VALGTE
HOTEL

Chicago 

Al Capones Chicago, kendt som "Windy City", ligger ved Lake Michigan i delstaten Illinois i USA’s midtvest. Den er USA’s tredjestørste by (efter New York og Los Angeles) med 2,9 millioner indbyggere. Chicago er en by, der aldrig står stille.

Her er årligt et væld af parader og festivaler, og byen rummer mere end 200 teatre og live-spillesteder, mange kilometer strand, et væld af parker og legepladser, samt mange tusinde barer og restauranter. Der er altså nok at give sig til i Chicago, og overvejer du derfor at booke din næste rejse hertil, vil vi med glæde hjælpe dig. 

Book en rejse til Chicago - Hvad kan du opleve?
Chicago er en by rig på historie og musik, kunst og kultur. Her er attraktioner nok til at fylde nogle begivenhedsrige dage og en af de bedst kendte attraktioner er Sears Tower. Her bringer en 70 sekunder lang elevatortur dig til udsigtdækket 103 etager oppe med en fantastisk udsigt til følge. En anden kendt bygning er Art Institute of Chicago, der bl.a. indeholder verdens største samling af Monet-malerier. I Chinatown og Little India kan du nyde et måltid etnisk mad i små familieejede restauranter, og om aftenen kan du besøge en af de mange små musiksteder, der underholder med jazz og blues. 

Chicago for de sportsinteresserede
Er du vild med sport, så vil du også blive vild med Chicago. Byen er nemlig ad flere omgange blevet kåret som værende ”Best Sport City” af Sporting News. Her er noget for dig, der især elsker softball, Super Bowl, baseball, football, fodbold, hockey og basketball, og hvert år løber store turneringer af stablen på Wrigley Field, Soldier Field, United Park og mange andre steder. Hvis du er ude i god tid, kan du være heldig at få fingrene i nogle billetter, der lader dig overvære en spændende kamp imellem store rivaler. Men vil du også selv gerne være aktiv på din tur til Chicago, så er der også rig mulighed for det. En cykeltur rundt i byen lader dig se og opleve byen fra en ny og sjov vinkel, men du kan også nyde smukke bådture på vandet eller i din egen kajak. Med lidt ekstra dollars på lommen kan du komme på en enestående helikoptertur over byen, der efterlader dig med en udsigt og et minde, du først sent vil glemme. 

Kunst og kultur i Chicago
Som i de fleste andre storbyer, er der også masser af kunst- og kulturoplevelser at komme efter i Chicago. Byen er hjem for mere end 200 professionelle dansefirmaer, herunder Joffrey Ballet og Hubbard Street Dance Chicago, der leverer en pakket kalender med forestillinger på scener i centrum og i parker. Byen er sted for en indflydelsesrig hiphop-scene, og hvert år i april er der 'Chicago Dance Month' i hele byen.

Chicago er fødestedet for gospel, elektrisk blues, house og flere andre musikarter. De unikke lyde, der er født i Chicago, fortsætter med at give genklang rundt omkring i verden, og byen er desuden hjemsted for anerkendte kunstnere, herunder Louis Armstrong, Jennifer Hudson, Earth, Wind and Fire, Chance the Rapper og flere andre. Chicago er en musikby fuld af festivaler, der fejrer enhver musikgenre, og du kan opleve Chicagos mest bemærkelsesværdige musikfestivaler inklusive Chicago Blues Festival, Lollapalooza og Riot Fest.

Af museer er der flere forskellige, du ikke må gå glip af. Slå vejen forbi Art Institute of Chicago, der er et af de største og mest prestigefyldte museer i USA. Her finder du mesterværker fra både Monet, Picasso, Pollack og mange flere, og du kan deltage i en gratis guidet tur, hvis du har lyst til at dykke helt ned i værkerne. Derudover kan du også overveje en tur forbi Richard H. Driehaus-museet, der udforsker kunst, arkitektur og design i slutningen af det 19. og det tidlige 20. århundrede. Museet ligger placeret i det omhyggeligt restaurerede Nickerson Mansion, kendt som Gilded Age Chicagos "Marble Palace”. 

Nyd Chicagos smukke natur
Skønheden i Chicago ligger ikke kun i byens storslåede arkitektur, men også i byens smukke bevarede grønne og åbne rum. Her er mere end 580 parker og 8.300 hektar grønne områder til rådighed. Med strande, skøjtebaner og cykelstier er der ingen mangel på friluftsliv for Chicagoanere. Lincoln Park, på Chicagos nordlige side, tiltrækker årligt op til 20 millioner besøgende. De kommer for at se nationens ældste zoologiske have, for at udforske eksotiske planter på det fantastiske victorianske glaskonservatorium, nyde skuespil på et udendørs teater, ro langs kanalen, slentre gennem North Pond Nature Sanctuary og sommerfuglekonservatorium eller holde picnic på legeområderne og boltre sig på North Avenue Beach.

Millennium Park er en top-turistdestination i Chicago og tilbyder sprudlende arkitektur, fredfyldte haver, storslåede pavilloner og blændende springvand. Parken er hjemsted for en konstant roterende tidsplan med gratis kulturelle begivenheder for alle aldre hele året rundt.

Rig mulighed for shopping
Går turen til USA, så kan du sikkert allerede på forhånd mærke, hvordan pengesedlerne brænder i din pung. I USA kan der nemlig være mange penge at spare, hvis dollaren er lav, og i Chicago finder du et hav af muligheder for shopping. Magnificent Mile & Streeterville indbyder til shopping i alle de store butikker, samt i centre som Maci’s og Bloomingdales. Samtidig kan du på turen igennem gaderne blive betaget af historiske bygninger og sjove gadeudøvere der sørger for underholdningen. På Oak Street finder du alle high end-butikkerne, så hvis ord som Prada, Hermes og Jimmy Choo fanger din interesse, er det her, du skal handle. 

Drømmer du altså om at opleve Chicago, kan du med fordel booke din rejse her hos os. Vi stiller med glæde vores ekspertise til rådighed, så du kan komme afsted på den rejse, du drømmer om. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig. 

Læs mere om Chicago på http://www.explorechicago.org/city/en.html