Sunsational Florida 

10 dage/9 nætter. Rejsens højdepunkter: Miami - St. Augustine - Orlando – St. Petersburg – Naples – Key West

En rejse fyldt med oplevelser for både børn og voksne.
Florida er perfekt ferie rejsemål for alle og her er vældig mange muligheder for en familieferie med børnene. I skal opleve forlystelsesparker i verdensklasse, se det imponerende Kennedy Space Center, kaste jer i bølgerne ved Miami Beach, shoppe i de dejlige butikker, og tage den uforglemmelige køretur over alle broerne og øerne til Key West. Der er enestående naturoplevelser i The Everglades hvor I kan se alligatorer og masser af andre dyr i deres rette element. Langs Floridas vestkyst boltrer manatees , skildpadder og delfiner sig og ved key Largo kan i dykke og snorkle.


Dag 1 & 2 : Afrejse og ankomst til Miami
Efter ankomst afhentes bilen og I kører til jeres valgte hotel. I har 2 dage til at udforske Miami Beach, legeplads for de rige og berømte. Nyd det flotte Art Deco kvarter, det velstående Coral Gables og little Havana.
Standard hotel: Howard Johnson Dezerland Plaza
Upgrade Hotel: Indigo


Dag 3: Miami- St. Augustine (320miles/512km)
Rejs langs Floridas ”Gold Coast” gennem mange bedrestillede områder til spansk-kolonistils inspirerede St. Augustine, den ældste permanente europæiske by i USA. Meget af byens historie er bevaret. Oplev de ældgamle kolonistils bygninger, besøg det spanske fort Castillo De San Marcos og opleve de snævre billedskønne gader til fods.
Standard hotel: Days Inn
Upgrade Hotel: Hilton Garden Inn


Dag 4: St. Augustine-Orlando (115miles/184km)
I dag fortsætter turen til Orlando. Nyd en af de mange temaparker som Orlando byder på fx Disneyland, Universal Studios, Seaworld og mange andre.
Standard hotel: Best Western Lakeside Inn
Upgrade hotel. Crowne Plaza Universal


Dag 5 & 6: Orlando-St. Petersburg(115 miles/184km)
Denne korte køretur giver jer mulighed for at besøge den afrikansk inspirerede underholdningspark ”Bush Gardens” i Tampa. I St. Peterburg kan I nyde de smukke snehvide sandstrande, palmer og turkisblå hav. Besøg Salvador Dali Museet eller det flotte Florida Aquarium.
Standard hotel: H.I Sunspree
Upgrade hotel. H.I. Sunspreee


Dag 7: St. Petersburg-Naples(150miles/240km)
I dag køres over Tampa bay langs den fantastiske Sunshine Skyway.
Turen hertil går over den 9 km lange og 75 meter høje bro Sunshine Skyway Bridge.
Fortsæt mod syd gennem den smukke Longboat Key og den charmerende by Sarasota, hvor grundlæggeren af cirkusdynastiet Ringling havde vinterophold. I ankommer til Naples, som er en sofistikeret by med trendy butikker, hyggelige restauranter,gallerier og vidunderlige strande.
Standard hotel: Holiday Inn
Upgrade Hotel: Holiday Inn


Dag 8: Naples-Key West (240 miles/384)
På vejen til Key West skal I opleve Everglades Nationalpark. I dag skal I opleve det berømte Everglades - en flod af græs med unikke planter og et utroligt dyreliv. Gør fx.stop ved en af udbyderne af turen med airboat – det er en helt speciel oplevelse at suse gennem vildnisset, standse, nyde stilheden og spotte en alligator der sagte glider gennem vandet. Key West er en by med fascinerende kontraster. Tag en slentre tur langs de hyggelige gader med palmer og se de mange hyggelige træhuse, bygget i forskellige stilarter inspireret af indvandrere fra forskellige egne af Amerika. Besøg Ernest Hemmingway´s hjem og tag en aften ned på Mallory Square, sammen med alle de andre turister, og nyd solnedgangen over den Mexicanske Gulf. Her er en munter stemning og optræden.
Standard hotel: Holiday Inn Key West
Upgrade Hotel: Inn at Key West


Dag 9: Key West-Miami Beach (166miles/266km)
Den relative korte køretur giver jer tid til at opleve yderligere af Florida Keys inden i kører tilbage til fastlandet langs ”the overseas highway”. Der er mange snorkel og dykke muligheder på vejen. Udforske Miami Beach, legeplads for de rige og berømte. Nyd det flotte Art Deco kvarter, det velstående Coral Gables og little Havana.
Standard hotel: Howard Johnson Dezerland Plaza
Upgrade hotel: Hotel Indigo 


Læs mere om Florida her