INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Standard Maldives ★★★★★

Maldiverne

Resortet der er alt andet end standard. Hold ferie i paradislignende omgivelser, og nyd de fantastiske dem med dine ynglingsmennesker med lækker gastronomi og badeværelser med diskokugle.

In stock
Travel Code
MV-H-16

Indkvartering

Sæt kurs mod det søde øliv, hvor krystalklart vand og store, svajende palmer er hverdagskost. På The Standard Maldives bliver dine vildeste rejsedrømme til virkelighed. Du når resortet efter en kort flyvetur med en vandflyver. Allerede her kan du begynde at sanse det vidunderlige paradis, som du i netop det øjeblik har retning mod. Ved ankomst til resortet bliver du mødt af en tilbagelænet atmosfære – perfekt til et roligt getaway, en romantisk ferie eller en hyggelig rejse med vennerne.

Resortet tilbyder både de ikoniske vandvillaer, eller de eksotiske hytter, der er placeret i det kridhvide sand. Alle villaer har privat terrasse, samt en plunge pool, hvor du til hver en tid kan blive afkølet, når den maldiviske varme bliver for meget. Vandvillaerne findes både ved lagoonen og ved vandet – og med et ekstra værelse også, hvis du rejser flere personer.

Ud over at nyde de langsomme dage og komme helt ned i gear, kan du naturligvis også opsøge spændende oplevelser på din rejse til Maldiverne. Find snorkelgrejet frem og undersøg områdets beskyttede husrev, tag på dykkerture eller find andre spændende aktiviteter fra hotellet. Er det ikke noget for dig, kan du roligt bevæge dig op i The Standard Spa, hvor du kan nyde godt af hammam, aroma dampbad, daglig yoga og forskellige behandlinger, der virkelig gør underværker for kroppen, så du har det fantastisk på din rejse. Du kan også forkæle dig selv og dine medrejsende med overdådige måltider i resortets restauranter. Der kreeres retter, så der er noget for en hver smag. Suppler med faverige drinks i lange baner - du er jo på ferie!

Efter en afslappende dag i en liggestol, trænger du måske til at bevæge kroppen til god musik? Beru Bar byder gæster over 18 velkommen i den tropiske natklub. Her er dansegulvet glas, hvor du kan se ned på vandet, hvor fiskene svømmer forbi på deres aftentur. Er du mere til mere rolige beats og rytmisk, kan du også nyde aftenen med bål og godt selskab.

Børn er også mere end velkomne på dette resort. De kan b.la. skabe gode minder i Lil’ Shark Kids Club, hvor de kan brænde krudt af på den flydende lege-vandpark. Her er der både rutsjebaner, trampolin meget mere. Efter en dag her, sover de helt sikkert tungt om natten.

Du kommer ikke til at glemme din ferie, når den går til The Standard på Huruvalhi.

The Standard her følgende indkvarteringsmuligheder:

Lagoon Overwater Villa with pool: 110 m2, 3 voksne eller 2 voksne med to børn.

Ocean Overwater Villa with pool: 110 m2, 3 voksne eller 2 voksne med to børn.

2 Bedroom Lagoon Overwater Villa with pool: 221 m2, 6 voksne eller 4 voksne med to børn.

Lagoon Beach villa with pool: 137 m2, 3 voksne eller 2 voksne med to børn.

Ocean Beach villa with pool: 137 m2, 3 voksne eller 2 voksne med to børn.

2 Bedroom Lagoon Beach Villa with pool: 306 m2, 6 voksne eller 4 voksne med to børn.

2 Bedroom Ocean Beach Villa with pool: 306 m2, 6 voksne eller 4 voksne med to børn.

The Standard Residence with pool:221 m2, 5 voksne eller 4 voksne med 1 barn.

Resort video:

All-inclusive på The Standard

Drømmer du om en daseferie til Maldiverne, hvor du kan lade pungen ligge i lommen og bare nyde tilstedeværelsen i de magiske omgivelser?

All-inclusive pakken indeholder følgende:

  • Spis for 50 USD pr. person i restauranterne Guduguda eller BBQ Shak
  • 1 udflugt med båd
  • 60 minutters behandling i The Standard Spa
  • Drinks adlibitum af udvalgte drikkevarer. Nyd lækker vin, øl og sodavand
  • Adgang til den den opustlige Water Park
  • Frit brug af tennisbade, bordtennis, billiardog fitness center.
  • Adang til Kids Club og aktivitetsprogram i Teen Zone
  • 1 time dagligt brug af vandsportsaktiviteter - kajak og paddle board.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

The Standard Maldives ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden