børn - hvad enten det er en romantisk parferie, en afslappende tur med venner eller veninder eller voksne familiemedlemmer. Og så er de kendetegnet ved at have fred og ro i fokus.

Individuelle rundrejser

Drømmer du om at opleve mere end bare ét sted eller område, når du rejser, og se så meget som muligt af det samme land, mens du er afsted? Så er en individuel rundrejse garanteret noget for dig!

Kombinationsrejser

Kombinationsrejser er ikke kun rejser til to forskellige områder men to eller flere forskellige lande. Det er den perfekte rejsetype til den eventyrlystne rejsende, der gerne vil have oplevelser for alle pengene og minder for livet.

Familieferier

Familieferier er rejser, der matcher hele familiens behov og skaber kvalitetstid og minder for livet for hele familien - uanset om I er til aktiv ferie, oplevelser eller ren afslapning, og skaber kvalitetstid og minder for livet for hele familien.  

Luksusrejser

Drømmer du om den ultimative luksus, 5-stjernede hoteller, Business Class-flyrejser, overdådig forkælelse og eksklusive indkvarteringer? Så er vores udvalg af luksusrejser det helt rigtige valg for dig. 

Del denne side via E-mail