INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Residence ★★★★★

Zanzibar

Zanzibars eget paradis, bestående af luksuriøse og eleganter villaer, beliggende mellem grønne tropiske haver og kilometer af bløde strande.

In stock
Travel Code
ZB-H-1

Indkvartering

Beliggende mellem 32 hektar af tropisk have og kilometer af uberørte strande, ligger dette fantastiske 5-stjernede resort side om side med det bedste af Zanzibars natur. Her kan du nyde bekymringsfrie dage, ved hotellets pool område, stranden eller spadsere omkring i de store haver.


The Residence Zanzibar er inspireret af øens mange kulturer som swahili, britisk, indisk og omani er resortet bygget op omkring det multietniske med et moderne touch, og skaber de perfekte rammer til at give dig en verden af bundløs afslapning og kærlig gæstfrihed.

Resortet har 66 luksuriøse og elegante villaer, som inviterer dig indenfor til smukke hvide lagener, store senge, panorama udsigt over det Indiske Ocean og privat pool område. Foruden er værelserne indrettet med faciliteter som:

  • Aircondition
  • TV
  • Minibar, med te- og kaffe faciliteter
  • Wi-Fi
  • Badekåber og tøfler
  • 24-timers roomservice
  • Daglig rengøring
  • Cykler


Resortet har to restauranter, som står klar med internationale retter med et hint af eksotiske krydderier. Det er muligt at nyde måltiderne i både deres ”Dining Room”, ”The Pavilion”, ”Beach- or poolside” eller få stillet op til en privat middag på egen terrasse.

Her er også mulighed for at forkæle jer selv i hotellets spa & wellness afdeling, hvor i kan slappe af i både sauna, dampbad og boblebad samt nyde diverse behandlinger.

For at afveksle dagene er der, hvis det lyster, også mulighed for at tage ud og opleve dele af Zanzibars kultur. Bl.a. kan I opleve Prison Island, hemmelighederne i Stone Town, havsafari eller komme med ud og lære om øens krydderier og planter.

Tidligere gæster roser resortet til skyerne og kalder stedet fremragende og fantastisk.

Bestil

Send rejseforespørgsel

The Residence ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden