INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Victoria Chau Doc Resort & Spa ★★★★

Chau Doc - Vietnam

Oplev udsigt og solopgange over Mekong Delta, på dette hyggelige og koloni stemningsfyldte resort, med personale som står klar til at hjælpe i alle henseender.

In stock
Travel Code
VN-H-CD-8

Indkvartering

Victoria Chau Doc Resort og Spa skaber romantiske, komfortable og bekvemmelige rammer for dig som rejsende og er bygget tæt ved Three Riwer Crossing som er er en del af Mekong Delta.

Hotellet har både restaurant, bar med flod og pool udsigt, og roomservice. Så der er altså alle muligheder for at få stillet sult og tørst hjemme, men snyd ikke dig selv for at opleve nogle af de populære restauranter i lokalområdet. Der følger desuden en stor og formidabel morgenmadsbuffet med i alle ophold.

Er du i humør til spil og aktiviteter er her rig mulighed for dette, da der både er billard, bordtennis, brætspil, pool område og fitnesscenter til rådighed på hotellet. Foruden er det muligt med Tai Chi og madlavningstimer, hvis der er efterspørgsel på dette.

Værelserne står altid pæne og rene og med følgende faciliteter:

  • Aircondition og vifte
  • Minibar
  • Te- og kaffe
  • Privat altan
  • TV
  • Roomservice

Her er følgende værelsestyper, Superior, Deluxe og Suite. Du kan læse mere om disse på hotellets egen hjemmeside.


Tidligere gæster komplimenterer specielt beliggenheden, med udsigt over Mekong floden, vidunderligt og imødekommende personale samt velsmagende mad.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Victoria Chau Doc Resort & Spa ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden