Florida Coast & Keys 

14 dage/13 nætter. Rejsens højdepunkter: Orlando – St. Petersburg – Fort Myers – Key West – Miami Beach – Cocoa Beach

En rejse fyldt med oplevelser for både børn og voksne.
Florida er perfekt ferie rejsemål for alle og her er vældig mange muligheder for en familieferie med børnene. I skal opleve forlystelsesparker i verdensklasse, se det imponerende Kennedy Space Center, kaste jer i bølgerne ved Miami Beach, shoppe i de dejlige butikker, og tage den uforglemmelige køretur over alle broerne og øerne til Key West. Der er enestående naturoplevelser i The Everglades hvor I kan se alligatorer og masser af andre dyr i deres rette element. Langs Floridas vestkyst boltrer manatees , skildpadder og delfiner sig og ved key Largo kan i dykke og snorkle. 
Dag 1: Afrejse og ankomst til Orlando
Efter ankomst afhentes bilen og I kører til jeres valgte hotel.
Standard hotel: Best Western Lakeside
Upgrade Hotel: Crowne Plaza Universa
l

Dag 2 & 3: Orlando
I har 2 hele dage til at opleve de mange temaparker i Orlando fx Disneyland, Universal Studios og mange andre attraktioner.
Standard hotel: Best Western Lakeside
Upgrade Hotel: Crowne Plaza Universal


Dag 4 & 5: Orlando-St. Petersburg (115miles/184km)
Denne korte køretur giver jer mulighed for at besøge den afrikansk inspirerede underholdningspark ”Bush Gardens” i Tampa. I St. Peterburg kan I nyde de smukke snehvide sandstrande, palmer og turkisblå hav. Besøg Salvador Dali Museet eller det flotte Florida Aquarium.
Standard hotel: H.I Sunspree Marina Cove
Upgrade hotel. H.I. Sunspreee Marinca Cove


Dag 6: St. Peterburg -Fort Myers (112 miles/180km)
I dag køres over Tampa bay langs den fantastiske Sunshine Skyway.
Turen hertil går over den 9 km lange og 75 meter høje bro Sunshine Skyway Bridge.
Fortsæt mod syd gennem den smukke Longboat Key og den charmerende by Sarasota, hvor grundlæggeren af cirkusdynastiet Ringling havde vinterophold. I Fort Myers - ”city of palms” skal I besøge Thoms Edisons vinterhjem, tage en sejltur på Caloosahatchee River eller køre ud til Sanibel Island, som er kend for sine strande, der er et sandt Mekka for turister, der vil samle muslingeskaller, sneglehuse og konkylier op fra bølgerne.
Standard hotel: Outrigger Beach Resort
Upgrade Hotel: Pink Shell resort


Dag 7 & 8: Fort Myers & Key West (274 miles/440)
På vejen til Key West skal I opleve Everglades Nationalpark. I dag skal I opleve det berømte Everglades - en flod af græs med unikke planter og et utroligt dyreliv. Gør fx.stop ved en af udbyderne af turen med airboat – det er en helt speciel oplevelse at suse gennem vildnisset, standse, nyde stilheden og spotte en alligator der sagte glider gennem vandet. Key West er en by med fascinerende kontraster. Tag en slentre tur langs de hyggelige gader med palmer og se de mange hyggelige træhuse, bygget i forskellige stilarter inspireret af indvandrere fra forskellige egne af Amerika. Besøg Ernest Hemmingway´s hjem og tag en aften ned på Mallory Square, sammen med alle de andre turister, og nyd solnedgangen over den Mexicanske Gulf. Her er en munter stemning og optræden.
Standard hotel: Holiday Inn Key West
Upgrade Hotel: Inn at Key West


Dag 9,10 & 11: Key West-Miami Beach (166miles/266km)
Den relative kort køretur gier jer tid til at opleve yderligere af Florida Keys inden i kører tilbage til fastlandet langs ”the overseas highway”. Der er mange snorkel og dykke muligheder på vejen. I har 3 hele dage til at udforske Miami Beach, legeplads for de rige og berømte. Nyd det flotte Art Deco kvarter, det velstående Coral Gables og little Havana.
Standard hotel: Howard Johnson Plaza
Upgrade hotel: Hotel Indigo

Dag 12: Miami Beach-Cocoa Beach (274miles/440km)

Rejs via kysten gennem mange ferieområder til Cocoa Beach i hjerte af ”Space Coast”. Cape Canaveral området har mange forskellige attraktioner.
Fra Cocoa Beach er der ikke langt til det spændende Kennedy Space Center ved Cape Canaveral. Her er der basis for en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne. Rumfartens historie fortælles på alle tiders måde med film om livet i rummet, udstillinger og astronauter. I kan prøve interaktive simulatorer og møde en rigtig astronaut. Kilometervis af uberørt kyst og ”wildlife refuges” - beskyttede områder med dyreliv.
Standard hotel: Holiday Inn cocoa Beach
Upgrade Hotel: Courtyard by Marriott

Dag 13: Cocoa Beach-Orlando - hjemrejse (50miles/80km)

I kører tilbage til lufthavnen i Orlando og rejser hjem.
Standard hotel: Best Western Lakeside
Upgrade Hotel: Crowne Plaza Universal 


Læs mere om Florida her