INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Surin ★★★★★

Phuket - Thailand

Nyd Thailand på et eksklusivt resort med direkte adgang til den smukke, hvide Pansea strand som ligger helt privat og er omkranset af klipper og palmer. Bo i eksklusive værelser med udsigt.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-29

Indkvartering

Du finder The Surin på Pansea strand, hvor du kommer til at bo i de mest eksotiske omgivelser, Thailand har at byde på. Det 5-stjernede, tropiske resort ligger på Phukets vestkyst og er ikke til at komme udenom, når man vil rejse til Thailand for at slappe af i fuldkommen eksklusivitet.

Hotellets værelser er indrettet klassisk og elegant i jordnære og lyse farver, der bidrager med den tropiske stemning, hotellet får ved at bo omringet af store kokosnødpalmer og store klipper.

På The Surin finder du tre typer indkvarteringsmuligheder – Beach Suites eller Cottages med enten et soveværelse eller flere soveværelser, så de er godt egnet til familier. De fleste Beach Suites giver dig en vidunderlig udsigt til den smukke sandstrand og de rolige bølger, der skyller ind over sandet – og dermed også direkte adgang til stranden. Her kan du slappe af på din egen veranda eller nyde et varmt bad i badekarret, efter en dag i med sol og saltvand.

Familieværelserne har plads til en familie på 4 personer og har et værelse med en Super king-sized seng og to enmandsenge. Derudover kan du nyde din families selskab i den tilhørende stue og terrasse. Rejser du alene eller med en rejseparter, tilbydes der også etværelses cottages. Den type værelse kommer i tre forskellige arter, men har alle lækker indretning tilfælles. Hvad end du vælger Deluxe, Superior eller Hillside cottages, kan du være sikker på at bo i ren luksus og eksklusivitet – og for ikke at glemme en utrolig udsigt.

Alle bungalows er forbundet af et stisystem, der snor sig igennem hele resortet, så du let kan finde rundt til de forskellige faciliteter. Resortet står klar til at forkæle dig med yoga eller massage under palmernes skygge – eller måske er du mere til en tenniskamp eller en træning i fitnesslokalet, der har udsigt til stranden? Trænger du til aktivitet oven på al afslapningen og solbadningen, kan du låne havkajakker, paddlebords, både m.m. på stranden og selv tage på eventyr på det azurblå vand. Er du mere til pool, finder du den flotte syvkantede pool lige op til stranden.

Bestil

Send rejseforespørgsel

The Surin ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden