VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Florida - Tag børnene med  

14 dage/13 nætter. Rejsens højdepunkter: Orlandos forlystelses parker - Kennedy Space Center - Cocoa Beach - Miami Beach - Key West - Everglades - den Mexicanske gulf - Fort Myers - Sarasota

Florida er perfekt til en ferie for folk i alle aldre, men vi har på denne tur lagt vægt på de muligheder, der her er for en familieferie med børnene. I skal opleve forlystelsesparker i verdensklasse, se det imponerende Kennedy Space Center, kaste jer i bølgerne ved Miami Beach og tage den uforglemmelige køretur over alle broerne og øerne til Key West. Der er enestående naturoplevelser både i The Everglades  – her kan I se alligatorer og masser af andre dyr i deres rette element – og langs Floridas vestkyst, hvor manatees (søkøer), skildpadder i alle størrelser og delfiner boltrer sig på hver sin måde i vandet.

Dag 1: Ankomst i Orlando
Ankomst til lufthavnen og afhentning af bil. Herefter hotellet. Velkommen til verdens Theme Park hovedstad ! Nyd en aften i Downtown Disney, med over 170 shoppingmuligheder, restauranter og underholdnings faciliteter, alle vil finde noget sjovt at gøre. Eller oplev en betagende interaktiv middag. såsom Arabian Nights. Du vil få fire nætter for at nyde magien i Orlando.

Dag 2: Orlando
Magic Kingdom Park ® - Mød Mickey Mouse og hans venner i Magic Kingdom ® Park, hvor Walt Disneys verden blive til virkelighed med attraktioner for de unge, og de unge af sind. Se Askepots slot øverst på Main Street USA, der viser USA som det var for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og opleve spændingen ved en tur på Space Mountain. Sørg for at besøge Mickey's Toontown Fair - det rette sted at møde Mickey og de andre figurer personligt.
Disneys Epcot ® - Besøg de to underholdende verdener i Epcot. Denne park er en hyldest til innovation og fantasi, og et fællesskab af international kultur. Den består af Future World og World Showcase. Future World har attraktioner såsom Spaceship Earth, hvor du vil opleve en rejse fra begyndelsen af tid til den elektroniske tidsalder. . Udforsk den fremtidige verden, hvor innovation og opfindelse underholder. World Showcase tilbyder kulturer i elleve lande. Arkitektur og landskab ændres, når du flytter fra et land til den næste.

Dag 3: Orlando
Universal Studios ® Florida - Du er stjernen på Universal Studios, hvor du kan være med på film. Mød agenterne fra "Men in Black Alien Attack" og zap udlændinge, som du jager gennem gaderne i New York. Kast dig ud i mørket på Revenge of the Mummy ® - en psykologisk spændende tur, der kombinerer specielle effekter og hastighed. Se Shrek 4-D, en original 3-D film, med en ekstra dimension, hvor du vil se, høre og føle det hele fra din plads. Flyv med E.T. på en stjerne-bundet cykel mens du hjælpe ham med at redde hans hjemplanet. Du vil finde noget, der appellerer til børn i alle aldre.
Universal's Islands of Adventure ® - Rejs gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor alle dine foretrukne myter, tegneserier og tegnefilms helte kommer til live. Udforsk det forsvundne kontinent hvor du vil finde Dueling Dragons ® verdens første omvendte dueling rutschebane.

Dag 4: Orlando
SeaWorld ® Orlando er en fantastisk marine Adventure Park. Den er udstyret med spændende forlystelser og fantastiske scener hvor dyrene er stjerner. Mød Shamu, den berømte spækhuggeren, og ør dig klar til det ultimative eventyr på Rejsen til Atlantis! Køre på vand og højhastigheds-skinner gennem specielle effekter og en 60 fods drop! Tjek den aktuelle forestilling på søløver og odder Stadium. Sørg for at inkludere et stop ved delfin skolen, hvor du kan komme helt tæt på delfin mødre og deres kalve.

Dag 5: Orlando - Kennedy Space Center - Cocoa Beach (134km)
Forlad magien i Orlando og fortsæt til Kennedy Space Center. Dette er hovedkvarter for det amerikanske rumprogram NASA's hovedkvarter. På Visitor Center kan I opleve interaktive simulatorer, live shows og massive raketter. Mød et ægte medlem af NASA's astronautkorps i Astronaut Encounter. Sørg for at se en af deres IMAX film på gigantiske fem-etagers skærme.
Efter en dag med udforskning af rummet, fortsættes til Cocoa Beach. I aften skal du besøge Cocoa Beach Pier, der strækker sig 840 meter over Atlanterhavet. Den har et stort udvalg af restauranter og gavebutikker. Spil en omgang minigolf eller handel hos Ron Jon Surf Shop, hvor du kan finde alt hvad du behøver til sjov i solen.

Dag 6: Cocoa Beach - Ft. Lauderdale - Miami Beach (353km)
Afgang fra Cocoa Beach og i kører sydpå mod Fort Lauderdale, kendt som "Venice of America" på grund af de indviklede kanalsystem. Underholdningen i Fort Lauderdale findes langs Riverfront og Las Olas Boulevard. Her finder du butikker, cafeer og gallerier. Besøg Museum of Discovery and Science og se hajer, hæng ud med flagermus, blive bortført af en 12-fods slange og meget mere. Oplev et IMAX film eventyr på den fem etager høje skærm i IMAX Theater.
Fortsæt til Miami Beach med de verdensberømte hvide sandstrande og det tropiske blå vand - her har I to nætter. Tag en kort køretur til South Beach's Lincoln Road, et storcenter med over 175 specialbutikker, udendørs caféer, restauranter og gallerier.

Dag 7: Miami Beach
En varm brise, svajende palmer, og lyden af bølgerne der skyller op på stranden fungerer som baggrund for Miamis South Beach pastel-farvede, art deco-bygninger. Det er blevet kaldt den amerikanske riviera, men der er mere i denne by, end fint hvidt sand og turkis vand.
Overvej et besøg på Jungle Island, som er hjemsted for over 1.100 farverige og eksotiske fugle i dette tropiske landskab. På Miami Seaquarium ® se verdensklasse marine-liv underholdning med forskellige dyr som delfiner og spækhuggere.
Om aftenen besøg Bayside Marketplace der byder på specialbutikker og udendørs underholdning. 

Dag 8: Miami Beach - Key West (275km)
Agang fra Miami Beach mod det tropiske ø-paradis Key West.
I vil køre gennem Florida Keys via Overseas Highway med en fantastisk udsigt. Via 42 broer til den sydligste by i det kontinentale USA, Key West. Overvej at stoppe i Key Largo eller Islamorada for en fantastisk seafood frokost og shopping.
I har to overnatninger i Key West. Tag et billede af det sydligste punkt i USA, gå langs Duval Street for at nyde den festlige stemning og prøv en lokal livret; konkylie æbleskiver.
Intet besøg i Key West er komplet uden at tage del i Sunset Celebration på Mallory Square, hvor kunstnere, lokal og turister siger farvel til solen for idag.

Dag 9: Key West
I dag er din til at udforske dette tropiske ø-paradis. Der sker altid noget i Key West. Tag en tur på Conch Train for sightseeing og historier om øen. Besøg Ernest Hemmingway Home and Museum. Her vil du opleve, hvor forfatteren skrev og levede for mere end ti år. Duval Street har på begge sider snesevis af butikker og restauranter, og er centrum for Key West's liv. Tag et snorkel krydstogt eller en dybhavsfiskeri tur for at få et andet perspektiv på øen.
Du kan også vælge at tage en færge til de syv fjerntliggende øer kaldet det tørre Tortugas. Her kan du besøge historiske Fort Jefferson, USA's største kystnære fort. Snorkel og svøm i Dry Tortugas National Park blandt tropiske fisk og levende koraller. Hvis landjorden passer dig bedre, så tag en tur ned ad Harborwalk og nyd butikker og restauranter.

Dag 10: Key West - Everglades - Ft. Myers (455km)
Afgang fra Key West og der køres til Key Largo, den største af Florida Keys. Her finder I Pennekamp Coral Reef State Park, USA's første undervands national park. Lær om de vanskelige og forskelligartede økosystemer ved at besøge denne parks Coral Reef Theater.
​Efterhånden som du fortsætter nordpå, vil Everglades begynde at dukke op. Unikke planter og utroligt dyreliv findes i Everglades, herunder den berømte Florida alligator. Besøg Shark Valley og tage en Airboat tur for at opleve denne pragt på første hånd. Fortsæt din rejse til Fort Myers for tre overnatninger.

Dag 11: Ft. Myers
Fort Myers og de omkringliggende øer kan prale af Floridas mest naturlige og dejlige strande. De er et paradis for fugle, dyreliv og havskildpadder, der kommer her til for at lægge æg. Deltag i en af de mange vandaktiviteter. Nyd dybtvands-fiskeri eller tag en lektion i windsurfing. Nyd en afslappende dag, se efter smukke muslingeskaller eller byg et sandslot. Efter en dag med leg på stranden, overvej et middagskrydstogt langs Intracostal Waterway.

Dag 12: Ft. Myers
I dag er din til at nyde de fantastiske strande. Besøg det historiske hjem af Thomas Edison og Henry Ford. Udforsk tyve hektar tropiske haver, Edison laboratorium, museum, opfindelser og udstillinger. Overvej et stop ved JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge, beliggende på øen Sanibel.
Området er verdensberømt for sine spektakulære fuglebestande og samt er hjem for over 50 typer af krybdyr. Nyd en tur langs stierne eller lej en kano. I dette område er Sanibel og Captiva Islands Dolphin Watch også at finde. Udforsk dyrelivet i og omkring dette maleriske område, som er hjemsted for fugle, delfiner, søkøer, oddere og andet lokalt dyreliv.

Dag 13: Ft. Myers - Sarasota (149km)
Afgang fra Fort Myers og sejl langs den smukke mexicanske golf til Sarasota. Sarasota er hjemsted for nogle af de mest spektakulære sandstrande på Gulf Coast. Mens den fastholder sin charme som en søvnig strand by, har den alligevel store familie-orienterede attraktioner. Alle former for vand-aktiviteter udbydes på strand-siden: kano, kajak, pagaj sejlsport, jetski og snorkling er blot nogle få af dem.
Besøg John og Mable Ringling Museum of Art. Overvej et besøg i Sarasota Jungle Have, en tidligere bananplantage, der blev omformet som botanisk og zoologisk have. Med over 70 eksotiske og indfødte dyr, og en række forskellige tropiske planter og blomster fra hele verden, er der en masse at se og gøre. Blandt de foretrukne attraktioner er flamingo lagunen, sommerfugle museet og børnenes gård.

Dag 14: Sarasota
Tag en tur til Tampa for at besøge Busch Gardens Amusement Park. Denne familie Adventure Park byder på en vifte af spændende attraktioner baseret på eksotiske møder med det afrikanske kontinent. En unik blanding af spændende forlystelser, en af landets førende zoologiske haver med mere end 2.700 dyr, live shows, restauranter og butikker venter på dig. Ride the Serengeti Express Railway og se truede næsehorn, zebraer, antiloper og andre afrikanske dyr. Mærk adrenalinsuset på nogen af de mest spektakulære rutchebaner. Eller bare nyd en dag med ren afslapning på stranden.

Dag 15: Sarasota - Orlando International Airport (225km)
Afgang i ro og mag mod Orlando International Airport hvor I afleverer bilen og flyver tilbage til Kastrup

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser.

Kode: A0MCO146

Læs mere om Florida her

Spændende kombinationsrejse til storby, regnskov og kulturarv

DestinationMalaysia
Gyldig fra01-11-2019
Gyldig til30-11-2020
Varighed14 dage
PrisFra 14.998kr.

Dejlige strandhoteller, by og lokal charme

DestinationMauritius
Gyldig fra01-11-2019
Gyldig til12-12-2020
Varighed14 dage
PrisFra 17.998kr.

Første klasses krydstogt til Caribien i 15 dage

DestinationCaribien
Gyldig fra13-03-2020
Gyldig til03-04-2020
Varighed15 dage
PrisFra 22.498kr.
Celebrity Silhouette
Se alle tilbud