INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Wildepaardejacht

Sydafrika

Historien om Wildepaardejacht er historien om en sydafrikansk præsident, som forelskede sig i en græsk kvinde. Græskfødte Elita købte farmen i 1994 for at være tættere på den tidligere sydafrikanske præsident de Klerk, og senere slog de Klerk sig ned med sin hustru på den fredfyldte farm.

In stock
Travel Code
ZA-U-2

Beskrivelse

Når du checker ind på Wildepaardejacht, tjekker du ind på en aktiv vingård. Arbejderne summer mellem vinranker og citrontræer, vindruer bliver kørt fra farmen til produktion, og husholdersken Yvonne rumsterer i køkkenet.
Kom med ud i marken og pluk de druer, som senere bliver til vin, eller gå en tur i den rå natur omkring farmen. 

Wildepaardejacht ligger midt i det sydafrikanske vindistrikt med hyggelige byer som Stellenbosch og Franschhoek, og storbyen Cape Town ligger blot en lille times kørsel fra farmen.
Hele farmen blev restaureret i 1995, og selve gården er holdt i klassisk cape dutch stil. Den består af et hovedhus på omkring 280 kvadratmeter, et gæstehus på 170 kvadratmeter og et pool house på 45 kvadratmeter med bordtennisbord og dartskive. Sammenlagt er der 10 dobbeltværelser – syv med eget bad. Der er terrasser på alle sider af huset, swimmingpool og muret barbecue.

 Familien Møller Madsen har netop genoptaget Wildepaardejachts egen vinproduktion. Denne har ellers stået stille siden FW, da Klerk ejede gården.
Alle farmens druer bliver håndplukket og lagt på fade. Wildepaardejachts vin kan for øjeblikket kun købes på gården og nydes allerbedst på terrassen med de røde bjerge.

Vinlandet byder iøvrigt på et utal af vinproducenter, som tilbyder vinsmagning. Blandt de bedste er Fairview, Backsberg og Babylonstoren. 
Fra Wildepaardejacht er der fem kilometer til den nærmeste by, Paarl, som er den største by i vinlandet. Paarl er ikke så besøgt som charmerende Stellenbosch og Franschhoek, men betegnes af lokale som up-and-coming. Byen blev etableret i 1720 og har en næsten 12 km lang hovedgade med butikker og restauranter. Handelsstrøget Lady Grey St. er med lokal hverdagsstemning også et besøg værd. Der er ca. en halv times kørsel både til universitetsbyen Stellenbosch og idylliske Franschhoek, mens man skal beregne en lille time til Cape Town.

Udover vinmarkerne fylder golfbanerne godt op i vinlandet omkring Paarl. Paarl Golf Club er kendt for at ligge i læ i modsætning til mange af banerne ved Cape Town. Banen blev for nyligt udvidet til en 27 hullers bane. En anden af områdets attraktive golfbaner er Pearl Valley Golf Estate, som ligger mellem Paarl og Franschhoek. Banen åbnede i 2005 og blev kåret som årets bedste nye golfbane af golfmagasinet Golf Digest. I øvrigt er det FW de Klerks foretrukne golfbane i området.

Vinter i Danmark er sommer i Sydafrika. November, december, januar og februar er dermed de varmeste måneder, hvor temperaturen som regel kommer op over 30 grader. Juni, juli og august er de koldeste måneder med temperaturer mellem 8-17 grader.

Vi tilbyder rejser til Wildepaardejacht som individuelle rejser, hvor vi skræddersyer rejsen til Jeres ønsker. I kan vælge at kombinere med ophold fx. i Dubai, Johannesburg, Cape Town eller på danske ejede Mpala Safari Lodge ved Krüger National Park..

Bestil

Send rejseforespørgsel

Wildepaardejacht
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden