INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Udflugter fra Bangkok

Bangkok - Thailand

Nedenfor er et udvalg af ture der kan bookes hjemmefra. De er alle med engelsktalende guider.

In stock
Travel Code
TH-U-BK-8

Beskrivelse

Halvdagsture :

By og tempeltur : formiddags- eller eftermiddagstur med afhentning og returnering til jeres hotel - ca. 4 timer.
Oplev nogen af Bangkoks mest fantastiske templer på denne tur. I besøger Wat Traimit med den 3 meter høje guld-buddha i massiv guld der vejer 5 ton. Herefter går turen til Wat Pho samt Chedi of the kings - Bangkoks ældste og største tempel. Til sidst lægger i vejen forbi Wat Benchamabophit, et moderne tempel bygget i hvid marmor. 
Kr. 250,00 pr person ved minimum 2 personer

Grand Palace : formiddags- eller eftermiddagstur med afhentning og returnering til jeres hotel - ca. 3 timer.
En guidet tur rundt i Grand Palace - det tidligere kongepalads. Her er forskellige paladser til forskellige lejligheder, blandt andet ser i: begravelsespaladset, modtagelsespaladset, det royale gæstehus, og Wat Phra Keo - det smukke smaragd buddha tempel. 
Kr. 300,00 pr person ved minimum 2 personer

Thonburi klongerne og Grand Palace: Morgentur med afhentning og returnering til jeres hotel - ca. 5 timer.
En af de bedste måder at opleve Bangkok på, er med båd. I bliver sejlet ad floden og får indblik i det enkle liv langs flodkanten. I gør stop ved Temple of Dawn og ved Grand Palace hvor i ser de forskellige paladser der blev brugt til foskellige formål: begravelses paldset, det royale gæstehus samt det smukke Smaragd buddha tempel. 
Kr. 525,00 pr person ved minimum 2 personer

Flydende marked: Morgentur med afhentning og returnering til jeres hotel - ca. 5 timer.
Oplev det livlige handelsliv på det største flydende marked Damnoen Saduak. Her sejler lokale thaier i kanoer med deres frugt, grøntsager og meget mere, og her handles livligt. I afhnetes tidligt fra jeres hotel (ved 7-tiden) for at få mest muligt ud af turen. Undervejs besøges også Nakorn Pathom - antageligt den største pagode i Syd-øst Asien. 
Kr. 425,00 pr person ved minimum 2 personer

Rose Garden kultur park: Eftermiddagstur med afhentning og returnering til jeres hotel - ca. 4 timer.
Rose Garden er Bangkok kultur park - i en smuk tropisk have, med små floder og meget mere. Her er hver eftermiddag et kultur show der viser meget af Thaiernes historie. Der vil være folkedans, thai boing, demonstrationer af gamle håndværker og et fantastisk elefantshow. 
Kr. 350,00 pr person ved minimum 2 personer

Heldagsture :

Ayutthaya med båd: Afhentning og returnering til jeres hotel - ca. 9 timer
I kører fra Bangkok tidligt om morgenen og stopper undervejs ved King Ramas sommer palads. Herfra fortsætter i til Ayutthaya og besøger nogen af de smukke templer i den gamle kingeby. Ved 13-tiden går i ombord på Grand Pearl båden og nyder en dejlig buffet med både thai og europæisk mad. Vi sejler stille og roligt ned ad floden, tilbage mod Bangkok og oplver undervejs det lokale liv helt tæt på, og de smukke bygninger og landskaber der ligger ud til flodbredden. 
Kr. 850,00 pr person ved minimum 2 personer

Det flydende marked og River Kwai: Afhentning og returnering til jeres hotel - ca. 11 timer.
Tidlig afgang fra hotellet og og herfra starter vi med et besøg ved det største flydende marked i Bangkok - Damnoen Saduak. Her handler de lokale flittigt med primært frugt og grønt fra deres kanoer. Herfra fortsætter i til Kanchanburi og sejler en smuk tur op til River Kwai broen. Efter frokost besøger i museet om River Kwai, samt kirkegården hvor de faldne fra byggeriet ligger begravet. På vejen tilbage til Bangkok stopper vi ved Phra Pathom Chedi - den højeste pagode i verdenen.
Kr. 800,00 pr person ved minimum 2 personer

Bestil

Send rejseforespørgsel

Udflugter fra Bangkok
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden