Fun & Sun Trail 

8 dage/7nætter. Rejsens højdepunkter: Orlando – Fort Myers – Key West – Miami Beach
En rejse fyldt med oplevelser for både børn og voksne.
Florida er perfekt ferie rejsemål for alle og her er vældig mange muligheder for en familieferie med børnene. I skal opleve forlystelsesparker i verdensklasse, se det imponerende Kennedy Space Center, kaste jer i bølgerne ved Miami Beach, shoppe i de dejlige butikker, og tage den uforglemmelige køretur over alle broerne og øerne til Key West. Der er enestående naturoplevelser i The Everglades hvor I kan se alligatorer og masser af andre dyr i deres rette element. Langs Floridas vestkyst boltrer manatees , skildpadder og delfiner sig og ved key Largo kan i dykke og snorkle.

Dag 1, 2 & 3: Orlando

Ankomst til Orlando, en by fyldt med underholdning. Afhent jeres bil og kør til valgte hotel.
I har tid til at opleve og nyde de mange temaparker som Orlando byder på. Fx Disneyland, Seaworld, Universal Studios og mange andre.
Standard hotel: Quality Inn International
Upgrade hotel: Crowne Plaza Universal

Dag 4: Orlando-Fort Myers (199miles/320km)

Denne korte tur ud til Gulf kysten giver jer mulighed for at opleve den charmerende by Sarasota, hvor grundlæggeren af cirkusdynastiet Ringling havde vinterophold. Fortsæt da til
Fort Myers - ”city of palms”. Her skal I besøge Thoms Edisons vinterhjem, tage en sejltur på Caloosahatchee River eller køre ud til Sanibel Island, som er kend for sine strande, der er et sandt Mekka for turister, der vil samle muslingeskaller, sneglehuse og konkylier op fra bølgerne.
Standard hotel: Outrigger Beach Resort
Upgrade hotel: Pink Shell Resort


Dag 5: Fort Myers – Key West(274miles/440km)
På vejen til Key West skal I opleve Everglades Nationalpark. I dag skal I opleve det berømte Everglades - en flod af græs med unikke planter og et utroligt dyreliv. Gør fx.stop ved en af udbyderne af turen med airboat – det er en helt speciel oplevelse at suse gennem vildnisset, standse, nyde stilheden og spotte en alligator der sagte glider gennem vandet. Key West er en by med fascinerende kontraster. Tag en slentre tur langs de hyggelige gader med palmer og se de mange hyggelige træhuse, bygget i forskellige stilarter inspireret af indvandrere fra forskellige egne af Amerika. Besøg Ernest Hemmingway´s hjem og tag en aften ned på Mallory Square, sammen med alle de andre turister, og nyd solnedgangen over den Mexicanske Gulf. Her er en munter stemning og optræden.
Standard hotel: Holiday Inn Key West
Upgrade Hotel: Inn at Key West


Dag 6 & 7: Key West -Miami Beach(166miles/266km)
Den relative korte køretur giver jer tid til at opleve yderligere af Florida Keys inden i kører tilbage til fastlandet langs ”the overseas highway”. Der er mange snorkel og dykke muligheder på vejen. I har 3 hele dage til at udforske Miami Beach, legeplads for de rige og berømte. Nyd det flotte Art Deco kvarter, det velstående Coral Gables og little Havana.
Standard hotel: Howard Johnson Plaza
Upgrade hotel: Hotel Indigo 


Læs mere om Florida her