INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Havudsigt og høj klasse på Rhodos

Voksenrejse til Grækenland

Sæt kurs mod Grækenlands mest alsidige rejsemål, Rhodos, og glæd dig til skønne strande og kulturelle seværdigheder. Hotel Atrium Platinum Luxury Resort & Spa er din luksuriøse base undervejs.

In stock
Travel Code
GR-VOK-3

Det kan du glæde dig til

Besøg Grækenlands måske mest alsidige rejsemål, Rhodos, der er den perfekte sammenblanding af nyt og gammelt. I Rhodos by ligger den nye bydels fine strande, lækre restauranter og livlige byliv næsten side om side med smukke middelalderborge, dybe voldgrave og brostensbelagte gader i den gamle bydel. Begge dele har uendeligt meget at byde på. For kulturelskerne er der havnen med de antikke vindmøller og mange historiske monumenter, der afspejler Rhodos’ omtumlede tilværelse, mens der for livsnyderne er rig mulighed for at slappe af på stranden, eller gå på opdagelse i byens intense puls med shopping og livligt natteliv.

På denne rejse indkvarteres du på det fantastiske Hotel Atrium Platinum, der op til flere gange har vundet priser for sin høje standard. Hele opholdet er luksuriøst, og servicen er ekstraordinær god, så en stor del af oplevelsen på denne ferie er hotellet i sig selv. Hotellet ligger i området Ialyssos og den lidt mindre ferieby Ixia, og her finder I alt, hvad I behøver for at holde en herlig sol- og badeferie. Området kan desuden bryste sig af at have Rhodos’ flotteste solnedgang. 

Atrium Platinum ligger kun 400 m fra stranden, og gennem en mindre tunnel kan I kan nemt og hurtigt komme dertil. Også Rhodos by er tæt på, og fra strand- og hovedvejen er der fortov hele vejen til både den nye og gamle bydel (ca. 4 kilometer). Se solen gå ned over bjergkæderne mod vest, mens I tager en gåtur langs strandvejen i jagten på en af de hyggelige restauranter i lokalområdet, hvor både frisk fisk, græske specialiteter og møre steaks er på menukortet. Denne tur til Rhodos er i sandhed en fornøjelse for alle sanser. 

Kort

Indkvartering

Hotel Atrium Platinum Luxury Resort & Spa er et prisvindende hotel i en klasse for sig selv. Det er et relativt nyt hotel, der ligger i fredfyldte grønne omgivelser på bakkesiden ved Ixia. 

Hotellets store poolområde er et naturligt og hyggeligt samlingspunkt, hvor alle hotellets glade gæster mødes og skaber nye bekendtskaber på kryds og tværs. Hotellet har også et populært spa-område, der tilbyder lækre behandlinger, ligesom der er masser af faciliteter som fx tennis, squash og fitness på hotelområdet. På hotellet findes også flere forskellige a la carte restauranter. Det betyder, I let kan spise ude uden at forlade hotellet, og der er rig mulighed for kulinariske oplevelser. 

På Atrium Platinum bor du i Deluxe eller Executive værelser, der alle har havudsigt. Der findes også Deluxe Juniorsuite samt Executive familiesuite og Deluxe værelse med egen pool. Alle værelserne har trægulv, møbleret balkon, badekar med jacuzzi funktion og kaffe/te faciliteter. Ved ankomsten står der desuden også frisk frugt og velkomstdrinks på værelset til at byde dig velkommen! Værelserne er med maksimalt plads til tre personer, junior- og familiesuiter er til maksimalt fire personer.

Vejr og klima

Vejr og klima på Rhodos

Flytider

Billund

Afgang fra Billund
Kl. 16.30
Ankomst på Rhodos
Kl. 21.10
Afgang fra Rhodos
Kl. 22.10
Ankomst i Billund
Kl. 00.50

Kastrup

Afgang fra Kastrup
Kl. 15.40
Ankomst på Rhodos
Kl. 20.15
Afgang fra Rhodos
Kl. 21.15
Ankomst i Kastrup
Kl. 00.05

Aalborg

Afgang fra Aalborg
Kl. 15.40
Ankomst på Rhodos
Kl. 20.20
Afgang fra Rhodos
Kl. 21.15
Ankomst i Aalborg
Kl. 00.15

 

Alle afgange er med direkte fly.

Vi tager forbehold for ændringer i flytider.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Havudsigt og høj klasse på Rhodos
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte fly fra Aalborg, Billund eller København til Rhodos Lufthavn t/r
  • 7 overnatninger på Atrium Platinum Luxury Resort & Spa i værelse med havudsigt
  • Morgenmad på hotellet
  • Privat transfer mellem lufthavn og hotel
  • Lounge-adgang i lufthavnen i Danmark

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Turistskat som betales på hotellet (beløbet er ca. 0,5-4 euro pr. værelse pr. dag).

 

Tillæg:

  • Halvpension på hotellet: 1.680 kr. pr. person

Gå til toppen af siden

Loading...