Western Wonders - rundrejse med bus 

Busrundrejse med engelsktalende guide
Dag-til-dag program:

Dag 1: Fly fra Danmark og ankomst til Los Angeles
Afrejse fra Danmark. I overnatter i nærheden af lufthavnen efter ankomst til Los Angeles.

Dag 2: Los Angeles til Phoenix/Scottsdale - 644 km
Los Angeles forlades i luksusbussen, der de næste 10 dage skal transportere Jer rundt til en stor del af ”Det Vilde Vestens” attraktioner.
I kører gennem Mojave ørkenen, over Colorado River og ind i Arizona. Phoenix/Scottsdale er en charmerende ørken-oase omgivet af utrolige saguaro kaktus.
Velkommen til det vilde vest.

Dag 3: Scottsdale via Sedona til Grand Canyon - 381 km
Oplev Montezumas Castle og Sedona inden I når Oak Creek Canyon med fantastiske landskaber I garanteret har set i diverse film. Dagen ender med besøg ved spektakulære Grand Canyon.

Dag 4: Grand Canyon til Monument Valley og Kanab - 612 km
I kører langs Grand Canyon til Monument Valley, Navajo indianernes land. Undervejs herfra til Kanab gør I holdt ved Lake Powell, en af verdens største menneskeskabte søer.

Dag 5: Kanab til Las Vegas via Bryce og Zion - 519 km
En dag fyldt med unikke og majestætiske landskaber. Smukke røde (af jern og mineraler) eroderede klippeformationer og tørre ørkenlandskaber præger nationalparken Bryce National Park, en fantastisk symfoni af farver og figurer der efterlader uudslettelige billeder på nethinden. Også Zion National Park byder på spektakulære udsigter. Dagen ender i Las Vegas, endnu et vidunder – dette dog menneskeskabt.

Dag 6: Las Vegas
Tilbring hele dagen i Las Vegas og oplev kasinoer og glamourøse shows.

Dag 7: Las Vegas til Yosemite National Park - 768 km
Kørsel gennem Mojave ørkenen samt byerne Bakersfield og Fresno inden I når Yosemite National Park beliggende i Sierra Navada bjergene.

Dag 8: Yosemite National Park
Yosemite et af det vestlige USAs mest naturskønne områder og Californiens populæreste nationalpark. Forrevne og dramatiske klippeformationer, massevis af smukke vandfald, samt Californiens berømte kæmpetræer - redwoods. Et eventyrlig smukt landskab.

Dag 9: Yosemite til San Francisco - 268 km
I kører langs Sierra Nevada bjergkæden på vej til en af USAs dejligste byer, San Francisco. Masser af attraktioner, naturskøn beliggenhed, afslappet stemning og godt vejr. San Francisco har det hele.

Dag 10: San Francisco
Hele dagen tilbringes med sightseeing efter eget ønske. Tag fx på tur med den berømte cablecar, nyd synet af Golden Gate Bridge og nyd en forfriskning i Fishermans Wharf eller Pier 39. En af byens største attraktioner er netop Pier 39, hvor gamle pakhuse er omdannet til et område med masser af butikker og restauranter, underholdning og gøgl.

Dag 11: San Francisco via Monterey til Santa Maria - 490 km
Dagen byder på pragtfulde landskaber og besøg på den californiske stillehavskysts mondæne område med byer som Monterey og Carmel.

Dag 12: Santa Maria til Los Angeles - 255 km
I påbegynder den smukke køretur sydpå til byen Santa Barbara. Nyd den tilbagelænede atmosfære inden I ankommer til hektiske Los Angeles sidst på eftermiddagen. Her overnattes sidste gang inden hjemrejsen i nærheden af lufthavnen.

Dag 13: Hjemrejse fra Los Angeles til Danmark

Dag 14: Hjemkomst