USA 

Legendariske storbyer, rå ørken, billedskønne strande, snebeklædte bjerge, blanke søer og storslåede redwood-skove.
USA er ”mulighedernes land” for alle typer rejsende. Fortab dig f.eks. i fantastiske New York, San Fransisco eller Chicago, tag på eventyr i guddommelige Yosemite, eller tril afsted på legendariske Route 66, betagende Pacific Coast Highway eller bjergrige Blue Ridge Highway i landet, hvor begrebet Road Trip blev opfundet.Velkommen til landet, hvor alt er større, smukkere og vildere. Hvor armbevægelserne er endnu mere imponerende – og kærligheden til hjemlandet ukrænkeligt. Hvad enten du er storby-freak, strandløve eller naturelsker stiller tilbuddene sig i kø i disse 52 fabelagtige stater. Lige fra bibelbæltet i vest til Floridas finkornede badestrande .

Vi har rejst landet tyndt og ved, hvad vi taler om. Vi tilbyder alt fra startpakker og storby-smutture til komplette 3 ugers rundrejser. Alt fra mobilehome-ferie til badeferie kombineret med krydstogt i Caribien. Uanset hvilke område du vælger at besøge - en rejse til USA er en oplevelse for livet.

Generelle oplysninger:

Drikkepenge:
Det er kutyme at give drikkepenge i USA. Regn med mellem 15-20% af jeres regning også i taxaer og lign.
I de store byer bliver drikkepenge normalt lagt på regningen, så husk at checke den. På hoteller skal stuepigen have ca. 1,5$ pr. dag og portner ca. 1,5$ pr. kuffert.

Elektricitet: 110 v. Adapter er nødvendig.

Klima: Det meste af USA har tempereret klima. Dog er der undtagelser:
Florida og Hawaii har tropisk klima.
Alaska har arktisk klima.
Der er lave temperaturer om vinteren i de nordlige stater.
Hurricane sæson i Florida er fra medio juni til ultimo november.

Sprog: Det mest udbredte sprog i USA er Amerikansk-engelsk. Derudover taler en stor del af befolkningen også spansk.

Tidsforskel:
Østkysten - 6 timer
Central - 7-8 timer
Vestkysten - 9 timer
Alaska - 10 timer
Hawaii - 11 timer 

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: US dollar (USD). Se den aktuelle valutakurs her.

Visum & pas: Alle rejsende, både voksne og børn, skal være i besiddelse af et maskinlæsbart pas for visumfri indrejse til USA for ophold under 90 dages varighed.
Dette er under betingelse af, at I ikke tidligere er blevet nægtet visum, har været straffet, skal arbejde i USA (f. eks. som au pair) eller på anden måde ikke opfylder indrejsebetingelserne.

Skal I være længere tid i USA, eller er I i tvivl om, at I opfylder alle betingelser, bør ambassaden kontaktes. Undlades relevante oplysninger med en eventuel afvisning ved grænsen til følge, kan der ikke gøres krav gældende overfor arrangør/rejsebureau.

Visumfriheden forudsætter, at I indrejser med et godkendt luftfartsselskab, og at I har en gyldig returbillet eller en billet videre til et land uden for Nordamerika og Caribien.
Inden afrejse skal der afgives oplysninger og foretages en såkaldt ESTA registrering på hjemmesiden her  for at få rejsetilladelse til USA.

Det skal understreges, at afgivelsen af disse oplysninger, samt rigtigheden af disse, påhviler dig som rejsende. Manglende, eller mangelfuld afgivelse af oplysninger, kan medføre omfattende konsekvenser for den rejsende.

Top Tours påtager sig intet ansvar for at de angivne oplysninger er korrekte, hvorfor at vi ikke kan være ansvarlige for konsekvenser der måtte være relateret til manglende, eller mangelfulde, oplysninger fra den rejsendes side.

Ovenstående oplysninger er givet med forbehold for ændringer, og vi anbefaler jer at få bekræftet disse visumregler, der kan ændre sig med kort varsel.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside

Du kan søge ESTA indrejsetilladelse på den officielle side her

Rejser du via Canada?
Hvis du rejser via Canada, skal du senest 72 timer før afrejse søge om forhåndsgodkendelse til indrejse i Canada, såkaldt eTA. Det koster ca. 7 CAD og kan gøres via dette link.

Se kort over USA:

USA - Caribien - Miami Florida og Montego Bay Jamaica

DestinationJamaica
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til31-12-2021
Varighed13 dage
PrisFra 10.750kr.

Tobago og Barbados med All-Inclusive

DestinationTobago
Gyldig fra01-11-2020
Gyldig til31-05-2021
Varighed15 dage
PrisFra 29.875kr.

New York & Bahamas

DestinationBahamas
Gyldig fra01-11-2020
Gyldig til31-05-2021
Varighed12 dage
PrisFra 14.998kr.
Se alle tilbud