INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Tree House Hideaway Chiang Mai

Chiang Mai - Thailand

Få uforglemmelige oplevelser i trætop-hytte i Nordthailand – Trek igennem de imponerende landskaber med vandfald, små landsbyer, jungle templer, varme kilder og meget mere.

In stock
Travel Code
TH-U-CM-91

Beskrivelse

Kombiner dit ophold i Chiang Mai med et eventyr i naturen på Tree House Hideaway. Omkranset af jungle og dale, bor du i trætophuse i fryd og pagt med naturen. En helt unik måde at bo og sove på, hvor der generelt hersker en helt speciel atmosfære. Denne oplevelse er for naturelskere, der gerne vil have en enestående oplevelse i kombination med besøget til det kulturrige Chiang Mai.

Nyd denne hyggelige trætop-oase, som ligger placeret op mod grænsen til Myanmar.  De simple trætop-huse går næsten i et med naturen og er lavet af naturmaterialer i træ og bambus. Alle har en fantastisk udsigt ud over en junglebeklædt dal. Her kommer du helt tæt på naturen og får fred og ro i det autentiske, grønne landskab.

Vil du være aktiv, er her masser af muligheder for aktiviteter og udflugter i naturen. Dette 3 dage / 2 nætters program indeholder bl.a. udflugter og trekking ture til nogle af områdets smukke vandfald, landsbyer, skoler og jungletempler. Der er også mulighed for at tage på ture med mountainbike eller rafting og bambustømmerflåder på en af områdets floder. Du kan også besøge bjergstammerne, hvor Karen-folket pryder deres lange halse med store messingringe.

Dagsprogram

Dag 1: Trekking i junglen og overnatning i trætop-hus
Du bliver hentet på dit hotel i Chiang Mai og kørt nordpå, hvor du tjekker ind på dit helt eget trætop-hus på Tree House Hideaway. Her er du væk fra alfarvej, gemt i et lille område rig på en naturlig skønhed og køligt klima.

Efter tjek ind vil du møde din kyndige engelsktalende lokalguide, som har nærgående kendskab til området og dets flora og fauna. Sammen tager I på et vidunderligt trek i den smukke omkringliggende natur. Det er et trek, hvor alle i almindelig form kan være med – også børnefamilier. Du har en privat tur, så du kan altid bede guiden om at modificere turen efter dine præferencer. Uanset hvilken tur du vælger, så er sceneriet flot. Guiden viser dig de helt små bjerglandsbyer, hvor du blandt andet besøger en lokal skole. Som ideel afslutning på trekket, besøges et smukt vandfald, hvor du kan tage en forfriskende badetur i det klare vand og nyde de naturskønne omgivelser

Efter trekking og det friske dyp ved vandfaldet kommer du tilbage til Tree House, hvor det er roen, der dominerer stemningen. Du har resten af dagen til at slappe af. Slæng dig i en hængekøje og nyd de smukke udsigter højt oppe i trætophusene. Aftensmaden serveres i lejren over åben ild, inden du går til ro under stjernerne i dit trætophus efter en dag fuld af oplevelser

Dag 2: Udflugt til Chiang Dao
Vågn op til junglens lyde og dufte højt oppe i trætroppene. Morgenmaden serveres i resortets hyggelige trætophytte, hvorfra der er en storslået udsigt over dalen. I dag er der flere oplevelser på programmet, og du tager sammen med guiden på udflugt til Chiang Dao-området. Her skal du opleve et helt specielt tempel og grotte inde i junglen og du kommer på besøg ved varme kilder.

Tilbage i lejren er der igen tid til afslapning, eventuelt med en dejlig omgang massage, mens du nyder omgivelserne. Aftensmaden serveres i form af en traditionel Nordthailandsk Kan Thoke middag. Det er den perfekt afslutning inden den sidste nat i dit trætopseventyr.

Dag 3: Videre på nye eventyr
Efter morgenmaden rejser du videre, og du bliver kørt til Chiang Mai eller lufthavnen, og dit næste eventyr i Thailand venter. Dette pakkeprogram kan kombineres med alle Top Tours hoteller og destinationer i Thailand. Kontakt os for yderligere information.

Udflugtspakken inkluderer

3 dage / 2 nætters privat tur som beskrevet i overstående program

Privat transport t/r fra Chiang Mai / Chiang Mai Lufthavn

2 nætter i trætophytte på Tree House Hideaway Chiang Mai

Privat engelsktalende lokalguide

2 x morgenmad

2 x frokost

2 x middag

Trekking i junglen

Besøg til lokal skole

Badning i vandfald

 

Ikke inkluderet

Indgang gebyr til de varme kilder – beregn ca. 20 kr.

Indgang gebyr til grotte – beregn ca. 5 kr.

Drikkepenge

Gå til toppen af siden