VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

New York & Floridas Strande 

Rejsens højdepunkter: New York City - Orlandos forlystelsesparker -Miami-Golfkysten-Sarasota-Everglades-Key West - Miami Beach.

Begynd rejsen i New York, Nyd et par begivenhedsrige dage i "byen der aldrig sover" inden rejsen går videre til Florida. Her skal I opleve både dekadente Miami Beach, storslået natur i Everglades, kridhvide strande og selvfølgelig legepladsen Orlando.


Dag 1: Afrejse og ankomst New York
Efter ankomst til lufthavnen i New York finder I selv med lufthavns bus eller taxa til jeres hotel. Billeje er ikke inkluderet i rejsens første tre dage, da det er langt nemmere at komme rundt i New York med taxa eller offentlig transport.
Der er et hav af attraktioner i New York og heldigvis har I et par dage til at gå på opdagelse i ”Big Apple”. I tilbringer tre nætter i New York.

Dag 2 - 3: New York
New York er fuld af seværdigheder, muséer og monumenter, så det er på med vandreskoene og så afsted. Besøg bydelene Harlem, Greenwich Village, det
sofistikerede TriBeCa og Little India eller Chinatown. Oplev Empire State Building, Guggenheim Museum og tag gennem Central Park i hestevogn. I kan stige ombord på Hop on–hop off-dobeltdækkerbussen og tage på tur rundt til alle New Yorks seværdigheder. I kan hoppe af og på så mange gange I ønsker i løbet af 48 timer. Fra pladserne på 1. sal i bussen er der er frit udsyn gennem plexiglas-taget. For de gangbesværede er der pladser i ”gadeniveau”. Guiderne på bussen fortæller - ofte på festlig vis - om alt hvad I ser på jeres vej. Tag den gratis færge, Staten Island Ferry, på en vidunderlig ca. 10 km lang sejltur med en flot udsigt til Frihedsgudinden, Ellis Island og New Yorks havn. På Staten Island føler I jer hensat til en anden verden – her er hyggelige beboelseskvarterer, parker og historiske områder som den minutiøst genskabte historisk by, Historic Richmond Town. 

Dag 4: New York - Orlando
I finder selv til lufthavnen i tide til jeres flyafgang til Orlando i Florida. I afhenter bilen og begiver til hotellet. De næste 4 nætter tilbringes i Orlando.

Dag 5 - 7: Orlando
Orlando er den perfekte legeplads med aktiviteter i hobetal. Der vil med garanti stå forlystelsesparker på programmet. I nogle af dem kan man bruge flere dage, så det er en god idé på forhånd at planlægge, hvad I vil se. Tjek eventuelt de hjemmesider, der er nævnt under den enkelte park. Her kan I også se priser på entrébilletter da disse ikke er inkluderet i turens pris.

Dag 8: Orlando - Palm Harbour - Clearwater - Sarasota (258 km)
Det er tid til at forlade Orlando og køre mod Clearwater. I kan eventuelt stoppe i Tampa hvis I vil prøve adventureparken Busch Gardens fantastiske rutchebaner. Eller se hajer, rokker og alligatorer i Florida Aquarium.

Dag 9: Sarasota
Her på denne vidunderlige kyststrækning langs Den Mexicanske Golf er der kilometerlange strande med det fineste, hvide sand. Tag på shopping i designerbutikker i St. Armands Circle eller nyd i ro og mag den charmerende lille kystbys kulturelle aktiviteter.

Dag 10: Sarasota - Key Largo (438 km)
I forlader Sarasota og kører mod naturområdet Everglades. Denne enorme “river of grass” og det fantastiske dyreliv - det eneste sted i verden, hvor krokodiller og alligatorer lever side om side - opleves bedst ombord på en airboat. Fortsæt til den første, og største, af Floridas øer kaldet Keys, Key Largo. Her har i en nat.

Dag 11: Key Largo - Key West (170 km)
Fortsæt den imponerende køretur sydpå mod Key West. Nyd udsigten over havet når I kører over Seven Mile Bridge. Vel fremme i Key West kan I tage på sightseeing i Conch Tour Train, nyde en snorkel- eller fisketur eller besøge forfatteren Ernest Hemingways hjem og museum. I har en overnatning i Key West.

Dag 12: Key West - Miami (255 km) 
På vej nordpå til Miami kan I stoppe i Bahia Honda State Park, hvor der er mulighed for fx vandreture ad naturstier, eller en picnic på stranden efterfulgt af en svømmetur.

Dag 13: Miami Beach
Miami Beach tiltrækker turister i hobetal og det mest populære område er South Beach / Art Deco District med fine, pastelfarvede hoteller. Her er der virkelig tale om et in-sted, hvor man kommer for at blive set eller for at betragte de mange spøjse typer, der sammen med alle de mere gængse turister valfarter hertil. Her er udvalget af caféer, restauranter og barer enormt og nattelivet leves i højeste gear.

Dag 14: Miami - hjemrejse og hjemkomst dagen efter.

Kode: T-S9-NYC97

Læs mere om Florida her