INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Twin Lotus Koh Lanta (Adult Only) ★★★★

Koh Lanta - Thailand

Hold ferie på et vidunderligt 4-stjernet hotel på Koh Lanta kun for voksne. Du finder hotellet lige ved stranden omringet af svajende palmer, som skaber en afsalppende og rolig atmosfære.

In stock
Travel Code
TH-H-KA-70

Indkvartering

Twin Lotus kan du nyde badeferien i rolige omgivelser. Du har både strand og to pools lige ved hånden, når du trænger til en nedkølende dukkert. Stranden byder også op til hyggelige stunder med sine mange restauranter og barer. Hotellets egen bar og restaurant befinder sig også ved stranden, så du kan nyde et dejligt måltid med en skøn udsigt.

Hotellet tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, som du kan vælge i mellem. Det der primært adskiller de forskellige værelsestyper, er om der er udsigt til haven eller havet, om der er adgang til privat pool. 

Deluxe værelserne deles op i Deluxe Garden med udsigt til den grønne have, Deluxe Seaview med en enestående havudsigt og Deluxe Beachfront, der ligger et stenkast fra den dejlige sandstrand. Derudover er der et Deluxe værelse, som er større end Superior Room.

Ønsker du at have adgang til privat pool, er mulighederne Private Pool Deluxe, Private Pool Suite eller Pool Villa måske noget for dig.

Twin Lotus tilbyder også wellness oplevelser i deres Bua Luang Spa, hvor du kan nyde forskellige behandlinger, massage, en tur i jacuzzi m.m.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Twin Lotus Koh Lanta (Adult Only) ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden