Fabelagtigt forårskrydstogt fra Florida til Barcelona

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  USA
 • Gyldig fra
  21-04-2019
 • Gyldig til
  31-03-2020
 • Varighed
  16 dage
 • Overnatning
  Kahyt
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.498Kr.
Kryds Atlanten og tag forskud på forårets glæder ombord på et af branchens bedste skibe; sofistikerede Celebrity Infitnity. Dette spændende krydstogt starter i forrygende Fort Lauderdale og slutter i karismatiske kunstneriske Barcelona.
Du får på skibet rig lejlighed til at nyde faciliteter som spa, fitness, sportsdæk med en golf putting range, teater, casino, udendørs og indendørs pool af den bedste slags. Og du har ligeledes et stort udvalg af caféer, bistroer og restauranter at vælge imellem.

Turen starter på velbeliggende Marriot Aventura, der er udgangspunkt for oplevelser i området. Besøg f.eks. stranden i Fort Lauderdale, tag på kunst- eller madsafari på Las Olas Boulevard, hop ombord på en historisk riverboat, besøg the wetlands - eller tag til et af de mange spændende muséer eller theme parks i området.
Efter en eller flere dage i Fort Lauderdale, stævner dit krydstogtskib ud fra havnen i Fort Lauderdale den 22. april. Og du kan glæde dig! For godtnok har du udsigt til 6 nætter ombord på dit flydende luksushotel, men du har også mulighed for at komme helt ned i gear og lade dig forkæle i elegante omgivelser på et Celebrity skib, hvor faciliteter som spa, underholdning og sportslige aktivteter altid er af høj kvalitet - og hvor god mad er en selvfølge.

Når skibet ankommer til Ponta Delgada på Azorerne er du formentlig veludhvilet og klar til nye eventyrlige oplevelser på øen, der også kaldes Europas Hawaii. Stedet er et overflødighedshorn af naturoplevelser som f.eks. whalewatching, vandring, kanosejlads, surfing og  meget meget mere.

Efter en hel dag med din foretrukne aktivitet, sejler skibet videre med kurs mod det sydvestlige Middelhav - samt charmerende kuperede Lissabon. Her dominerer sporvogne af ældre dato bybilledet, historiske bygninger mens gotiske kirker samt postkort-perfekte udsigter tager pusten fra de fleste. Det der indfanger de fleste besøgende er de gode restauranter, den tilbagelænede livstil; en rustik overflade tilsat et stænk af glamour.
Lissabon giver smag for sydeuropæisk storbyliv - og det gode er, at de følgende mange dage netop byder på dette - blot i en spansk version.
Sevilla er ikke den mest kendte af de spanske større byer, men det er ikke desto mindre en by, der forfører de fleste førstegangsbesøgende. Mudejar paladser, barokke kirker og små snørklede stræder gør indtryk,mens aristokratiske palæer vidner ikke mindst om byens velstand og vigtige position især i det 16. århundrede.

Efter en dag - og en smule af aftenen her i byen - fortsætter skibet videre videre ad kysten til den altid solrige og populære Malaga kyst. Udover strandende ved f.eks. Costa Del Sol, som alle kender, har Malaga som by også meget at byde på. Byen hvor Picasso bl.a. blev født, brilllierer nemlig i alt fra mode, kunst og ikke mindst mange Michellin stjerner.

Næste stop på programmet er også med helt fremme, når det kommer til sin mad- og underholdningsscene. Alicante er livsnydernes by, men har også et slot, en gammel bydel og en langstrakt havnefront.  

Vi er nu ved at være ved vejs ende - og sidste stop på turen er den altid populære, kulturelle, kunsteriske kystby Barcelona. De fleste kender byens charmerende sider; Gaudi sætter sit præg overalt, ramblaen summer af gadekunstnere, cafeér, forretninger samt folk kommer for at se- og blive set. Men får man nok af tapas, kunst og gadekunstnere er stranden og de blå bølger lige indenfor rækkevidde.

Inkuderet:
 • Fly fra København - Fort Lauderdale/Barcelona - København direkte med Norwegian Airlines
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly
 • 1 nat Aventura Courtyard Marriott, Fort Lauderdale
 • Shuttlebus fra hotel til skib
 • 15 dage/14 nætters krydstogt med Celebrity Infinity i valgte kahytskategori
 • Helpension på skib
 • Kaffe,te og vand i automater
 • Underholdning ombord
 • Serviceomkostninger og drikkepenge er betalt
 
 
Afrejse og priser pr. person i delt dobbeltværelse/kahyt:
 
21. april 2019

​Indvendig kahyt fra kr. 13.498
Udvendig kahyt fra kr. 15.275
Balkon kahyt fra kr. 19.890
For afrejse efter 21. april 2019 - Kontakt os for pris ved at sende en forespørgsel her

* Der kan tilkøbes nætter i Barcelona på f.eks. Gran Hotel Havana mod kr. 1.400 pr.person/pr.nat inkl. shuttlebus fra skib til hotel.
 

Sejlplan:
 
22. april: Fort Lauderdale, Florida - Afgang kl. 16.00 
23. april: På havet
24. april: På havet
25. april: På havet
26. april: På havet
27. april: På havet
28. april: På havet
29. april: Ponta Delgada, Azores fra kl. 09.00 - 18.00
30. april: På havet
01. maj: På havet
02. maj: Lissabon, Portugal fra kl. 07.00 - 17. 00
03. maj: Sevilla (Cadiz), Spain fra kl. 10.00 - 20.00
04. maj: Malaga, Spain fra kl. 07.00 - 17.00
05. maj: Alicante, Spain fra kl. 09.00 - 16.00
06. maj: Barcelona, Spain - Ankomst kl. 06.00 
 


Livet ombord et Celebrity krydstogt - læs mere her
 Prisen inkluderer ikke:
Drikkevarer og måltider udover nævnte, minibar, forsikringer, ESTA samt udflugter.

Udflugter kan bestilles under cruiseplanner på skibets hjemmeside.

Se mere her om drikkepakker, der kan bestilles igennem skibets hjemmeside.


DY/Q/V/HTL/RCL/24SEP/ABK