Unikt krydstogt fra Europa til Mellemøsten

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Savona
 • Gyldig fra
  26-09-2019
 • Gyldig til
  26-09-2019
 • Varighed
  16 dage
 • Overnatning
  Kahyt
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 19.990Kr.
Unikt krydstogt fra Europa til Mellemøsten - sejler ud fra Savona.
Skibet sejler ud fra Savona d. 27. september 2019. Byen er beliggende på den italienske riviera mellem den franske grænse og havnebyen, Genova. Byen ligger ved vandet og har lange sandstrande på begge sider af den forholdsvis store havn. I Savona findes der flere interessante seværdigheder, som fort, tårne samt kirke, katedral og museer af forskellig slags. I byens historiske centrum er der en dejlig atmosfære, og i de smalle gader finder du butikker af forskellig slags. Der er apotek, posthus, bank og hyggelige caféer og restauranter, som holder et højt niveau.

Dag 2: Beliggende i en bugt, beskyttet mod nord af Mignone og syd af Marangone, blev Civitavecchias havn bygget på den tyrrhenske kyst i etruskiske tider og bevarer stadig spor af sin historie. Særligt Michelangelo Fortet og den gamle by med dens vægge fra det 9. århundrede bevidner det pragtfulde i en middelalderlig fortid. Et besøg værd er helt Rom.

Dag 3: Palermo, en skøn og fascinerende havn. Udforsk den gamle by og efterlad ikke stedet uden at smage den berømte cannoli! Palermo vil imponere dig med sin skønhed, nedarvet fra middelalderen, da den blev styret af araberne, inden normannerne erobrede den. Det normanniske palads og dets fantastiske Cappella Palatina, Palermo og Monreale Cathedral, er arkitektoniske perler, der kombinerer romanske, arabiske, normanniske og byzantinske stilarter. Men det er også den botaniske have og den overraskende banyan med sine luksuriøse stammer, som gør, at du får uforglemmelige minder fra byen.

Dag 5: Athen byder velkommen til havnen i Piræus, der holder øje med os fra det vidunderlige Akropolis. Piræus er havnen i Athen, den største i Europa, så du har nem adgang til byen — et sted for drømme. Tag dig tid til at besøge Akropolis og måske museet placeret ved foden. Før du forlader stedet, skal du nyde en spektakulær solnedgang ved Capo Sunio.

Dag 7-8: Haifa - under dit ophold kan du nyde strandene, der er perfekte til en familieudflugt, men også opstigning til Karmelbjerget, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt over den gamle havn i Haifa, før du tager til Nazareth og Bethlehem, vuggen for katolsk, ortodoks kristen og protestantisk tradition, korsvejen med jødisk kultur.

Dag 10: Udnyt dette stop i havnen i Aqaba til at opleve en af de fineste juveler ved Det Røde Hav. Aqaba, Jordans eneste havneby, der har landets eneste adgang til havet, er kendt for sine smukke feriesteder ved kysten, berømte steder at dykke og berømte turistspots. Under dit ophold må du ikke gå glip af muligheden for at besøge den smukke by Petra, et historisk sted og et af verdens syv vidundere. Du kan også besøge søfartsparken og andre af byens seværdigheder.

Dag 15: Brug dette ophold i havnen i Salalah til at opdage den næstvigtigste by i sultanatet Oman og hovedstaden i Dhofar. Efter et besøg i Al Baleed arkæologiske park kan du beundre det storslåede Museum om Røgelsens land, og du kan nyde alle tiders udsigt fra stranden i Al Fazayih.

Dag 17: Muscat, Sultanat Oman, opdag hovedstaden, som afgiver en uimodståelig charme takket være sin historiske og kulturelle arv. Under dit ophold kan du besøge den majestætiske og glitrende Royal Opera i Muscat, værdsætte moderne arkitektur af Sultan Qaboos store moské, opdage omanske traditioner i den smukke Museum Bait Al Zubair og udforske den gamle by, det historiske centrum i Muscat.

Dag 19: Khalifa Bin Salman åbnede i 2009 og er den internationale havn i Bahrain: et ultramoderne udstillingsmontre for et lille land med en ældgammel kultur. Byen tilbyder en imponerende arkitektonisk hyldest til modernitet, mens de storslåede templer vidner om dybe rødder i ældgamle traditioner som falkejagt, som findes i andre nomadetraditioner. Her kan du fare vild i den mystiske skønhed fra den enorme Al Fateh Grand moské, udsmykket med hellige genstande og materialer fra hele verden, og beundre Bahrain World Trade Center, et avanceret eksperiment inden for miljømæssig bæredygtighed og særligt charmerende i et olieøkonomisk land.

Dag 20: Den pulserende hovedstad og tættest befolkede by i Qatar venter os med en blanding af moderne skyskrabere og maleriske basarer. 
Doha ligger på den centrale østkyst af halvøen Qatar, kun 500 km fra de mest berømte byer i det tilstødende Forenede Arabiske Emirater: Abu Dhabi og Dubai. I modsætning til sidstnævnte er Doha ikke en berømt turistdestination, men tilbyder nogle interessante seværdigheder og en glimtende skyline, der hele tiden udvikler sig. 

Dag 21-23: Abu Dhabi er et mirakel på sand. Den storslåede hvide marmormoské ligger side om side med skyskrabernes spejle. Alt sammen omgivet af ørken. Benyt dig af opholdet i havnen i Abu Dhabi for at se den magiske charme og udforsk skattene i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater. Under dette ophold kan du fordybe dig i regionens historie ved at besøge Heritage Village, beundre den store moské Sheikh Zayed, en af de smukkeste i verden, og de fascinerende seværdigheder på Yas Island.

Vi slutter af i Dubai - glæd dig til uforlignelige skyline, mega-shoppingcentre i massevis og den mulitikulturelle atmosfære som gør det nærliggende at sammenligne Dubai med Østens metropoler Hong Kong og Singapore. Dubai har alt det disse fantastiske byer også har - og meget mere.

Costa Diadema er bygget til afslapning og sjov med masser af aktiviteter om bord, funklende barer, gourmetrestauranter og spa-området. Blandt de særlige funktioner, der ikke må gås glip af: hele broen, der er tilegnet børn med slot og piratgaleon og terrassen på bro 5 til gåture og til at nyde en aperitif ved solnedgang: En virkelig stor oplevelse på en ferie i perfekt italiensk stil. Kahytterne om bord på vores Ammiraglia er elegante, veludstyrede og rummelige nok for op til fem gæster.


Afrejse og priser pr. person i delt dobbeltværelse:

2019:
26. september 

Indvendig Classic kahyt fra  kr 19.990
Indvendig Premium kahyt fra kr 21.875
Udvendig Classic kahyt fra kr 23.398
Udvendig Premium kahyt fra kr 24.560
Balkon Classic kahyt fra kr 26.285
Balkon Premium kahyt fra kr 27.450
 

Inkluderet:
 • Fly Kastrup/Billund-Milano/Dubai-Kastrup/Billund med mellemlanding
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly
 • 1 stk. bagage pr. person
 • 1 nat på Lufthavn hotel Milano
 • 24 dage/23 nætters krydstogt med Costa Diadema 
 • Helpension på skibet, kaffe, te, vand fra automater
 • 1 nat i Dubai f.eks.hotel Rove Dubai Marina med morgenmad
 • Shuttlebus Transfer fra lufthavn-skib/Skib-hotel-lufthavn
 • Underholdning på skibet
 • Servicefee

Tillæg fra Billund/Aalborg kan forekomme.
Transfer imellem Milano og Savona havn tager ca 3 timer.


Ikke inkluderet:
 • Minibar
 • Drikkevarer (all-inclusive Piu Gusto drikkepakke kan tilkøbes mod kr. 5.060  pr. person - læs om drikkepakker her )
 • Forsikringer
 • Udflugter se udflugter på skibets hjemmeside

Bemærk denne krydstogt har begrænset antal pladser.
Hoteller kan ændres efter ønske.
Udflugter og drikkepakker kan ses eller købes her
 

Sejlplan:
 
Dag 01: Savona - Afgang kl. 17.00
Dag 02: Civitavecchia - fra kl. 09.00 - 19.00
Dag 03: Palermo - fra kl. 09.00 - 18.00
Dag 04: På havet
Dag 05: Athen, Pireo - fra kl. 08.00 - 17.00
Dag 06: På havet
Dag 07: Haifa - fra kl. 06.00 - 23.59
Dag 08: Haifa - fra kl. 00.01 - 22.00
Dag 09: På havet 
Dag 10: På havet
Dag 11: Aqaba - fra kl. 08.00 - 18.00
Dag 12: På havet
Dag 13: På havet 
Dag 14: På havet
Dag 15: På havet
Dag 16: Salalah, Oman - fra kl. 08.00 - 18.00
Dag 17: På havet
Dag 18: Muscat - fra kl. 07.00 - 17.00
Dag 19: På havet
Dag 20: Khalifa Bin Salman - fra kl. 08.00 - 16.00
Dag 21: Doha, Qatar - fra kl. 08.00 - 20.00
Dag 22: Abu Dhabi, Emirates - fra kl. 11.00 - 23.59
Dag 23: Abu Dhabi, Emirates - fra kl. 00.01 - 23.59
Dag 24: Duabi, Emirates - Ankomst kl. 08.00
 


Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.
Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk eller tlf. 70 201 208.
Spørg efter Rikke.Costagrp/A9T4V/29nov19