INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Tuk Tuk Eventyr i Chiang Mai

Chiang Mai - Thailand

Sæt dig bag styret i din egen tuk tuk, og opdag Nordthailands maleriske natur med overnatning i telt ved bjergstammer, trekking i bjergene, smukke vandfald, kokkeskole og meget mere.

In stock
Travel Code
TH-U-CM-89

Beskrivelse

Nu kan du tage med Top Tours på en guidet kør-selv-ferie i tuk tuk i Chiang Mai’s storslåede bjerglandskaber og dale. Glæd dig til en tur propfyldt med unikke oplevelser.

Der findes mange måder at opleve Thailand på, men vi er overbeviste om, at dette er en af de mest unikke.  Ruten er lagt på forhånd og har inkluderet de bedst tænkelige oplevelser undervejs. En tuk tuk kør selv-ferie lyder måske ikke oplagt i Thailand, men faktisk er det både nemt og sikkert. Det er en perfekt måde at se mange forskellige steder, og komme helt tæt på naturen og kulturen. Du får køreskoleundervisning den første formiddag, og selve tur-ruten foregår via afsondrede veje, som er nøje udvalgt for at tage højde for sikkerhed og de bedste oplevelser.

 Vi garanterer en oplevelse for livet med et professionelt team og godt udstyr.

Dagsprogram

Dag 1: Køreskole, templer, vandfald og overnatning ved bjergstammerne
Du bliver hentet på dit hotel i Chiang Mai og kørt til udkanten af byen, hvor du får køreskoleundervisning, så du kan manøvrere en tuk tuk. Efter at have prøvet kræfter med de trehjulede køretøjer - og har bestået en simpel prøve - tager du i selskab med en lokal guide, afsted på eventyr med dig selv bag styret i tuk tuk’en. Det er en særegen og magisk oplevelse at køre sin egen tuk tuk i de smukke omgivelser. Du skal ikke langt ud af Chiang Mai, før du befinder dig mellem rismarker, bjerge og fine landsbyer. Du kører ad stilfærdige små bjergveje, og igennem landsbyer, forbi rismarker, hvor man oplever livet på landet. Udover selve oplevelsen af at køre tuk tuk i den flotte natur, så er der også stop undervejs med vandring til et vandfald og besøg ved et lokalt tempel.

Fremme ved Karen-bjergstammerne tjekker du ind i en lejr, hvor du overnatter i komfortable telte. Her vil du lære mere om bjergstammerne og deres kultur, og om aftenen er der kokkeskole i junglen, hvor retterne tilberedes over åben ild.

Overnatning i telt under stjernerne efter en dag fuld af både store og små oplevelser!

Dag 2: Bjerge, fascinerende natur, og overnatning ved rismarkerne
I dag kører du med din tuktuk til foden af Thailands højeste punkt, Doi Inthanon, som rejser sig 2565 meter over havets overflade. Omgivet af frodig natur og smukke vandfald, suser du igennem de naturskønne omgivelser, og kommer frem til en ny lejr i en bjerglandsby. Du kan nu slappe af i de flotteste omgivelser med udsigter til rismarker og de omkringliggende bjerge. Der bliver god tid til at slappe af og nyde de mange indtryk fra tuk tuk-turen. I landsbyen hersker en dejlig lokal stemning, som er præget af de forskellige etniske minoriteter, som bor her. Du overnatter i hyggelige hytter, hvorfra der er en fantastisk udsigt over rismarkerne.

Dag 3: Trekking, vandfald og tilbage til Chiang Mai
Denne dag er uden kørsel med tuk tuk. Du skal helt tæt på naturen, som du ser fra sin bedste side med en smuk trekking. Du besøger en række vandfald, hvor der også bliver mulighed for at bade. Dette er sidste stop inden, du bliver transporteret tilbage til Chiang Mai, som perfekt afslutning på de mange oplevelser på dit kør selv tuk tuk-eventyr i Chiang Mai!

Denne kør-selv tuk tuk-udflugt kan kombineres med alle Top Tours destinationer og hoteller i Thailand.

Kombi-rejseeksempel:
Brug rejsens første dage i metropolen Bangkok og rejs videre til Chiang Mai, hvor du kan bo på hotel i den gamle bydel. Drag dernæst på dit tuk tuk-eventyr inden du afslutter din rejse med badeferie ved en af de fortryllende strande i Sydthailand.

Kontakt os og få et godt tilbud på en skræddersyet rejse.

Udflugtspakken inkluderer

3 dage / 2 nætters privat tur som beskrevet i overstående program

Dag 1 i tuk tuk ca. 5 timer, som inkluderer køreskoletimerne / Distance tilbagelagt i tuk tuk er ca. 75 km.

Dag 2 i tuk tuk ca. 2 timer / Distance tilbagelagt i tuk tuk er ca. 40 km.

Lokal, privat engelsktalende guide

Tuk tuk-køreskoleundervisning

Overnatning i telt ved Karen bjergstamme

Overnatning i hytte ved rismarkerne i bjerglandsby

Middag med kokkeskole i junglen

I alt 3 x morgenmad, 3 x frokoster, og 2 x middage

Trekking i naturen

Badning ved vandfald

Besøg til bjergstammer

Besøg til lokale landsbysamfund

Værd at vide

Der er plads til 2 passagerer bag i tuk tuk’erne. Det er også muligt at hyre en privat chauffør, hvis man ikke selv vil køre.

Standardturen foregår med andre rejsende, men mod tillæg kan man få privat tur med egen guide.

Skal du selv køre tuk tuk, så er det en nødvendighed, at du medbringer internationalt kørekort. Såfremt du har et gyldigt dansk kørekort, kan du få udstedt et internationalt kørekort på dit lokale borgerservicekontor.

Turen kan gennemføres af alle - dog skal børn være 8 år eller ældre.

Denne tur varer 3 dage, men der kan også arrangeres ture af 1, 5, og 11 dages varighed.

Gå til toppen af siden