INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Udflugter i Indonesien

Indonesien

Tag på spændende udflugter til Indonesiens mange gemte perler.

In stock
Travel Code
ID-U-5

Beskrivelse

Ture fra Java:
Sunrise at Mount Merapi - Jogjakarta
At se solopgangen over en af ​​Javas højeste bjerge er en uforglemmelig oplevelse. Beliggende ved grænsen i Central Java og Jogjakarta, Mt Merapi er en af ​​Indonesiens mest aktive vulkaner. Der er afgang fra Jogjakarta hotel kl.19.00, hvor der er 1 times kørsel til Selo Village, udgangspunktet for trekket. Inden man begynder turen er der 1 times afslapning, hvor man kan hvile og forberede sig. Der vil være en orientering om ruten og sikkerhedsmæssige oplysninger vil blive givet af de lokale guider. Så omkring midnat begynder rejsen mod toppen. Turen tager omkring 5 timer og lige før solen står op, vil man nå toppen. Hvil  benene og sid ned for at vente den opgående sol. På toppen vil man blive forbløffet over de spektakulære landskaber og den ærefrygt inspirerende udsigt over området. Efter en let snack, vand og kaffe på toppen, begynder nedstigning til bunden af ​​Mt Merapi, hvor en bil venter på at køre tilbage til Jogjakarta hotel. Retur ved middagstid. Pris kr. 1.300

Cycling and Ricefields Jogjakarta:
Guide og chauffør henter en fra Jogjakarta hotel kl. 08.00, hvor man starter på denne spændende tur. Beliggende i den sydlige udkant af byen, omkring 45 minutters kørsel, er landsbyen Cadran Kebon Agung, som er den perfekte kulisse for en cykeltur. I løbet af formiddagen på denne Jogjakarta halvdagstur, vil I køre på cykel til forskellige stop i landsbyen. Den første destination er rismarker, hvor I sammen med lokale landmænd, vil opleve hvordan man pløjer og høster denne korte afgrøde. Næste stop er et landbrugs museum. Her vil I se den omfattende udstilling af landbrugsredskaber fra landsbyen - fra det antikke til det moderne. Jeres endelige stop vil være på en sojabønne fabrik, hvor I vil se start-til-slut metoden for bearbejdelsen disse sojabønner til de endelige produkter, der anvendes i det indonesiske køkken. Før vi vender tilbage til Jogjakarta i begyndelsen af ​​eftermiddagen vil der gøres stop på en lokal restaurant for at spise frokost.
Bemærk: For dem, der ikke er komfortable med at cykle, vil der være mulighed for at tage turen i rickshaw - becak (lokal cykeltaxa). Hvis I ønsker at tage turen i rickshaw bedes I venligst oplyse os om dette før booking.
Note: 5 timers tur - Inklusiv 2 timer tilbage til hotellet i Jogjakarta. 
Pris kr. 450

Java Sand Dunes and Beaches:
Blot en kort køretur fra Jogjakarta er der en fortryllende kyststrækning med strande, klitter og en unik lokal atmosfære. Tilbring dagen med at udforske dette område. I vil blive hentet på jeres hotel kl.10.30 og kørt til Depok Beach og dets livlige fiskemarked. Gå rundt i boderne og se en vifte af forskellige fisk og skaldyr til salg og lav en god handel og køb jeres egen friske fisk og skaldyr til frokost. I en nærliggende bod, vil de lokale kokke tilberede jeres valg af fisk/skaldyr, som I ønsker det (grillet, stegt, osv.) og de bringer det til jer til frokost på en lokal restaurant. Efter frokost, omkring kl.13.00 forlader I stranden for at fortsætte og se de spektakulære sandklitter, en sjældenhed i Sydøstasien. Stop for fotos og for at nyde det ørkenagtige område kaldet Sandy. Besøg kirkegården og se Syeh Bela Belu, en berømt lokal figur. Der er 100 trin til hans grav og de lokale mener, at I vil have en åndelig oplevelse og afværge onde ånder ved at bestige de 100 trappetrin. Fortsæt til Langse Cave, et populært meditations sted, også kaldet 'Queen of South' Cave. Turen til toppen er udfordrende og der er en serie af reb- og bambusstiger man kan bruge som hjælp til at krydse den stejle klint. Når I kommer til mundingen af ​​hulen, vil I blive belønnet med en smuk udsigt over havet. Før vi vender tilbage til Jogjakarta, skal I til de stenede bakker med udsigt over Parangtritis stranden. Denne strand er speciel, ikke blot for sine klitter og klipper, men den er også en del af en javanesisk legende kaldet 'Kanjeng Ratu Kidul', eller Queen of the South Sea. Se solen gå ned over havet fra toppen, hvorefter I vender tilbage til Jogjakarta.
Bemærk: Det foreslås, at du ikke bærer grønt tøj af respekt for den lokale befolkning, der mener grønt tøj vil bringe ulykke.  Pris kr. 600

Bestil

Send rejseforespørgsel

Udflugter i Indonesien
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden