Skræddersyet rejse til Zanzibar

Zanzibar er en rigtig paradisø med både enestående natur og en unik kultur, der adskiller sig fra fastlandet Tanzania. Omgivet af vand, snehvide sandstrande, palmer og fyldt med kulturelle og historiske seværdigheder gør Zanzibar til et fantastisk ferieparadis.

Zanzibar er fyldt med billedskønne omgivelser, og selvom de smukke strande er et oplagt sted at bruge meget af sin ferie, så er der masser af spændende aktiviteter og destinationer, som er unikt ved denne ø. Byen Stone Town er noget for sig med historiske bygninger, snoede stræder, små boder og butikker samt meget andet. Øen har fantastiske koralrev til snorkling eller dykning, og du kan endda prøve at svømme med delfiner.

Zanzibar spillede i slutningen af 1800-tallet en stor rolle i verdens krydderihandel, og du bør ikke snyde dig selv for at tage på Spice Tour og lære om alverdens krydderier og andet, der dyrkes på øen. Uanset hvad så vil en rejse til Zanzibar fyldes med gode minder og fede oplevelser. Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt et uforpligtende tilbud.

Få sammensat en rejse til Zanzibar, så den passer lige til dig!