Best Western Classic 

15 dage/14 nætter. Rejsens højdepunkter: Los Angeles - Grand Canyon-Lake Powell-Bryce Canyon-Las Vegas -Death Valley -Yosemite - San Francisco.

Dag 1: Ankomst til Los Angeles
Ankomst til Los Angeles - City of Angels. I henter bilen i lufthavnen og tjekker ind på jeres hotel
Hotel : Best Western Hollywood Hills

Dag 2: Los Angeles - Palm Springs (175miles/280 km)
Der er en kort køretur til Palm Springs. Her er masser af fantastisk shopping, gode spisesteder og rig mulighed for at slappe af ved poolen. Tag en tur til Mt. Jacinto eller tag på vandretur i de smukke canyons, omgivet af vandfald og palmer.
Hotel: Best Western Inn at Palm Springs

Dag 3: Palm Springs - Phoenix (250miles/530 km)
På vej mod Phoenix er der mulighed for at besøge Joshua Tree Nationalpark. I Phoenix er der et bredt udvalg af gallerier, restauranter og shoppingmuligheder.
Hotel: Best Western Inn & Suites

Dag 4: Phoenix - Grand Canyon (250miles/400 km)

Fortsæt til Grand Canyon - et af turens højdepunkter, og en oplevelse for livet. Kør langs kanten i en af de gratis busser, eller gå imellem de forskellige udsigtspunkter.
Hotel: B.W. Squire Inn

Dag 5: Grand Canyon - Lake Powell (140miles/224 km)
Dagens køretur er ikke så lang, så der er stadig mulighed for at udforske Grand Canyon til formiddag. Når du folader Grand Canyon via øst er der en fantastisk udsigt over Colorado floden.
Hotel: B.W. Lake Powell

Dag 6: Lake Powell
Brug dagen i Lake Powell. En af de virkelig store sevædigheder. Her er en bådtur til Rainbow Bridge - den højeste naturlige bro i verden.
Hotel: B.W. at Lake Powell

Dag 7: Lake Powell - Bryce Canyon (150miles/240 km)

Fortsæt til Bryce Canyon hvor der er to ruter i kan følge - begge med en fantastisk udsigt. Gå en tur langs kanten eller ad nogen af stierne mellem de farverige klippefarmationer.
Hotel: B.W.Ruby's Inn

Dag 8: Bryce Canyon - Las Vegas (245miles/395 km)
I kører igennem Zion Nationalpark til Las Vegas, forlystelsesbyernes hovedstad. Gå på opdagelse i byen der har uendeligt mange spillesteder, shows og meget mere.
Hotel: B.W.Mardi Gras

Dag 9: Las Vegas - Death Valley - Bakersfield (380miles/610 km)

Forlad spillebyen og kør igennem Death Valley , et område fyldt med kontraster. Her er store sandformationer, klippeskulpturer og vulkankratere. I fortsætter langs Sierra Nevada bjergene til Bakersfield, beliggende i den sydlige ende af San Joaquin Valley - et stort landbrugsområde.
Hotel: B.W. Hillhouse Inn

Dag 10: Bakersfield - Yosemite (200miles/320 km)
I dag går turen til Yosemite Nationalpark. Se det berømte Yosemite Falls, det højeste i Nordamerika. Kør op til Glacier Point og nyd den enestående udsigt over bjergene og dalene med de store sequoia træer ved Mariposa Grove.
Hotel: B.W. Yosemite Way Station

Dag 11: Yosemite - San Fransisco (200miles/320 km)

Fortsæt til San Fransisco hvor i tilbringer de næste 2 nætter, så der er god til til at opleve en af de smukkeste byer i USA.
Hotel: B.W. Americana

Dag 12: San Fransisco

Udforsk Fishermans Wharf, eller tag en bådtur til Alcatraz hvor der er mulighed for guidede rundvisninger. Læg også vejen forbi Chinatown og oplev stemningen, handelen og restauranterne her.

Dag 13: San Fransisco - Santa Maria (300miles/480 km)
Kør langs Stillehavskysten. Undervejs er der flere gode steder at nyde udsigten fra, eller tag en gå-tur i en af de mange smukke nationalparker undervejs. Besøg akvariet i Monterey, eller kør en tur og nyd de smukke ejendomme - gør stop ved det enorme Hearst Castle.
Hotel: B.W. Big America or Similiar.

Dag 14: Santa Maria - Los Angeles (210miles/336 km)
På vej retur mod Los Angeles kan i gøre stop ved den danske by Solvang, og ved Snata Barbara som tilbyder masser afshopping, restauranter, lækre strande og spansk kolonitids-arkitektur.
Hotel: B.W. Hollywood Hills

Dag 15: Los Angeles
I afleverer bilen i lufthavnen og så er det retur til Kastrup med fly. 

Læs mere om Californien her