INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Lovina Bali ★★★★

Bali - Indonesien

Snup et afslappende ophold på dette skønne hotel, der har en helt fantastisk placering tæt på den kridhvide sandstrand og det balinesiske hav. 

In stock
Travel Code
ID-H-BA-3

Indkvartering

The Lovina Bali er et perfekt bud på et skønt hotel til dit næste eventyr på Bali. 

Bliv indkvarteret på et lækkert og rummeligt værelse indrettet i balinesisk stil og nyd udsigten fra den tilhørende terasse eller balkon.

Placeret i hjertet af hotellet finder du en vidunderlig pool, der er omkranset af velduftende træer og tropiske haver. Her kan du nyde den varme sol på en liggestol eller snuppe et forfriskende dyp i det afkølende vand. Er du mere til strand, kan du slappe af i hotellets lounge area, der tilbyder en storslået udsigt ud over Java kysten og det balinesiske hav.

Hotellets spa er det perfekte sted for dig, der trænger til at komme helt ned i gear. Her kan du forkæle dig selv med forskellige behandlinger i rolige og afslappende omgivelser.

Har du lyst til noget lækkert, kan du forsyne dig i hotellets poolbar, der serverer alt fra kølige cocktails til lækre snacks. Når den store sult banker på, kan du nyde et smagfuldt måltid i restauranten, der byder på et internationalt køkken krydret med lokale smage.

Bestil

Send rejseforespørgsel

The Lovina Bali ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden