INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Udflugter fra Phuket

Phuket - Thailand

Nedenfor kan I se et udvalg af de ture der kan bookes hjemmefra. Alle udflugter er med engelsktalende guider.

In stock
Travel Code
TH-U-PH-7

Beskrivelse

Halvdagsture:

Safari og sejltur : afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca. 6 timer
Oplev Siam Safari´s elefant lejr på Chalong Highlands. Vi skal ride på elefanterne i bjergene, en tur på ca. 30 minutter og se den smukke udsigt over øen, mens vi lærer om elefanterne og hører mere om Siam Safari´s arbejde med at bevare elefanterne. Se de unge elefanter træne, lave tricks og vi belønner dem med bananer. Efter besøget hos elefanterne skal vi have en demonstration af tilberedningen af Thai Jungle Curry i et lokalt hus. Så fortsætter vi til en gummiplantage hvor aberne er trænet til at hente kokosnødder og vi prøver at kører på en traditionel bøffelkærre. Efter besøget skal vi sejle med træ junke og nyde Chalong Bay og de omkringliggende øer. Vi slutter turen med en buffet ombord på båden hvor der vil være et bredt udvalg af traditionelle Thai retter. Vi returner til hotellet efter en oplevelsesrig dag.
Kr. 450,00 pr. person ved minimum 2 personer

Safari med solnedgang: afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca 4 timer.
Oplev Siam Safari´s elefant lejr på Chalong Highlands. Vi skal ride på elefanterne i bjergene, en tur på ca. 30 minutter og se den smukke udsigt over øen, mens vi lærer om elefanterne og hører mere om Siam Safari´s arbejde med at bevare elefanterne. Se de unge elefanter træne, lave tricks og vi belønner dem med bananer. Efter besøget hos elefanterne skal vi have en demonstration af tilberedningen af Thai Jungle Curry i et lokalt hus. Så fortsætter vi til en gummiplantage hvor aberne er trænet til at hente kokosnødder og vi prøver at kører på en traditionel bøffelkærre. Om eftermiddagen skal vi på cruise på Chalong Bay hvor vi sejler forbi Lone Island. Der er 1 glas vin eller øl og snacks inkluderet. Læn jer tilbage og nyd solnedgangen og den smukke tur.
Kr. 500,00 pr person ved minimum 2 personer

Oplev Phuket : afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca 4 timer.
Vi starter med en fantastisk køretur til nogle af Phukets smukke strande. Se en elefant familie og prøv en 10 minutters ridetur på de store dyr. Vi fortsætter til Wat Chalong templet og Phuket by. Der er en stor indflydelse fra Kina både i arkitektur og religion, og vi skal se et berømt Kinesisk hus i Phuket by, der er kendt fra mange Hollywood film. Der vil blive serveret te/ kaffe.
Kr. 250,00 pr. person ved minimum 2 personer.

Heldagsture:

Phang Nga med June Bahtra: afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca 11 timer.
June Bahtra er en junke med plads til 20 passagerer. Formen på junken er inspireret af Thai, Malay og Hollandske bådbyggere. Vi stiger ombord på June Bahtra og cruiser igennem Phang Nga bugten hvor vi skal nyde synet af klippeformationer og det azurblå vand. Vi ankommer til James Bond Island og fortsætter med langbåd hvor vi besøger en Sigøjnerlandsby. Ser mangrove deltaet og Grotto grotten. Vi returnere til junken og nyder en dejlig frokost ombord inden vi sejler tilbage til Phuket og bliver kørt til vores hotel.
Kr. 680,00 pr person ved minimum 2 personer.

Andamanhavet i havkajak : afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca 9 timer.
Vi sejler ud til kajakkerne med en eskort båd, ombord vil der blive serveret frisk frugt og snacks og når vi er der ude sejler guiderne kajakkerne ind i grotterne, 2 gæster og 1 guide pr. kajak. Turen ændres lidt hver dag pga. tidevandet.
Vi stiger ombord i kajakkerne og udforsker grotterne og lagunerne i bugten. Vi returnere til vores båd og der vil blive serveret en Thai buffet imens vi sejler til Naka Yai Island. Nyd en svømmetur eller tag en pause før vi sejler tilbage og der er transport tilbage til hotellet.
Kr. 500,00 pr person ved minimum 2 personer

Phi Phi med Speedbåd : afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca 9 timer.
Vi kører til Boat Lagoon Marina, hvor vi vælger det udstyr der passer til os.
Kl.9.00 sejler vi til Phi Phi Island og nyder det magiske landskab i Maya Bay,( der hvor The Beach blev optaget). Se Lho Sa Mah Bay (svømme, snorkle) og Phi Leh Cove ( sightseeing) og fortsæt til ”Viking Cave” hvor svalerne laver deres reder, der bruges til svale rede suppe. Vi besøger Ton Sai Bay og Khai Nai Island og spiser frokost på en strand restaurant. Bagefter er der mulighed for at tage en svømmetur eller bare nyde solen, før vi sejler tilbage til Phuket og returnere til vores hotel.
Kr. 650,00 pr person ved minimum 2 personer.

Jungle Safari Khao Sok: afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca 9 timer.
Vi kører nordpå mod Khao Sok og passerer gummiplantager og små landsbyer undervejs. Khao Sok er en del af den største regnskov i det sydlige Thailand, og her er fantastisk smukt. Vi starter med en kanotur ned gennem Sok River med en af de lokale guider som er ekspert i at spotte fugle og dyr. Undervejs vil vil opleve de vilde aber, sjældne fugle og fantastisk natur. Vi spiser thai mad til frokost og fortsætter på elefantryg ind i junglen og lærer mere om elefanternes vilkår og levevis. Vi returnerer til hotellet først på aftenen.
Kr. 650,00 pr voksen ved minimum 2 personer

Aftenture:

Solnedgang ombord på June Bahtra: afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca 4 timer.
Kl.16.00 bliver vi hentet på hotellet i Phuket. Vi stiger ombord på June Bahtra og cruiser igennem Ko Lawa bugten og ser solnedgangen over Phang Nga Bay. Buffet middag ombord. Vi returnerer til Laem Prao og kører til vores hotel, hvor vi ankommer kl.21.30.
Kr. 450,00 pr person ved minimum 2 personer

Phuket Fantasea Show : afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca 4 timer.
Inspireret af Thailand´s arv viser Phuket FantaSea ikke bare charmen og det skønne ved Thailand, men også urgamle traditioner og de nyeste teknologiske effekter. Resultatet er en kæmpe park med masser af aktiviteter og underholdning , spil, håndværk og shopping. En restaurant med plads til 4000 siddende gæster, med buffet af Thai og Internationale retter. Der er et Las Vegas show hvor teknologien og special effekter viser Thailands myter, mysterier og magi i et ekstraordinært show der vil glæde hele familien.
Kr. 360 pr person ved minimum 2 personer. Tilkøb middag i Phuket Fantasea - kr. 450,00 pr person

Bestil

Send rejseforespørgsel

Udflugter fra Phuket
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden