VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Florida - familierundrejsen 

14 dage/ 13 nætters rundrejse.
Turens højdepunkter: Miami - Miami Beach - Kennedy Space Center - Saint Augustine - Orlando - Sarasota - Fort Myers
 

Dag 1: Ankomst i Miami, FL
Ankomst til Miami International Airport, hvor I henter jeres bil og kører til hotellet for to overnatninger. Miami er en international by, rig på multietnisk kultur, som afspejles i køkken og arkitektur. Strandbesøg er en fantastisk måde at slappe af på om dagen og om aftenen kan I tage en kort køretur til South Beach's Lincoln Road. I denne udendørs mall findes over 175 specialbutikker, udendørs caféer, restauranter og gallerier. For en særlig oplevelse besøg Ghirardelli Chocolatiers, hvor I vil blive mødt i døren med et udvalg af deres lækre chokolader- den blotte størrelse af butikken er nok til at imponere selv den største chokolade-feinschmecker. Prøv en af deres lækre shakes, is eller bagværk.

Dag 2: Miami Beach
Varm brise, svajende palmer og lyden af bølgerne fungerer som baggrund for de pastelfarvede, art deco-bygninger, som gør Miamis South Beach til et fantastisk og ofte berusende smukke sted. Det er blevet kaldt den amerikanske riviera af erfarne rejsende, men der er mere i denne by, end fint hvidt sand og turkis vand.
Overvej et besøg i Parrot Jungle Island, som er hjemsted for over 1.100 farverige og eksotiske fugle i dette tropiske landskab. På Miami Seaquarium kan man se verdensklasses underholdning med blandt andet delfiner og spækhuggere. Akvariet tilbyder også undervisning, blandt andet en, hvor du kan fodre en søløve! Om aftenen kan I besøge Bayside Marketplace som har en lang række  specialbutikker og udendørs underholdning. Flere typer af ture afgår også herfra, herunder sightseeing krydstogter og aftencruises.

Dag 3: Miami Beach - Fort Lauderdale - Kennedy Space Center - St. Augustine (557km)
Afgang fra Miami Beach og kører nordpå mod Fort Lauderdale, kendt som "Venice of America" på grund af de indviklede og smukke kanalsystem. Kunst- og underholdnings distriktet i Fort Lauderdale løber langs Riverfront og Las Olas Boulevard.
Her finder man butikker, caféer og gallerier.
Efter et kort stop fortsætter man til Kennedy Space Center. Det er stedet for det amerikanske rumprogram og NASA hovedkvarter, hvor alle Apollo måne missioner blev lanceret, og alle rumfærger bliver sendt afsted fra. På Visitor Center kan man opleve interaktive simulatorer, live shows og massive raketter. Mød et ægte medlem af NASA's astronautkorps i Astronaut Encounter. Sørg for at se en af IMAX filmene på de gigantiske femetagers høje skærme.
I fortsætter til St. Augustine for en overnatning. Udforsk den historiske bydel med de brostensbelagte gader og spændende butikker. Der er mange restauranter i den gamle by, herunder autentiske pubs, gourmetbistroer, havnefront terrasser, og hyggelige casual caféer.

Dag 04: Saint Augustine - Daytona Beach - Orlando (171km)
Historiske St. Augustine har den ældste, permanente europæiske bosættelse i det kontinentale USA. Her bliver blandingen af spanske, engelske og amerikanske kulturer levende. Blandt de mange seværdigheder er Castillo de San Marcos National Monument, en fæstning som fungerede som byens ydre
forsvarsværk. Besøg Lightner Museum, som er blandt de mest unikke, og byder på en spændende vifte af emner fra indskrumpede hoveder og mumier til fantastiske samlinger af farvet glas og krystal. Ripley's Believe it or not Museum, har til huse i slottet Gardenen dette er den første permanente Ripley's samling. I fortsætter til Daytona Beach som afbildet i utallige film - det er den eneste strand, hvor bilerne må køre på sandet. Besøg Daytona Speedway, en af de mest kendte og største bil væddeløbsbaner i USA. I aften fortsætter turen til Orlando for et fem-nætters ophold. Denne aften besøg Downtown Disney, med masser af shopping, underholdning og restauranter. Man får 5 nætter til at nyde magien i Orlando.

Dag 05: Orlando, FL
I dag kan du vælge at nyde en af Walt Disney World Theme Parks. Magic Kingdom Park ® - Mød Mickey Mouse og hans venner i Magic Kingdom ® Park, med masser af attraktioner for de unge, og de unge af sind. Se Askepot slottet øverst på Main Street USA, der viser USA, som det var for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og oplev spændingen ved at tage en tur på Space Mountain. Sørg for at besøge Mickey's Toontown Fair, det rette sted at mødes
Mickey og og de andre figurer personligt. Nyd det natlige spektakulære fyrværkeri, Disney-figurer og fantastisk musik og lys. Disneys Epcot ® - Besøg de to underholdende verdener i Epcot ®. Denne park er en hyldest til innovation og fantasi, og et fællesskab af international kultur. Den består af Future World og World Showcase. Future Worlds attraktioner omfatter Spaceship Earth, hvor du vil opleve en rejse fra begyndelsen af tid til den elektroniske tidsalder. Ride Test Track, en høj-hastighed thriller, der efterligner det faktiske bilsyn, og sender dig gennem betagende drejninger. Udforsk den fremtidig verden, hvor innovation og opfindelser underholder. World Showcase tilbyder indsigt i kulturer i elleve lande. Arkitektur og landskab ændres, når du flytter fra et land til den næste. Smag på køkkenet, besøg butikkerne og bliv underholdt af helt forskellige traditioner. Afslut aftenen med at se Illuminations, et nighttime kalejdoskop af musik og lys. Disney's Animal Kingdom ® - Tag på en afrikansk Safari for at møde elefanter, løver, og flokke af zebra og giraf. Rejs millioner af år tilbage i tiden for at redde en dinosaur fra udryddelse. Mød figurerne fra The Lion King til en fejring af den uendelige Circle of Life.

Dag 06: Orlando, FL
Universal Studios ® Florida - Du er stjernen på Universal Studios, hvor man kan ride på hest i film. Mød agenterne fra "Men in Black Alien Attack" og zap udlændinge, mens du jager dem gennem gaderne i New York. Kast jer ud i mørket på Revenge of the Mummy ® en psykologisk spændende tur, der kombinerer specielle effekter og hastighed. Se Shrek i 4-D, en original 3-D
film, med en ekstra dimension, hvor du vil se, høre og føle den fra din plads. Flyv med E.T. på en stjerne-bundet cykel, mens du hjælper ham med at redde hans hjemplanet. Du vil finde noget, der appellerer til børn i alle aldre og du bliver en del af den film! Universal's Islands of Adventure ® - Rejse gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor alle dine foretrukne myter, legender tegneserier og tegnefilmshelte kommer til live. Udforsk det forsvundne kontinent hvor du vil finde Dueling Dragons ® verdens første omvendte dueling rutschebane.

Dag 07: Orlando, FL
Dagen kan bruges til shopping i nogle af Orlandos mange Shoppingmalls og Outlets hvor I finder gode tilbud på især tøj og sko.

Dag 08: Orlando, FL
Oplev Aquatica ® - Dette vandland har tema efter det sydlige Stillehav - Australien og New Zeeland Den har en bred vifte af attraktioner for alle aldre og med alle svømme evner, hvoraf nogle går forbi eller gennem dyrenes levesteder. Vandrutchebaner gennem miles af åbne og lukkede rør, på redningsflåder, vandmåtter, eller simpelthen på din badedragt til en verden af spændende underholdning. Fang bølgerne i den gigantiske bølge pool eller køl ned på vand legepladsen.

Dag 09: Orlando - Tampa - Sarasota, FL (149mi/241km)
I dag går turen mod Sarasota via Tampa for at besøge Busch Gardens Amusement Park. Denne familie Adventure Park byder på en vifte af spændende attraktioner baseret på eksotiske møder med det afrikanske kontinent. En unik blanding af spændende forlystelser, en af landets førende zoologiske haver med mere end 2.700 dyr, live shows, restauranter og butikker. Fortsæt til Sarasota hvor du vil nyde en to-night stay på den Mexicanske Golf. De mange små øer, der omgiver Sarasota tilbyde en række spektakulære udsigter.

Dag 10: Sarasota, FL
Sarasota er hjemsted for nogle af de mest spektakulære sandstrande på Gulf Coast. Samtidig med den fastholder sin charme som en søvnig strand by, har den store familie-orienterede attraktioner. Alle former for vand-aktiviteter
udbydes på strand-siden: kano, kajak, pagaj sejlsport, jetski og snorkling er blot nogle få af dem. Besøg John og Mable Ringling Museum of Art. Denne 20-hektar store ejendom er omfattet af Cà d'Zan, en 20. århundrede venetiansk gotisk palæ, John og Mable Ringling Museum of Art, to cirkusmuseer og et teater. Eller stop ved Mote Marine Aquarium.

Dag 11: Sarasota - Fort Myers, FL (105mi/168km)
Her til morgen, kan i overveje et besøg i Sarasota Jungle Garden. Dette er en tidligere bananplantage, der blev omformet som botanisk og zoologisk have. Med over 70 eksotiske og indfødte dyr, og en række forskellige tropiske planter og blomster fra hele verden, er der en masse at se og gøre. Blandt de foretrukne attraktioner er flamingo lagunen, sommerfugle museet og
børnenes gård. Fortsæt til Fort Myers for en tre-night stay. Fort Myers og de omkringliggende øer kan prale af nogle af Floridas mest naturlige og dejlige strande. De er et paradis for fugle, dyreliv og havskildpadder, der kommer og lægger æg her.

Dag 12: Fort Myers, FL
I dag er din til at nyde de fantastiske strande. Du kan vælge at deltage i en af de mange vandaktiviteter, tage en lektion i hvordan man windsurfer, bygge et sandslot, eller bare slappe af ved kysten, mens i leder efter nogle af de mere end 400 arter af muslingeskaller der findes her. Tag en guidet tur kajak, eller besøg det historiske vinterhjem der tilhørte Thomas Edison og Henry Ford. Udforsk tyve hektar tropiske haver, Edison laboratorium, museum, opfindelser og udstilling. Eller du kan vælge at besøge Key West med Key West Ferry. Når du er der, kan du besøge Key West Aquarium og prøve at klappe en haj eller fodre en skildpadde. Tag et billede ved det sydligste punkt i USA. Slik sol og nyd udsigten fra en båd ved at tage en af de mange snorkel eller fisker krydstogter.

Dag 13: Fort Myers, FL
Mens i er i Fort Myers, bør i overveje et stop på JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge. Det er beliggende på øen Sanibel. Stedet er en del af den største ubebyggede mangroveskov økosystem i USA. Det er verdensberømt for sine spektakulære fuglebestande og hjem for over 50 typer af krybdyr. Nyd en tur ad ier eller lej en kano for en nærmere betragtning. I dette område finder i også Sanibel og Captiva Island Dolphin Watch. Udforsk dyrelivet i og omkring dette maleriske område, som er hjemsted for fugle, delfiner, søkøer, oddere og andre lokale dyre.

Dag 14: Fort Myers - Miami International Airport, FL (153mi/248km)
I kører til Miami lufthavn og afleverer bilen, herfra fly til Kastrup 

Spørg efterr Rikke Nyholm eller Martin Bisp

Tourcode: A0MIA15

Farverige Vietnam & Halong Bay

DestinationVietnam
Gyldig fra21-12-2018
Gyldig til31-03-2020
Varighed14 dage
PrisFra 12.998kr.

Eventyrlige Vietnam med dansk rejseleder

DestinationVietnam
Gyldig fra01-01-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed14 dage
PrisFra 13.990kr.
Vietnam man

Plads til hele familien i luksuriøse lejligheder i Dubai

DestinationDubai
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til31-03-2020
Varighed4 dage
PrisFra 7.700kr.
Se alle tilbud