INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Floathouse River Kwai

River Kwai - Thailand

Naturlig skønhed og unikke omgivelser.

In stock
Travel Code
TH-H-RK-9

Indkvartering

Start opholdet med en fantastisk sejltur med motorbåd ned af River Kwai inden du ankommer til det smukkeste flydende hotel, som formår at føle dig helt fjernet fra civilisationen. 

Forkæl dig selv og bo på det skønne og øko-venlige The FloatHouse River Kwai Resort, bestående af bungalows i teaktræ og andre naturmaterialer, der flyder direkte på Kwai-floden. Størstedelen af personalet kommer fra det lokale Mon-samfund, som bor i små landsbyer langs floden, og de sætter en ære i at give gæsterne den bedst mulige oplevelse.

Der er 24 villaer som er opført i harmoni med de unikke naturomgivelser med brug af lokale naturmaterialer. De er indrettet i smagfuld thai-stil og har faciliteter som aircondition, myggenet over sengen, telefon, TV, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, minibar, hårtørrer og privat badeværelse.
Hver bungalow har direkte udgang til egen træterrasse med liggestole og sofagynge. Det samlede areal pr. bungalow inkl. terrasse er 90 m2. 

Den stemningsfulde restaurant ligger i centrum af resortet, hvor menukortet består af autentiske thailandske retter og vestlige favoritter. Efter aftensmaden opfører de lokale fra den nærliggende Mon-landsby nogle af deres traditionelle danse.

Tag en drink i baren, nyd stilheden og se de lokale sejle forbi med varer eller måske smide deres fiskenet ud. Slap af på din terrasse og læs en god bog, sejl i kano på floden eller lad dig forkæle med afslappende thai-massage - du kommer ikke til at kede dig.

Det er absolut prisen værd at opleve FloatHouse. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

The Floathouse River Kwai
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden