VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

California - Tag børnene med 

13 dage/12 nætter. Rejsens højdepunkter: Los Angeles - Santa Barbara - San Simeon - Monterey . San Francisco - Yosemite National Park - Sequoia & Kings Canyon NP - San Diego - Anaheim
Kør – selv
En rejse fyldt med oplevelser for både børn og voksne. Kør langs Stillehavskysten fra Los Angeles til San Fransisco, gå på opdagelse i Yosemite National Park, se de gigantiske Sequoia træer i nationalparkerne Sequoia og Kings Canyon og nyd et ophold i San Diego med alle dens børnevenlige attraktioner.


Dag 1: Afrejse og ankomst i Los Angeles
Efter ankomst afhentes bilen og I fortsætter til hotellet. Los Angeles er centrum for USA's underholdningsindustri og det er her I finder det berømte Hollywood
skilt, Walk of Fame og Beverly Hills med filmstjernernes eksklusive villaer.

Dag 2: Los Angeles – Santa Barbara – San Simeon (407 km)
I påbegynder den smukke køretur nordpå til byen Santa Barbara. Nyd en frokost med ”alt godt fra havet” på en af restauranterne på Stearns Wharf, gå en tur i den pragtfulde botaniske have eller tjek nogle af de områdets skønne strande. I fortsætter til Santa Maria, smukt beliggende i udkanten af Californiens vinområde. Her finder I maleriske landskaber, perfekte strande og prisbelønnede vingårde.

Dag 3: San Simeon – Monterey – San Francisco (348 km)
Formiddagens køretur byder på imponerende udsigter over Stillehavskysten. Monterey er en dejlig by, med god atmosfære og masser af attraktioner, så her kan I snildt tilbringe et par timer inden I fortsætter til San Francisco hvor de næste tre nætter tilbringes.

Dag 4 - 5: San Francisco
I tilbringer et par dage i San Francisco, bl.a. kendt for broen Golden Gate Bridge, fængselsøen Alcatraz og byens havnefront med masser af farverige butikker og gode restauranter. Besøg Chinatown, oplev Golden Gate Park og nyd byens internationale stemning.

Dag 6: San Francisco – Yosemite National Park – Fresno (526 km)
I forlader bylivet og kører mod Yosemite NP, kendt for sin overvældende skønhed med smukke vandfald, bjergtoppe og floder samt lodrette granitvægge og klipper med navne som El Capitan, Glacier Point og Half Dome. Til gæsterne er der masser af faciliteter og aktiviteter. Fortsæt til Fresno hvor der overnattes.

Dag 7: Fresno – Sequoia National Park – Bakersfield (375 km)
Nationalparken Sequoia ligger i bjergkæden Sierra Navada og er kendt for at
huse både nogle af USA's højeste bjerge og verdens højeste træer, kaldet sequoia. Det højeste af træerne kaldes General Sherman og er næsten 84 m højt. Spektakulære udsigter og guidede ture i huler og grotter er blandt parkens andre attraktioner.

Dag 8: Bakersfield – San Diego (375 km)
I kører fra Bakersfield til San Diego. Om eftermiddagen kan I fx besøge Balboa Park, USA's største kulturelle anlæg.

Dag 9 – 10: San Diego
Der er masser af ting at foretage sig i San Diego. Byens hovedattraktion SeaWorld Adventure Park byder på en vifte af fantastiske seværdigheder og aktiviteter. Se mere på www.seaworld.com/sandiego. For at få et glimt af San Diegos historie kan I besøge Old Town San Diego State Historic Park og byens berømte Zoo er også et besøg værd.

Dag 11: San Diego – Anaheim (154 km) 
Anaheim ligger ca 50 km sydøst for Los Angeles og I tilbringer rejsens sidste to nætter her. Los Angeles er et slaraffenland af oplevelser for børn og voksne så de næste dage bliver travle hvis I skal nå det hele.

Dag 12: Anaheim
Disneyland, California Adventure Park og Universal Studios – det største problem bliver nok at vælge mellem byens attraktioner. Her er virkelig noget at gå i gang med.

Dag 13 - 14: Anaheim - Los Angeles – hjemrejse og hjemkomst 

Tourcode: A0LAX180