Loading...

Trinidad og Tobago

Går rejsen til Caribien, bør I vælge Trinidad og Tobago

Få en autentisk oplevelse som giver jer den rigtige fornemmelse af den caribiske tilbagelænede livsstil. Nyd den caribiske sol og slap af under palmerne på de fantastiske strande.

Trinidad og Tobago

Trinidad og Tobago er noget af det tætteste man kommer på paradis. De lange smukke strande er omgivet af et turkisblåt hav, og befolkningen er altid venlig og imødekommende.

Trinidad og Tobago er de sydligste af De Vestindiske Øer, beliggende i det Caribiske hav og ca. 11 km fra Venezuelas kyst. Ø-riget blev selvstændig i 1962, efter at have været britisk og spansk koloni gennem flere hundrede år.
Trinidad og Tobago er kendt for øernes helt fantastiske natur og rige dyreliv. Dette er stedet, hvor sol, hav og smil dominerer. Her foregår alt i et stille og roligt tempo. Dagene går langsomt fremad til de dejlige toner af reggae og calypso. Snart kommer I også ind i den afslappende rytme. Dette er ferie, når det er bedst!

Trinidad og Tobago er på alle måder autentisk - og dermed et af de allersidste steder, hvor man endnu kan opleve ægte caribisk levevis. De to øer er forskellige og supplerer hinanden fabelagtigt. Samlet danner Trinidad og Tobago den perfekte ramme for en god ferie. 

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Generelle oplysninger:

Klima: Tropisk klima - det vil sige, det er varmt hele året. Februar til maj er de tørreste måneder. Juni til august er de vådeste. Tobago ligger syd for orkanbæltet og er derfor sjældent ramt af de voldsomme storme som hærger nordpå mellem juli og november.

Befolkning: ca. 47.000 indbyggere.

Sproget: Engelsk, kreol-engelsk, kreol-fransk.

Møntfoden: Trinidad og Tobago Dollar (TTD).
Kr. 100 svarer pr. 1/3 2016 til TTD 97.46.

Drikkepenge: Giv gerne 10 - 15% i drikkepenge da "service charge" ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle få dollars.

El: 110 V. Medbring strømadapter ved evt. brug af elektriske apparater. 

Pas: Pas skal være gyldigt under opholdets varighed.

Visum: Visumfri i indtil 90 dage.

Tidsforskel: Sommertid -6 timer / vintertid -5 timer.

Udenrigsministeriets info:
Pas og visum