INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Coast Koh Samui (Adult only) ★★★★★

Koh Samui- Thailand

Romantik, luksus og forkælelse er kernen for The Coast. Hotellet er kun for voksne og du kommer ikke til at mangle noget, når du holder ferie her. Glæd dig til arrangementer, afslapning og god stemning.

In stock
Travel Code
TH-H-KS-74

Indkvartering

The Coast er et lækkert, 5-stjernet luksushotel på Koh Samui i Thailand. Hotellet er kun for voksne og efterlever alle forventninger til et 5-stjernet hotel. Hotellet har den dejlige, palmefyldte sandstrand i forhaven, hvor du kan nyde solen i hotellets solsenge, når du ikke dypper dig i det fortryllende, blå hav. Derudover har hotellet også flere poolområder, hvor du kan nyde en kold dukkert.

Der er virkelig lagt op til afslapning og ferie på The Coast. Når du ikke nyder tilværelsen i en af hotellets komfortable liggestole, kan du tage del i de forskellige, spændende aktiviteter, som der tilbydes på hotellet. Måske drømmer du om at lave yoga på stranden, deltage i en madlavningslektion eller falde hen til en afslappende massage i hotellets spaområde, så er der garanteret noget for dig.

Når du trænger til en lækker, kold drink, kan du bevæge dig hen i poolparen eller til The Lounge Bar, hvor bartenderne står klar til at forkæle dig med din ynglingsdrink eller en kold øl. Da der er fokus på hyggelige stunder og god stemning på hotellet, kan du glæde dig til at nyde din middag eller en omgang drinks med din partner med live musik i baggrunden. Hver mandag og lørdag spilles der nemlig live musik, så stemningen til en god aften er sat. Derudover sørger hotellet for flere forskellige events hele året rundt – fx poolparty om fredagen og diverse tema-middage, hvor du kan smage mad fra forskellige verdenshjørner.

Når du holder ferie på The Coast, kan du vælge imellem at bo på et værelse, en suite eller en villa. Alle mulighederne er indrettet i moderne, lys til og lover fuld komfort og luksus.

Alle villaerne har en privat, rummelig terrasse. Du kan her vælge Beach Pool Villa, der giver dig adgang til privat poolområde med tilhørende solsenge. I Junior Spa Bath Villa kan du nyde ferien med privat jacuzzi til fri benyttelse. I Garden Pool Villa har du også privat pool.

Hotellets Suites rummer fra 75 til 95 m2. I Garden Plunge Pool Suite kan du glæde dig over at have en rummelig terrasse med en tilhørende 32 m2 pool, stue med TV og et separat soveværelse med en King Bed. Vælger du derimod Deluxe Sea View Suite får du havudsigt fra både suiten og terrassen og den samme indretning som de andre suites. Derudover kan du også få en betagende udsigt til den tropiske have fra Deluxe Suiten med en lige så lækker indretning som de andre suites.

Værelserne kommer som Deluxe Plunge Pool Room med adgang til terrasse og pool. Deluxe Sea View Room som har havudsigt og Deluxe Room med udsigt til haven.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

The Coast Koh Samui (Adult only) ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden