INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Sands Khao Lak ★★★★★

Khao Lak - Thailand

Et rent ferieparadis for børn og barnlige sjæle. Her finder du et fantastisk vandland og værelser, som børnene vil elske at overnatte i. Hotellet ligger lige ved stranden og den brede sandstrand.

In stock
Travel Code
TH-H-KK-67

Indkvartering

Det 5-stjernede resort The Sands er det perfekte hotel for dig, hvis du rejser som en familie. Du finder nemlig et fantastisk vandland i midten af resortet hvor der er alt fra vandrutsjebaner til springvand. Der er også et poolområde for voksne, hvor du kan slappe af på solsengene og nyde en kold drink i poolbaren. Derudover grænser hotellet op til den fine sandstrand i Khao Lak, hvor vandet er blåt og palmer står høje og svejer i vinden.

Der er ikke kun sjove aktivieter før børnene udendørs - indenfor er der også et stort legeareal med kuglerum, spillekolsoller, tøjdyr og meget mere. Imens børnene leger kan du nyde en skøn massage ved stranden eller benytte dig af fitnessfaciliteterne.

Når sulten melder sig, kan du bevæge dig over i hotellets restauranter, hvor der serveres noget til alle smagsløg.

Hotellet består af 3 dele, der hver især gemmer på komfortable og smukke værelser, hvor der også her er plads til hele familien.

Lagoon Wing:

Værelserne her er indrettet i lyse, jordnære farver. Her er der fokus på afslapning og ro. Her får du den ulminative komfort - og sjove dekorationer for de mindste. Det er også muligt at vælge en Pool Access Junior Suite med privat pool og terrasse.

Aqua Wing:

Værelserne i Aqua Wing kalder på sjov og unikke oplevelser. I Family Slide Room kan børnene sove i køjesenge med rutsjebaner, så det sidste krudt kan blive brændt af inden sengetid. Her er der malet hvaler på væggende og der bæres generelt præg af marinelivet og livet til søs. Også her kan der vælges et Pool Access Family Room, der giver adgang til terrasse og privat pool. Du kan også vælge et 2-Bedroom Teen Suite med eller uden privat pool, hvis du rejser med dine teenagere.

Seaside Wing:

I denne del af hotellet er der adgang til tropiske haver med grønne planter og træer. Der er også kort til den dejlige sandstrand. Her er der adgang til en pool med poolbar, massage og smukke udsigter over havet. Her er der lagt op til afslapning, opladning og forfriskninger. Her tilbydes der Seaside Junior Suite med havudsigt fra stue og balkon. Derudover kan du vælge en One-Bedroom Sea Suite med panoramisk udsigt over havet, en stor balkon i forlængelse af den store stue, jaccuzzi m.m.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

The Sands Khao Lak ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden