VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Floridas Højdepunkter 

 9 dage/8 nætter. Rejsens højdepunkter: Miami - Key West - Everglades - Golfkysten - Orlandos forlystelsesparker - Kennedy Space Center - Fort Lauderdale.

En klassisk Florida tur fra kyst til kyst , der giver en god introduktion til alt hvad "solskins-staten" har at tilbyde". 

Dag 1: Afrejse og ankomst til Miami Beach
Efter ankomst i lufthavnen henter I jeres bil og kører til hotellet. Afhængig af jeres ankomsttidspunkt kan I kigge lidt på byen, måske tage en dukkert i swimmingpoolen eller planlægge de næste dages aktiviteter.

Dag 2: Miami Beach
Miami er en multi-etnisk by hvilket genspejles i madkulturen og arkitekturen. I South Beach finder I fantastisk shopping, gourmet restauranter, gallerier og meget mere. Tag fx med på en guidet gåtur og hør om de mange smukke Art Deco bygninger. Her er et vidunderligt leben med muskelsvulmende rulleskøjteløbere, aktive gadesælgere samt solhungrende personer i alle aldre og former. Slå jer ned på en fortovsrestaurant og nyd synet af de
mange spøjse typer, der defilerer forbi. South Beach byder desuden på masser af udendørs underholdning og nattelivet er både berømt og berygtet.

Dag 3: Miami Beach - Key West (265 km)
Nu går turen sydpå til Key West, den yderste i den række af Keys (øer), der ligger ud for Floridas sydvestkyst. Efter ca. 75 km krydser I den første bro fra fastlandet til Key Largo, og der venter jer nu en fantastisk tur på den sydligste del af highway US-1, der krydser et utal af øer hægtet sammen med 42 broer. Der er undervejs masser af muligheder for at snuppe en svømmetur eller gå en tur på strandene. Vel fremme i Key West kan I fx gå på opdagelse i Ernest Hemingways nabolag og afslutte dagen med at deltage i Sunset Celebration ved Mallory Square.

Dag 4: Key West - Everglades - Ft. Myers (488 km)
I dag skal I opleve det berømte Everglades - en flod af græs med unikke planter og et utroligt dyreliv. Gør stop ved en af udbyderne af turen med airboat – det er en helt speciel oplevelse at suse gennem vildnisset, standse, nyde stilheden og spotte en alligator der sagte glider gennem vandet. Fortsæt nordpå til Fort Myers for den næste overnatning.

Dag 5: Ft. Myers - Sarasota - Orlando (345 km) 
Her på denne vidunderlige kyststrækning langs Den Mexicanske Golf er der kilometerlange strande med det fineste, hvide sand. Besøg den charmerende kystby Sarasota, med de dejlige sandstrande, trendy designerbutikker og gode restauranter. Fortsæt til Orlando hvor I har tre nætter.

Dag 6 - 7: Orlando
Orlando er den perfekte legeplads med aktiviteter i hobetal. og der vil med garanti stå forlystelsesparker på programmet. I nogle af dem kan man bruge flere dage, så det er en god idé på forhånd at planlægge, hvad I vil se. Tjek eventuelt parkernes hjemmesider,  Her kan I også se priser på entrébilletter da disse er ikke inkluderet i turens pris. Det er også muligt ind imellem at slappe af ved hotellets swimmingpool eller måske tage på shopping. Der er nok at gå igang med. Uanset hvad I vælger bliver det nogle begivenhedsrige dage.

Dag 8: Orlando - Kennedy Space Center - Fort Lauderdale (398 km)
I kører langs Floridas østkyst mod Kennedy Space Center, NASAs hovedkvarter. Her kan I komme på rundtur i de gigantiske haller, se storslåede IMAX rumfilm, I kan prøve interaktive simulatorer og møde en rigtig astronaut. I fortsætter mod Fort Lauderdale, ofte kaldet Amerikas Venedig pga byens komplicerede kanalsystem. Tag f.eks. på sejltur med The Jungle Queen Boat langs New River og se luksusvillaerne der ligger ud til floden.

Dag 9 - 10: Fort Lauderdale - Miami International Airport (50 km)
Hjemrejse og hjemkomst I kører fra Fort Lauderdale i tide til at nå og aflevere bilen i lufthavnen inden hjemrejsen begynder. 

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser.

Kode: S9-MIA10 & SOMIA110

Læs mere om Florida her

Miami & krydstogt i Caribien med MSC

DestinationCaribien
Gyldig fra01-08-2019
Gyldig til31-12-2020
Varighed12 dage
PrisFra 9.998kr.

Kombinationsrejse til Dubai og Sri Lanka

DestinationDubai
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til30-04-2020
Varighed12 dage
PrisFra 10.498kr.

Phuket og Krabi - smuk natur og fine strande

DestinationThailand
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til30-04-2020
Varighed14 dage
PrisFra 7.998kr.
Se alle tilbud