VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Vælg rejsemål                  Top Tours

Top Tours er et danskejet rejsebureau med mere end 18 års erfaring. Vi brænder for at hjælpe dig med at udleve din rejsedrøm, og vores destinationer byder på både kridhvide sandstrande og eventyrlige fortællinger. Vi skræddersyer rejsen, så den passer til dine behov.

Vi tilbyder et bredt udvalg af strandferier, krydstogter, rundrejser og Formel 1-rejser til hele verden – både til dig som vil rejse individuelt og i grupper.

Det er en dyd for os at have dygtige samarbejdspartnere på vores rejsemål, og vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1478), hvilket sikrer dig høj kvalitet og sikkerhed.

Covid-19 og din rejse

Hos Top Tours følger vi nøje med i Corona-situationen, så du er i sikre hænder både op til og under din rejse, hvis du køber den hos os.

Vi tilbyder blandt andet en tryghedsgaranti, der gør, at du får pakkerejsens pris retur, hvis pakkerejsen ikke kan gennemføres som følge af Corona.

Læs mere om Covid-19 her Tryghedsgaranti

Hvad er du til?
Læs mere

Fantastiske Thailand

Landet der har hele pakken

Thailand er lig med hvide sandstrande, gyldne templer, pulserende storbyer, et fabelagtigt køkken og dykning i verdensklasse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af rejser til Thailand.

Læs mere

Paradisøen Bali

Indonesiens mest populære ø

Dyk ned i det indonesiske paradis Bali, der utvivlsomt er Indonesiens mest populære ø. Oplev betagende rismarker, særegne templer, farverige festivaler, skønne strande, frodig regnskov og et formidabelt kunst- og kulturliv.

Læs mere

Øhop i Indonesien

Oplevelsesrig rundrejse

Oplev de 3 pragtfulde øer Bali, Gili Trawangan og Nusa Penida på dette eventyrlige øhop i det turkisblå ocean. Kridhvide sandstrande, farvestrålende tropefisk og et smukt koralrev venter!

Læs mere

Rejs på Business Class

Er du vild med luksus?

Skal din rejseoplevelse lige have lidt ekstra? Så prøv en af vores mange Business Class-rejser, hvor du rejser på fineste manér. Flyveturen er opgraderet til business, og dit hotel oser af luksus.

Læs mere

Magiske Maldiverne

Et paradis på jord

Uforlignelig luksus, perfekt, kridhvidt pulversand, et lysende, blåt hav og en uovertruffen undervandsverden, der er en oplevelse i sig selv. Maldiverne er uden tvivl et paradis på jord.

Læs mere

Luksus på Mauritius

Øparadiset Mauritius

Mauritius gemmer på uberørt natur og enestående sandstrande. Forkæl dig selv med en 5-stjernet luksusrejse omgivet af et krystalklart ocean og tropiske haver.