VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Det bedste af Nordvietnam 

En fantastisk rundrejse i det nordlige Vietnam - oplev rismarkerne, stammefolk, lokale markeder, den pulserende storby Hanoi og cruise igennem den smukke Halong Bay.

Ialt 7 dage/ 6 nætters enestående oplevelser med engelsktalende guide. Rejsen afsluttes med 4 dages badeferie i Hoi An.

Dag 1: Afrejse fra Kastrup til Hanoi

Dag 2: Ankomst til Hanoi
Ved ankomst til Hanoi bliver i afhentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning på Demantoid II.

Dag 3: Hanoi til Lao Cai
Vi tager fra hotellet i Hanoi kl 08.30 og besøger herfra Temple of Literature, Quoc Tu Giam, Vietnams første universitet som blev etableret i et tempel i 1076 med det formål at uddanne de kongelige og overklassen. Området fungerede som sådant i 700 år, og haven samt arkitekturen er meget velbevaret.
Herefter går turen til One Pillar Pagoda, grundlagt i 1049 og en af de vigtigste templer i Vietnam. Ved siden af ligger Ho Chi Minh's maouseleum, samt den tidligere præsidents hus.
Vi fortsætter til det smukke område omkring West Lake og Tran Quoc buddhist pagoden. Herfra spadserer vi de 700 meter til Quan Thanh Maoist templet.
Om eftermiddagen går turen til etnologisk museum som fungerer både som research center og offenteligt museum med udstilling om de etniske grupper i Vietnam.
Sidst på eftermiddagen går turen til Hanois gamle kvarter, også kendt som "36 street" Vi går en tur gennem det charmerende Hang Be marked som summer af liv i de smalle gader. Der er rig mulighed for at gøre en god handel hos de tusinder af handelsdrivende, og her er mange gode fotomuligheder.
Hen mod aften går turen til Hanoi togstation hvorfra vi tager nattoget til Lao Cai. Overnatning i nattog på første klasse.(M)

Dag 4: Lao Cai - Sapa
Ankomst til grænsebyen Lao Cai og vi tager med det samme til bjergstationen Sapa. Udsigten over bjergterasserne og de grønne bjerge er storslået, og alt det grønne brydes kun af de mange lokaler stammefolk som er iklædt farverigt tøj og skinnende sølvsmykker. Stammerne lever af deres håndværk med tekstiler og sølv, og vi går en morgentur gennem markedet hvor Red Dao, Black H'Mong, Tay og andre etniske minoriteter kommer til for at sælge deres håndværk og købe proviant. 
Herefter går vi en rolig tur igennem Sapas smukke landskaber for at opleve bjergstammerne tæt på, og  se Mt Fansipan, Indokinas højeste top. Undervejs spiser vi en picnic-frokost.
Husk at medbringe praktisk fodtøj til denne dags vandring. 
Resten af dagen er til fri disposition - overnatning på Chau Long i Sapa. (M,F)

Dag 5: Sapa - Lao Cai - Hanoi
Efter morgenmad kører vi til et af de lokale markeder hvor den lokale kolorit kan opleves som ingen andre steder i Vietnam. Det er primært Flower Hmong stammen vi oplever her, men også Phu La, Black Dao, Tay og Nung stammerne bruger markederne.
Her falbydes et stort udvalg af de lokale produkter, og her finder vi også dyremarkedet.
Fra markedet tager vi en kort gåtur til en nærliggende stamme-landsby hvor vi får mulighed for at se de lokale hjem og opleve hverdagslivet i stammerne. Herefter retur til Lao Cai. Vi har vores hotel til rådighed hele dagen, så der er mulgihed for et bad inden vi tager til stationen for at stige på nattoget til Hanoi. Overnatning i nattog på første klasse (M,F)

Dag 6: Hanoi - Halong Bay
Vi ankommer tidligt til Hanoi og spiser morgenmad på en lokal restaurant inden vi kører til Halong Bay. Turen i bil tager ca 3 1/2 time og går gennem det frodige landbrug ved Red River deltaet hvor de lokale farmere arbejder i rismarkerne, driver deres dyr til markeder og pløjer markerne med vandbøfler.
Ved ankomst til Halong checker vi ind på båden og der serveres frokost ombord mens vi sejler ind i Halong bugten. Hele dagen mødes vi af sceneriske klippeformationer som skyder op ad vandet og bærer navne som sejlet, hunden mm. Ved aftenstide kaster vi anker og nyder solnedgangen, efterfulgt af middag. Overnatning på Annam Junk (M,F,A)

Dag 7: Halong Bay - Hanoi
På vejen tilbage til Halong nyder vi en lækker brunch ombord, mens vi nyder de smukke omgivelser. Ved ankomst til Halong venter vores chauffør. Der er mulighed for på turen tilbage til Hanoi at besøge den ældste pagode i Vietnam "But Thap"
Om eftermiddagen står vores engelsktalende guide til rådighed og tager os på en rundtur i Hanoi. Vi afslutter dagen med vanddukkeshow som er unikt for Nordvietnam. Overnatning på Demantoid II (M)

Dag 8: Hanoi - afrejse
Dagen er til fri disposition indtil afrejse med indenrigsfly til Danang. I Danang lufthavn bliver vi hentet og kørt til den hyggelig havneby Hoi An, hvor vi bor 4 nætter på Hoi An Trails i superior værelse. (M)

Dag 9 - 11: Hoi An
Nyd dagene ved Hoi Ans smukke strande og gå på opdagelse i den smukke, gamle handelsby med dens meget velbevarede arkitektur. Der er også mulighed for udflugter til Hué, guidede cykelture, ture til landsbyer i området og meget mere. (M)

Dag 12: Hjemrejse
Dagen til fri disposition frem til hjemrejse. Vi bliver hentet sidst på eftermiddagen og kørt til Danang lufthavn hvorfra vi flyver med Vietnam Airlines til Hanoi. Herfra videre med Thai Airways til København via Bangkok..

Dag 13: Ankomst til Kastrup

Inkluderet i rundrejsen er:
 • Flyrejse til Hanoi t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • Indenrigsflyvninger med Vietnam Air
 • Måltider som angivet
 • Engelsktalende guide
 • Delt dobbeltværelse
 • Alle ture, entreer og transfers som er beskrevet i programmet.
 • 2 nætter på Demantoid II i deluxe værelse
 • 2 nætter nattog på 1.klasse
 • 1 nat Chau Long i Sapa i standard værelse
 • 1 nat Annam Junk
 • 4 nætter på Hoi An Trails i superior værelse
Der er mulighed for forlængelse af rejsen.

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for pris.
 

Busrundrejse i det østlige USA samt i Sydstaterne 17 dage/16 nætter

DestinationUSA
Gyldig fra10-06-2018
Gyldig til02-09-2018
Varighed17 dage
Pris 22.498kr.

Langtidsferie : Rundrejse på Sri Lanka, byferie i Kuala Lumpur + Bali

DestinationSri Lanka
Gyldig fra05-01-2018
Gyldig til01-10-2018
Varighed25 dage
PrisFra 18.998kr.
Elefanter

33 dage Australien og Bali fra kr. 16.990

DestinationAustralien
Gyldig fra01-12-2017
Gyldig til31-08-2018
Varighed33 dage
PrisFra 16.990kr.
Se alle tilbud