Det vestlige Australien

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Australien
 • Gyldig fra
  01-10-2020
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  17 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 20.998Kr.
Tag på en oplevelsesrig rejse i den største delstat i Australien.

Gør stop i Australiens fantastiske nationalparker, såsom Kalbarri National park, eller kom helt tæt på rokker, skildpadder eller hvalhajer ved Ningaloo Reef.

Oplev delfiner på nærmeste hold i Monkey Mia, hvor de oftest kommer helt tæt på kysten og bo under Australiens fantastiske stjernehimmel i eget telt ved stop i Karijini National Park.

Rejsen inkluderer: 


Pakkepris fra kr. 20.998,- pr. person


Ved afhentning af bilen i Perth skal der betales et One Way Fee på 1.430 AUD.

Efter jeres første nat i Perth starter jeres rejse langs Indian Ocean Road til fiskelandsbyen Cervantes.

På turen mellem Perth og Cerventes kan I bl.a. andet gøre stop ved Numbung National Park. I hjertet af nationalparken kan I opleve Pinnacle ørken, der med de oprejste kalksten danner et fantastisk månelandskab. Fra Cervantes bevæger I jer til Geraldton, der er en kystby med smukke strande og en populær destination for vandsportsentusiaster.

I Kalbarri tilbringer I de næste to nætter, før jeres rejse fortsætter til Exmouth. Fra Kalbarri kan I opleve Kalbarri Nationalpark, Murchison River Gorge og Z-Bend, en udkigspost, der giver jer en fantastiske udsigt over nationalparken.

I tilbringer de næste 2 nætter i Monkey Mia, der ligger i Shark Bay Nationalpark. Her kan I komme helt tæt på delfinerne, der oftest kommer helt tæt på kysten og besøge Shell Beach, som er en af de eneste strande i hele verden, der består af helt små muslingeskaller.
Coral Bay er kendt for sine flotte koraller og smukke strande. Her kan I svømme med rokker, skildpadder og hvalhajer ved Ningaloo Reef.

Exmouth er en af de ældste byer i Devon. Dens lange sandstrand er perfekt til vandsportsaktiviteter, eller hvis man blot ønsker at gå en tur i de smukke omgivelser. Vest fra Exmouth ligger Cape Range National Park, hvor I kan tage på vandreture i Yardie Gorge. Her kan I fra de røde klipper få et fantastisk udsyn til Yardie Creek. 

I Karijini National Park får I Australiens outback og dyreliv helt ind under huden. De næste 2 nætter bor I i et luksustelt i omgivelser, der byder på vandfald og stejle kløfter. Resortet er ejet af aborigines, der har et samarbejde med lokale turarrangører. Ønskes guidet trekking ture kan det bookes i receptionen.

Gør et sidste stop i Port Hedland inden rejsen går til Broome.
De sidste 2 nætter tilbringer I i Broome, hvor I kan opleve Broom Night Market, Horizontal Falls og Cable Beach inden rejsen går hjem.  
 

Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.

Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk eller tlf. 70 201 208. 
 

F6900/2205-lj