INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Natur og elegance på Azorerne

Voksenrejse til Portugal

Tag en tur til den frodige øgruppe Azorerne i Atlanterhavet. Her kan du kombinere vilde naturoplevelser og rig historie med luksus og afslapning på det skønne Grand Hotel Açores Atlântico.

In stock
Travel Code
PT-VOK-5

Det kan du glæde dig til

Glæd dig til en fantastisk ferie på portugisiske Azorerne, hvor naturoplevelser i verdensklasse venter på dig. Den smukke øgruppe ligger midt i Atlanterhavet, og her venter et overflødighedshorn af smuk natur, vildt dyreliv og nogle af jordklodens mest fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt vulkanske varme kilder. I havet omkring øerne lever både hvaler og delfiner i hobetal, og at se de enorme kaskelothvaler og delfiner danse er en oplevelse for livet.

Du bor på det skønne Grand Hotel Açores Atlântico, der ligger i hovedstaden Ponta Delgada. Ponta Delgada ligger lige ud til vandet, og i gaderne finder I let historiske islæt, seværdigheder og butikker. Byens marina er fyldt med smukke lystbåde, der kommer til øen fra hele Europa og Amerika, og her oplever man en helt særlig stemning. Om aftenen kan I let nyde livet, uanset om I er til hyggelige caféer eller et farverigt byliv. Der er også levende musik og dans på øens diskoteker.

Når I ikke har travlt med at nyde hotellet og dets skønne faciliteter, er der virkelig meget at opleve på Azorerne. Tag fx på byvandring i Ponta Delgada, flere forskellige ø-rundture, svøm med delfiner eller besøg Ild- og Tvillingesøerne. Er I til golf, så er Azorernes subtropiske klima perfekt til dette året rundt. Ponta Delgada er et perfekt udgangspunkt for store oplevelser! Mellem oplevelserne er der selvfølgelig også plads til ren ferieafslapning. Nyd en slentretur langs den hyggelige havn, slap af på en solstol ved poolen eller besøg den lille strand, der ligger lidt udenfor byen.

Kort

Indkvartering

Grand Hotel Açores Atlântico (tidl. Açores Atlântico) er et luksuriøst hotel, der ligger ideelt ved den flotte havnefront i Ponta Delgada. Her kan I nyde de skønne omgivelser og udsigten over havet, marinaen og havnen. Samtidig bor I tæt på centrum af Ponta Delgada med et spændende udvalg af fristende butikker, lækre restauranter, muntre barer, hyggelige caféer og interessante seværdigheder.

Hotellet fremstår helt nyt, da det har gennemgået en større renovering i 2018. Ud over at være et moderne og eksklusivt ferievalg, fortæller hotellet også sin egen historie med en udstilling fra ”The Unsulana de Navegação”, der var det ældste og mest prestigefyldte skibsværft på øen. Hotellet har et væld af gode faciliteter. Nyd fx en middag på hotellets a la carte-restaurant eller en drink i den hyggelige bar. Der er også et indendørs poolområde og fitnesscenter, ligesom hotellet ligger lige overfor byens havnebad, hvor I kan bade i den offentlige swimmingpool fra juni til slutningen af september. I bader fra kajkanten mod betaling.

På Grand Hotel Açores Atlântico bor I på pæne dobbeltværelser med balkon/terrasse. Dobbeltværelserne fås med udsigt til byen, udsigt til bugten eller meed havudsigt. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, telefon, wi-fi, minibar, safebox og hårtørrer.

Vejr og klima

Vejr og klima på Azorerne

Flytider

Billund

Afgang Billund
Kl. 07.00
Ankomst Azorerne
Kl. 09.50
Afgang Azorerne
Kl. 10.50
Ankomst Billund
Kl. 17.25

Kastrup

Afgang Kastrup
Kl. 06.55
Ankomst Azorerne
Kl. 10.05
Afgang Azorerne
Kl. 11.05
Ankomst Kastrup
Kl. 18.05

  

Alle afgange er med direkte fly.

Vi tager forbehold for ændringer i flytider.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Natur og elegance på Azorerne
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte fly fra Billund eller København til Ponta Delgada Lufthavn t/r
  • 7 overnatninger på Grand Hotel Açores Atlântico
  • Morgenmad på hotellet
  • Privat transfer mellem lufthavn og hotel
  • Lounge-adgang i lufthavnen i Danmark

 

Tillæg:

  • Halvpension på hotellet: 1680 kr.

 

Gå til toppen af siden

Loading...