INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Peri Hua Hin ★★★+

Hua Hin - Thailand

Skønt resort i Hua Hin, dejlig tæt på stranden. Her er plads til hele familien, så I sammen kan nyde den tilbagelænede atmosfære i Thailand. Her er endda også plads til din bedste, pelsklædte ven.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-120

Indkvartering

Der er intet der bringer idyllen frem som jordnære, lyse farver kombineret med havets rolige nuancer. The Peri har ladet sig inspirere af netop disse og Ernest Hemmningways verdensberømte novelle ”The Old Man and The Sea” i resortets charmerende indretning. Omgivelserne er rustikke og behagelige – og er blevet suppleret med moderne komfort.

På The Peri kan du holde ferie i følgende indkvarteringsmuligheder:

Superior Room:

Denne værelsestype finder du på anden sal. Når du bor her, har du udsigt til den tropiske have, der udfolder sig og bidrager med en afslappende stemning. Værelset har behagelige møbler og en stor balkon, hvor du kan slappe af og nyde loungemøblerne.

Deluxe Poolside:

Her bor du på stueetagen, så du har direkte adgang til bade haven og poolområdet. Hertil følger også en privat, møbleret terrasse, hvor du kan slappe af og nyd eudsigten.

Værelset er 33 m2.

Two Bedroom Suite:

Hold ferie I en suite med to værelser, samt et fællesareal hvor der er masser af plads til kortspil og lange snakke over en kop kaffe. Du har din egen, private have og nem adgang til poolen, når du trænger til en dukkert.

Pet-friendly Deluxe:

Rejser du med din bedste, pelsklædte ven? Hotellet er ikke dyrevenligt, men med denne indkvarteringsmulighed kan du have dit kæledyr med. Værelset har en privat have, hvor dit kæledyr kan boltre sig. Der er også gode muligheder for et bad, samt let adgang til stranden.

 

The Peri tilbyder op til flere, dejlige oplevelser. Du kan nyde et lækkert måltid på Chow Mong Seafood, Malo eller Surf Lodge Pero Restaurant. Du kan varme dig under solens stråler med en god bog ved poolen i en komfortabel solseng eller deltage i de sjove aktiviteter, som madlavningstimer eller andre kreative lektioner.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

The Peri Hua Hin ★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden