Cambodia, Sydvietnam og badeferie 

17 dage/14 nætter - Cambodia, Sydvietnam og badeferie
Siem Reap (3 nætter) - Phnom Penh (1 nat) - Chau Doc ( 1 nat)  - Can Tho ( 1 nat) - Ho Chi Minh City ( 2 nætter) - Valgfri badeferie (6 nætter)
Besøg de enestående templer ved Angkor Wat, oplev Phnom Penh og sejl herfra til Chau Doc i Vietnam. Videre til det fredelige Mekong Delta og knap så fredelige Ho Chi Minh City, Vietnams mest moderne storby. Afslut med dejlig badeferie efter eget valg. Dag 1: Afrejse fra Kastrup Lufthavn med eksempelvis Singapore Airlines eller Qatar Airways til Siem Reap. Dag 2: I mødes af jeres lokale guide ved ankomst til Siem Reap som ledsager jer til hotellet Efter indcheckning på hotellet er dagen til fri disposition. Tre nætter tilbringes i Siem Reap. Dag 3 - 4: De næste dage tilbringes med at se nærmere på nogle af områdets store og små templer. Flere af dem har i århundreder været opslugt af junglen og står stadig gemt under træernes kæmpestore rødder. Det er ganske overvældende at opleve de imponerende bygningsværker der stadig står og vidner om fordums storhed. Dag 5: I flyver fra Siem Reap til Phnom Penh, byen der engang blev kaldt Orientens Perle. På trods af en turbulent historie er Phnom Penh stadig en charmerende by med brede boulevarder, smukke gamle kolonistilsbygninger, atmosfærefyldte markeder og masser af spændende attraktioner. Eftermiddagen byder på et besøg ved det Royale Palads og I skal opleve det berygtede Tuol Sleng Museum. Den tidligere skole blev brugt som fængsel af Pol Pot’s sikkerhedsstyrker, og blev det største center for tilbageholdelse og tortur i Khmer Rouge´s regeringsperiode. Efterfølgende kører I til ”Killing Fieds” ved Cheung Ek. En dag fuld af tankevækkende oplevelser. Dag 6: Tidlig morgen er der afgang med båden Blue Cruiser der ad Mekong floden bringer jer til den vietnamesiske by Chau Doc. Efter indrejseformaliteterne er overstået køres I til hotellet hvor resten af dagen tilbringes på egen hånd. Dag 7: Efter et besøg på byens spændende marked skal I med båd videre til en lille moské der tjener det lokale Cham samfund, i Chau Giang distriktet. Det er et smukt område og arkitekturen er karakterisktisk for Chamfolket, der er de vietnamesiske muslimer. Chamfolket er også dygtige vævere og måske er I heldige at se én i gang med at væve et smukt silketørklæde.

I returnerer til hotellet for frokost hvorefter I kører mod Can Tho. Undervejs gøres flere stop, blandt andet ved Long Thanh hvor der produceres bambuskurve. Overnatning i Can Tho.Dag 8: Det flydende marked Cai Rang er i gang fra tidlig morgen og I oplever hele manageriet helt tæt på når I sejler rundt i en lille båd og udforsker kanalerne der er fuld afbåde der er kommet fra nær og fjern for at købe og sælge alle former for frugt og grønt. Det er en livlig og farverig morgenudflugt I her skal på.

På vejen til Ho Chi Minh City gøres stop i Cai Be hvor der produceres alverdens kokosslik, rispopcorn mv. Efter frokost på en lokal restaurant mødes I af en bil med chauffør der bringer jer det sidste stykke vej til HCMC. Dag 9: De berømte Cu Chi tunneller blev udgravet af Viet Cong under deres langvarige kamp for selvstændighed. Her gemte folk sig i uger og måneder og de underjordiske tunneller havde både køkkener, stuer og soverum. Det er flere etager af de utrolige tunneller og de eventyrlystne kan bevæge sig længere ind i jordens indre. Og har man slet ikke lyst til at bevæge sig under jorden, så er der også mulighed for at se udgravede områder ovenfra.

Eftermiddagen byder på byrundtur til HCMCs seværdigheder, både i District 1 og i Cholon, den kinesiske del af byen. Dag 10: I forlader HCMC for at tage videre til jeres valgte badeferiedestination. I kan vælge at tilbringe de næste dage i Hoi An eller Phan Thiet i Vietnam eller I kan flyve til Thailand og nyde badeferien på en eksotisk strand på Phuket, Hua Hin, Koh Samui eller andre dejlige steder. Dag 11 - 16: Dagene tilbringes med afslapning på stranden og evt. udflugter på den valgte badedestination. Dag 16 - 17 Afrejse og hjemrejseRejsen kan også vendes om så I starter i Vietnam og slutter i Cambodia før badeferie i eksempelvis Thailand.​Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser.

Dubai - Kulturelle oplevelser lige ude foran hoveddøren

DestinationDubai
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til25-09-2019
Varighed4 dage
PrisFra 6.550kr.
Arabian courtyard dubao

USA - Caribien - Miami Florida og Montego Bay Jamaica

DestinationJamaica
Gyldig fra01-11-2018
Gyldig til31-10-2019
Varighed13 dage
PrisFra 11.598kr.

USA - New York, Miami, Key West og Key Largo

DestinationUSA
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til31-10-2019
Varighed11 dage
PrisFra 9.498kr.
Se alle tilbud