Wild Wild West 

Turens højdepunkter: Los Angeles - Yuma/Tucson - Oak Creek Canyon - Grand Canyon - Monument Valley - Canyon De Chelly - Mesa Verde NP -Arches NP - Capitol Reef NP - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas
Tag på en tur der bringer jer fra spændingen i Los Angeles til Sedona og Tucson i solfyldte Arizona. Fortsæt til de fantastiske naturlandskaber ved Grand Canyon og nationalparkerne Mesa Verde, Arches, Capital Reef, Bryce Canyon og Zion. Inden I atter returnerer til Los Angeles er der tid til at opleve vilde og glamourøse Las Vegas.

Dag 1: Afrejse og ankomst i Los Angeles 
Efter ankomst afhentes bilen og I fortsætter til hotellet. Los Angeles er centrum for USA's underholdningsindustri og det er her I finder det berømte Hollywood
skilt, Walk of Fame og Beverly Hills med filmstjernernes eksklusive villaer.

Dag 2: Los Angeles – San Diego (193 km)
I kører sydpå mod San Diego hvor hovedattraktionen SeaWorld Adventure Park byder på en vifte af fantastiske seværdigheder og aktiviteter. Se mere på www.seaworld.com/sandiego. For at få et glimt af San Diegos historie kan I besøge Old Town San Diego State Historic Park og byens Zoo er også et besøg værd.

Dag 3: San Diego – Yuma (280 km)
I forlader Californien og kører ind i Arizona hvor byen Yuma er næste stop. På grund af klimaet siges det sydlige Arizona at være et landets bedste steder at bo. I Yuma kan I opleve det berygtede fængsel Yuma Territorial Prison State
Park, der tilbage omkring år 1900 husede statens farligste fanger.I kan også rejse tilbage i tiden ombord på den historiske Yuma Valley Railroad. I en komfortabel Pullman Coach fra 1922 kører I langs den smukke Colorado River med udsigt til Mexico og hører imens om folk og fæ og byens historie fortalt af en lokal historiker.

Dag 4: Yuma - Tucson (383 km)
Den herlige by Tucson, med tilnavnet ”Old Pueblo” omkranses af ørken, kløfter og bjergkæder og tilknytningen til nærtliggende Mexico afspejles i arkitekturen, madkulturen og musikken. Oplev selve symbolet på områdets ørken; de
gigantiske ”saguaros”, og nyd synes af præriehunde, ræve og egern der spiser kaktussens søde frugter.

Dag 5: Tucson
Dagen tilbringes i og omkring Tucson. Tag fx på vandretur eller på hesteryg langs en af stierne der fører fra udkanten af byen ud i vildnisset. Oplev ørkenens oaser, med vandfald og mulighed for en svømmetur og hvis heldet er med jer, kan I opleve noget af områdets dyreliv, som sorte bjørne eller bjergløver. Er I interesserede i astronomi er The Kitt Peak NationalObservatory et must.

Dag 6: Tucson – Sedona (368 km)
Dagens naturskønne tur begynder med Oak Creek Canyon hvor der er mulighed for at prøve naturens egen vandrutschebane, kaldet Sliding Rock. Store røde sandstensformationer rejser sig omkring byen Sedona, der desuden er kendt for sine gallerier og kunstneriske indbyggere samt en lang række gode steder at spise.

Dag 7: Sedona 
Udenfor Sedona, mellem to kæmpe klipper, rejser sig det respektindgydende
Chapel of the Holy Cross. Kirken blev bygget mellem 1932 og 1957, er fem etager høj og kunne kun nås med en stige. Selvom det ikke er tilladt at klatre op i kirken er det stadig et besøg værd. I kan også tage på en naturskøn togtur gennem Verde Canyon, med udsyn til pragtfuld natur, Verde River, dyreliv og gamle indianske bygninger og ruiner.

Dag 8: Sedona – Grand Canyon National Park (183 km)
Grand Canyons overvældende størrelse og strålende farver gør den til en af verdens selvskabte vidundere. Nyd de storslåede udsigter fraudkigs punkterne og tag evt. på en guidet vandretur med en af parkens rangers. For de eventyrlystne er der mulighed for vandre- eller rideture til Colorado River i bunden af kløften eller hvad med en raftingtur på floden?

Dag 9: Grand Canyon – Monument Valley – Kayenta (247 km)
Idag går turen østover, gennem indianerreservatet Navajo Nation og Monument Valley, der gennem årene har været baggrund for flere cowboyfilm end noget andet sted i USA. Særegne sandstensformationer rejser sig af det ellers golde landskab og ved daggry og skumring kommer området til live i en eksplosion af fantastiske farver.

Dag 10: Kayenta – Canyon De Chelly (170 km)
Endnu en dag med fantastiske naturoplevelser og besøg ved områdets geologiske vidundere. I kan få et indblik i Navajo indianernes daglige liv da de stadig bor og dyrker jorden i de frugtbare dale.

Dag 11: Canyon De Chelley – Mesa Verde NP – Cortez (247 km)
Via Mesa Verde National Park kører I ind i Colorado. Parken der er rigt på dyreliv beskytter desuden over 4000 arkæologiske udgravninger og 600 forskellige ”cliff dwellings” udhuggede huler og grotter hvori det forhistoriske folk Anasazi var bosat. Tag evt. en guidet tur i parken. I fortsætter til Cortez hvor der overnattes.

Dag 12: Cortez – Canyonlands National Park – Moab (185 km)
I dag forlader I Colorado og kører ind i Utah. Undervejs til Moab kan I opleve kæmpe klippebuer, spir og stejle klipper i Canyonlands N.P. I har to overnatninger i Moab.

Dag 13: Arches National Park
I Arches N.P vil I opleve flere end 2000 fritstående naturlige sandstensbuer, et
syn der vil imponere de fleste. Der er mulighed for guidede vandreture.

Dag 14: Moab – Capitol Reef National Park – Torrey (241 km)
Capitol Reef NP byder på massevis af spektakulære klipper i alle farver og formationer. I fortsætter til Torrey.

Dag 15: Torray – Zion National Park (347 km)
I Zion National Park bliver I budt velkommen af gigantiske sandstens-monolitter. Zion er et paradis for vandrere og andre naturelskere, fyldt med fantastiske geologiske vidundere og blandt andet kendt for sine ”slot canyons” – smalle kløfter/ rækker formet af vand, vind og vejr gennem millioner af år.

Dag 16: Zion National Park – Las Vegas (268 km)
Så er det tid at forlade alle naturens herligheder og begive jer til Las Vegas.
Oplev de vildeste shows, spændingen på byens casinoer, Las Vegas Boulevard, kendt som The Strip og meget meget mere. Her er oplevelser som de fleste danskere ikke i deres vildeste fantasi kunne forestille sig. Nyd en eventyrlig aften i ”Syndens By”.

Dag 17: Las Vegas – Los Angeles (436 km)
Der vil med garanti være masser af ting I ikke fik set eller gjort under jeres første ophold i Los Angeles og det kan der rådes bod på nu. Rejsens sidste nat tilbringes i LA.

Dag 18 - 19: Hjemrejse og hjemkomst
I kører til lufthavnen, afleverer bilen og så er det tid at forlade Californien efter en ferie fyldt med fantastiske oplevelser.