INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Thavorn Palm Beach Karon★★★★

Phuket - Thailand

Hold ferie på det skønnne 4-stjernede hotel få meter fra palmestranden i Karon. Her finder du noget for hele familien, når du tager på en luksuriøs badeferie til det tropiske Thailand.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-41

Indkvartering

Når du holder ferie på Thavorn Palm Beach, er der garanti for en dejlig og afslappende ferie fyldt med luksus. Hotellet tilbyder flere forskellige typer af værelser og suites, så der med sikkerhed er noget der falder i din smag. Hvert værelse har privat terrasse med en betagende udsigt over havet, områdets botanske have eller poolen. Hvad end du rejser med hele familien eller en partner, er der værelser der ophylder dine behov.

Der er flere poolområder, der alle er tropisk anlagt med palmer og andet grønt. Derudover er der vandrutsjebaner, der er fordelt på 4 etager i et eventyrligt træhus. Rejser du med børn, kan de også benytte sig af hotellets Kids Club, hvor sjove aktiviteter og smil står i højsædet. Til de voksne kan den afslappende ferie suppleres med at gøre brug af fitness faciliteterne, eller nyde ferien i hotellets spaafdeling, hvor massage er i fokus.

Værelserne er store og lyse og er indrettet i thaistil. Fællesnævneren for alle værelserne er, at de alle indeholder aircondition, minibar, safetyboks, tv, balkon og kaffe/te faciliteter. Derudover har alle værelserne adgang til gratis Wi-Fi.

Drømmer du om havudsigt, er 3-bedroom Presidental Suiten helt sikkert noget for dig og dine medrejsende. Ønsker du at supplere med lidt ekstra luksus, er Seaview Deluxe With Sunken Lounge Infinity Terrace en mulighed, der giver den ultimative oplevelse oplevelse af luksus. Her kan du slappe af ved infinity poolen, der kommer med en privat terasse i vandet.

Rejser du med familien, anbefaler vi at man opgraderer til Family Deluxe Poolview værelser, som er velegnet til 4-6 personer. Ophold på Thavorn Palm Beach Resort kan kombineres med ophold på søster hotellet Thavorn Beach Village Resort.Bestil

Send rejseforespørgsel

Thavorn Palm Beach Karon★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden