INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Vila Ombak ★★★

Indonesien - Gili Trawangan

Nyd ferien på et skønt resort direkte på Gili Trawangan stranden. Her holder du ferie med den helt rigtige indonesiske atmosfære, hvor palmer og afslappende omgivelser er din hverdag.

In stock
Travel Code
ID-H-GT-19

Indkvartering

På din ferie til Indonesien, kan du nyde den afslappende stemning som hele Gili Trawangan øen bærer præg af. Den atmosfære går også igen på Vila Ombak som ligger på nordvest siden af Gili Trawangan. Her finder du både restaurant, barerog en dejlig swimmingpool med udsigt over havet, naboøerne Gili Meno og Gili Air samt Lombok's høje bjerge. Når du ikke nyder solens varme ved poolområdet, kan du komme helt ned i gear med en massage ved spaområdet – eller måske er du mere til at give den gas med diverse vandsportsaktiviteter, udforske havet via dykkercenteret og eller leje en cykel ved hotellets cykeludlejning. Derudover er der en lang række andre aktiviteter. Du kommer ikke til at kede dig, når du besøger den dejlige ø, Gili Trawangan.

Vila Ombak har 12 bungalows og 24 Lumbung hytter med 4 værelser i hver. Alt er i hyggelig balinesisk stil i jordnære farver - og så er der køleskab, aircondition samt tv. Der er mulighed for at opgradere til familieværelser eller villaer med privat pool.

Vila Ombak er dermed et fantastisk sted for dem, der gerne vil nyde fred og ro og måske opleve livet under havets overflade. Ved ankomst til Gili øerne kan man vælge at gå til hotellet eller tage en hestevogn på ægte indonesisk manér.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Vila Ombak ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden