INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Victoria Phan Thiet Resort & Spa ★★★★

Phan Thiet - Vietnam

Nyd et ophold i smukke, luksuriøse og romantiske bungalows, med have og hav udsigt og bliv serviceret og underholdt på alle tænkelige måder på din rejse til Phan Thiet.

In stock
Travel Code
VN-H-PT-9

Indkvartering

Victoria Chau Doc Resort & Spa er et 4-stjernet strandresort, bestående af 57 romantiske bungalows med stråtag og udsigt til smukke grønne haver eller det store blå ocean. Der er 3 forskellige slags bungalows at vælge imellem, Garden View Bungalow, Beach Front Bungalow og Family Bungalow. Fælles for alle værelsestyperne er:

  • Privat terrasse
  • Badekar og udendørs bruser
  • Minibar
  • Te- og kaffe
  • Sofaområde
  • Wi-Fi

Foruden fantastisk smukke bungalows er resortet fyldt med faciliteter, som er med til at skabe de perfekte rammer for din rejse. Nyd bl.a. de to store pool områder, hvor der er masser af solsenge til fri afbenyttelse.
Resortet har deres egen wellness afdeling og fitnesscenter, samt egen pony, som er trænet til at give rideture til de små.

Har du brug for at blive aktiveret tilbyder hotellet uendelige muligheder, her er alt fra petanque til badminton, til paddle boards og meget mere som du kan læse om på hotellets egen hjemmeside

Mulighederne for at få slukket sult og tørst er også mange. Bliv serviceret ved både pool, strand, restaurant og bar, og få muligheden for selv at kokkerere de lokale specialiteter med hotellets egen madlavningstime.

Tidligere besøgende kalder resortet for fremragende, fredfyldt og østens perle.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Victoria Phan Thiet Resort & Spa ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden