INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Zilwa Attitude ★★★★

Mauritius

Nyd den umiskendelige ø-stemning på det skønne Zilwa Attitude Hotel, hvor de smukkeste kystudsigter og moderne faciliteter bare venter på at forkæle dig og gøre din ferie uforglemmelig.

In stock
Travel Code
MR-H-10

Indkvartering

Det skønne Zilwa Attitude Hotel er beliggende på Mauritius’ nordlige kyst, og emmer af ægte luksuriøs ø-stemning. Her kan du nyde din ferie blot et stenkast fra vandkanten og gøre brug af hotellets mange faciliteter.

Hotellet har 214 værelser og suiter i forskellige størrelser, alle indrettet i moderne kreolsk stil fuld af personlighed og tradition. På alle værelser står et par traditionelle mauritiske dodo klipklapper klar til brug, når du bevæger dig rundt på hotellet. Derudover finder du på alle værelser:

 • Wi-Fi
 • Aircondition og blæser
 • Minibar
 • Hårtørrer
 • Satellit-TV
 • Te- og kaffefaciliteter

I de i alt 7 restauranter serveres der mad i et lækkert mix af autentiske kreol-retter, indisk, asiatisk og europæisk kogekunst – her er der noget for enhver smag. Derudover finder du også 2 skønne barer – en stilfuld loungebar og en hyggelig strandbar ved vandkanten – som står klar til at mixe lækre, farverige drinks til dig. Prøv eksempelvis deres hjemmelavede rom med ananas-, lychee- eller kokossmag.

Hotellet tilbyder nogle skønne aktiviteter både til lands og til vands, heriblandt yoga, petanque, snorkling og stand-up paddling, og har hele fire pools i området, inklusive en mindre børnepool. Du kan også tage på udflugt til en af øens større byer Goodlands, som er en traditionel mauritisk landsby, eller tage på frokost-bådtur til et øde område på Gran Zil, hvor de lækreste grillretter står klar. Spa-området med massage, beauty room og afslapningsrum er åbent hver dag mellem kl. 9 og 20, så du rigtigt kan lade sig forkæle på ferien.

Rejser I som børnefamilie er der masser aktiviteter for børnene mellem 3 og 12 år i hotellets Mini Club, som holder til på en sejlbåd placeret på landjorden. Her kan børnene udfolde sig kreativt, blive underholdt af maskotten Ayo the Dodo, eller tage med på mindre udflugter som for eksempel skattejagt.

 

Hotellets værelsestyper

 • Superior værelse med terrasse eller balkon – 35 m2 med plads til 2 voksne + 1 barn under 13 år
 • Familieværelse – 45 m2 med plads til 2 voksne + 2 børn/teenagere
 • Couple Deluxe værelse – 40 m2 med plads til 2 voksne
 • Family Deluxe værelse – 50 m2 med plads til 2 voksne + 3 børn/2 teenagere + 1 barn under 13 år
 • Couple Junior Beachfront Suite med egen terrasse med udsigt over lagunen – 50 m2 Plads til 2 voksne
 • Couple Privilege Suite med egen balkon og boblebad – 40 m2 med plads til 2 voksne

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Zilwa Attitude ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden