INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Luksus langs strandpromenaden

Voksenrejse til 5-stjernet hotel på Mallorca

5-stjernede Hotel Nixe Palace er stedet at bo, når du vil omgives med luksus og bo med Middelhavet lige uden for døren. Nyd hotellets skønne faciliteter eller tag på tur til hovedstaden.

In stock
Travel Code
ES-VOK-9

Det kan du glæde dig til

Blot få kilometer fra Mallorcas charmerende hovedstad, Palma, ligger ferieparadiset Cala Mayor, og her finder i jeres skønne hotel og basen til jeres ferie på Middelhavets Paradis. Strandene ved Cala Mayor er skønne, og er enden på en lang strandpromenade hele vejen fra Palmas centrum. Promenaden indbyder til dejlige gåture, med mulighed for både restaurantbesøg og souvenirshopping. Fra hotellet er der gode busforbindelser til hovedstaden, hvor I kan komme tæt på den lokale hverdag og nyde atmosfæren på en hyggelig fortovscafé. Palma har også et stort udvalg af både restauranter og butikker.

Hotellet byder på lækker luksus og med sin gode beliggenhed, er det et hotel for dig der under dig selv det bedste. Med blot en trappe ned til stranden, kan du hurtigt komme ned og tage en dukkert i Middelhavets lune vand. Nixe Palace har også en indbydende pool, beliggende på solterrassen, samt en hyggelig have, hvor du kan nyde palmernes skygge.

Kort

Indkvartering

Nixe Palace er indbegrebet af luksus. Her føler du dig vildt forkælet. Hotellet er fantastisk smukt, beliggenheden er uovertruffen og maden er et kapitel for sig. Beliggenheden i første række ved Middelhavet og stranden i Cala Mayor kan ikke blive meget bedre, og så er du ovenikøbet meget tæt på Palma, med sine mange, dejlige fristelser.

Hotellet har en ekstremt indbydende solterrasse med havudsigt, separat børnepool og liggestole til fri afbenyttelse. Der er også både indendørs- og udendørs jacuzzi og spaområde med sauna.

Hotel Nixe Palace er et utroligt luksushotel, og garanterer en ferie i højeste klasse. På hotellet kan du benytte forskellige faciliteter som for eksempel fitnessafdeling og jacuzzi. Spa-afdeling mod gebyr, dog gratis adgang ved køb af behandlinger.

 

På Nixe Palace bor du i lækre og rummelige værelser:

Dobbeltværelse premium med balkon og havudsigt:

Suverænt og velindrettet premium-værelse, med et lækkert badeværelse, balkon på 4m2 med udsigt over Middelhavet, aircondition, minibar, lille kaffemaskine, telefon, deponeringsboks, hårtørrer, slippers, badekåbe og strandhåndklæder. Værelserne er enten med dobbeltseng eller enkelsenge.

Dobbeltværelse superior med terrasse og havudsigt:

Rummelig og velindrettet superior-værelse med et lækkert badeværelse, terrasse på 10m2 med udsigt over Middelhavet samt solstole, aircondition, minibar, lille kaffemaskine, telefon, deponeringsboks, hårtørrer, slippers, badekåbe og strandhåndklæder. Værelserne er enten med dobbeltsenge eller enkeltsenge.

Dobbeltværelse privilege med terrasse og havudsigt:

Skønne og moderne indrettede privilege-værelser med en stor terrasse på hele 20m2, der har udsigt over Middelhavet. Værelset er desuden udstyret med et lækkert badeværelse samt solstole, aircondition, minibar, lille kaffemaskine, telefon, deponeringsboks, hårtørrer, slippers, badekåbe og strandhåndklæder. Værelserne er enten med dobbeltseng eller enkeltseng.

Vejr og klima

Vejr og klima

Flytider

Billund

Afgang fra Billund
Kl. 06.05
Ankomst i Palma
Kl. 09.05
Afgang fra Palma
Kl. 10.05
Ankomst i Billund
Kl. 13.05

Kastrup

Afgang fra Kastrup
Kl. 07.00
Ankomst i Palma
Kl. 10.00
Afgang fra Palma
Kl. 19.25
Ankomst i Kastrup
Kl. 22.25

Aalborg

Afgang fra Aalborg
Kl. 15.25
Ankomst i Palma
Kl. 18.30
Afgang fra Palma
Kl. 11.00
Ankomst i Aalborg
Kl. 14.05

 

Alle afgange er med direkte fly.

Vi tager forbehold for ændringer i flytider.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Luksus langs strandpromenaden
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte fly fra Aalborg, Billund eller København til Palma de Mallorca Lufthavn t/r
  • Privat transfer mellem lufthavn og hotel t/r
  • 7 overnatninger på Hotel Nixe Palace m. morgenmad
  • Loungeadgang i lufthavnen i Danmark

Prisen inkluderer ikke:

  • Turistskat (eco-tax) som betales på hotellet (beløbet er ca. 2-5 euro pr. nat pr. gæst fyldt 16 år)

Tillæg:

  • Halvpension på hotellet kr. 2.520, - pr. person

Gå til toppen af siden

Loading...