INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Victoria Hoi An Beach Resort ★★★★

Hoi An - Vietnam

Bliv forkælet på dette smukke 4-stjernede hotel i Hoi An. Her er muligheder for alt og alle, uanset om du er til afslapning ved poolen, aktiviteter eller en gratis tur til byen.

In stock
Travel Code
VN-H-HO-5

Indkvartering

4-stjernede Victoria Hoi An Beach Resort byder på luksuriøs stemning og et stort udvalg af faciliteter, som alt er designet for at give dig den bedst mulige oplevelse i Hoi An.

Resortet byder på alt hvad man som gæst begærer, og listen med faciliteter og aktiviteter er lang:

  • Pool område
  • Flere barområder
  • Autentisk asiatisk restaurant
  • Spa & Wellness
  • Fitnesscenter
  • Privat strand
  • Gratis shuttle til og fra Hoi An by

Foruden alt ovenstående tilbyder de leje af diverse udstyr til forskellige vandsportsaktiviteter, herunder kajakker, paddleboards, vindsurfing m.m. Er man mere til aktiviteter på land er der mulighed for Tai Chi træning, tennisbaner, mountain bikes og så meget andet.

 

Victoria Hoi An Beach Resort er med sine 109 værelser et stort hotel, men formår stadig at fremstå hjemligt og personligt. Der findes forskellige værelsestyper, men alle med faciliteter som Wi-Fi, aircondition, minibar og roomservice. Læs mere om hotellets uendelige muligheder på deres egen hjemmeside.

Hotellet bliver mødt af uendelige komplimenter fra tidligere. Specielt bliver morgenmadsbuffeten, service og værelserne rost.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Victoria Hoi An Beach Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden