Rejser til Ha Long-bugten

Rejser til Ha Long-bugten

Ha Long-bugten – et af verdens naturvidundere og et UNESCO-verdensarvssted, hvor fortidens myter og naturens enestående skønhed smelter sammen med nutidens eventyr. 


Den legendariske Ha Long-bugt i det nordøstlige Vietnam er kendt for sin overvældende skønhed med tusindvis af kalkstensøer og holme, der majestætisk rejser sig fra det smaragdgrønne hav under sig. En sejltur her tilbyder ikke blot uforglemmelige oplevelser og udsigter men også en dyb følelse af ro og betagelse, hvor hver grotte og strand fortæller sin egen historie, formet af millioner af års erosion og forvandling.  

Det er dog ikke kun de betagende landskaber, der gør Ha Long-bugten til et must-see. Bugten er også hjemsted for en rig kulturel arv med legender om drager, der har formet både navnet og historien omkring stedet, og hvor kalkstensklipperne ifølge fiktive myter stammer fra datidens beskyttelsesdragers ild-, smaragd- og jadespydning.  

Rejser til Ha Long-bugten inviterer også på et paradis til de nysgerrige og eventyrlystne rejsende. For udover blot at kunne nyde synet tilbyder en bådtur på vandet her også f.eks. både kajaksejlads ved flydende landsbyer og i åbne grotter, dykning og snorkling eller udforskning af skjulte huler og grotter som Sung Sot-grotten og Thien Cung-grotten, der hver har sine egne unikke formationer og historier. Og når aftenen går på hæld er der ikke meget i verden, der er smukkere end at se solen gå ned bag kalkstensklipper og havet i horisonten.  

Vores rejser til Ha Long-bugten

Del denne side via E-mail