Thailands vandveje, rundrejse med dansk rejseleder

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-10-2018
 • Gyldig til
  30-04-2019
 • Varighed
  13 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.498Kr.
Templer, paladser og historiske River Kwai
Forestil dig, at du glider lydløst op ad floden, at templer, paladser og markeder åbenbarer sig for dig - og at du følger lokalbefolkningens daglige gøremål langs floden. 

At du kører med lokaltoget med retning mod Burma. Langs Broen ved floden Kwai. Lytter til den bevægende historie. Og går til ro på veludstyrede luksus tømmerflåder eller dejlige hoteller - alle 4 stjernede.
Dette og meget mere vil du opleve på rundrejsen Thailands Vandveje. Oplev Thailand fra vandsiden og få fascinerende historiefortælling med i købet
 


Bangkok (3 nætter) - River Kwai (2 nætter) - Cha Am eller Hua Hin (6 nætter)
 


Inkluderet i rundrejsen:

• Flyrejse til Bangkok inkl. 1 flyskift
• Alle kendte skatter og afgifter på fly
• Dansk rejseleder på hele rundrejsen
• 3 nætter i Bangkok på Ramada Plaza Menam Riverside **** i deluxe river view værelse
• 2 nætter på Floathouse River Kwai Resort**** i floating villa
• 6 nætter på Novotel Cha Am Resort & Spa**** i superior seaview værelse
• 12 x morgenmad
• 4 x frokoster
• Heldagstur i Bangkok med båd og Tuk Tuk, inkl. klong tur på kanalerne
• Heldagstur til Ayuthaya med flodcruise på Chao Praya floden
• Al transport nævnt i teksten
• Alle entreer

** Mulighed for tilkøb af udflugter med Dansk rejseleder

 

Priser og afrejsedatoer:

2018:

14/10 fra kr. 13.498

2019:
05/01 fra kr. 13.998
19/01 fra kr. 13.998
09/02 fra kr. 14.998
23/02 fra kr. 13.998
13/04 fra kr. 13.498

* Tillæg med Thai Airway direkte t/r Bangkok fra kr. 1.000 pr. person
* Enkeltværelsestillæg kr. 2.400
* Hilton Hua Hin Resort & Spa**** i ocean view værelse mod tillæg på kr. 1.000 pr. person
 

Dag-til-dag program:

Dag 1: Afrejse fra Kastrup

Dag 2: Bangkok
I bliver mødt af den danske rejseleder i lufthavnen eller på hotellet i Bangkok. Her bliver der givet lidt praktisk information i bussen eller på hotellet.
Resten af dagen er afsat til afslapning ved hotellets pool eller en vandretur i området.
Om aftenen er der mulighed for at følges med den danske rejseleder til middag på Bayok Tower, Bangkoks højeste bygning med en fantastisk udsigt over hele byen.

Dag 3: Bangkok
Dagen er afsat til udforskning af Bangkok med båd, i Tuk Tuk og vandring.
Efter morgenmaden sejler vi direkte fra hotellet til Thailands mest besøgte sted - Grand Palace der med al sin pragt og glans er Thailands kulturelle centrum. Vi besøger også dronning Sirikits textil museum inden vi fortsætter med Tuk Tuk's til Chinatown. Her vandrer vi rundt i dette travle område, hvor vi specifikt kigger nærmere på det eksotiske og farverige blomster og grøntsags marked.
Vi spiser frokost tæt på inden vi fortsætter med båd ind i nogle af Bangkoks mange kanaler. Kanal turen slutter komfortabelt af med at vi lægger til ved vores hotel Ramada Plaza.
Om aftenen er der mulighed for at følges med den danske rejseleder til middag og Calypso cabaret show på Asiatique.

Dag 4: Bangkok - Ayuthaya - flodcruise
Efter morgenmaden kører vi mod Ayuthaya hvor vi skal se den gamle hovestads mest interessante seværdigheder. Vi starter med Bang Pa In paladset, en fantastisk have med palæer og templer. Vi skal også besøge et af Ayuthaya's mest originale templer samt nogle af de gamle ruiner fra den tidligere hovedstadens storhedstid.
Vi fortsætter med bus ned til floden hvor vi går ombord på et flot krydstogts skib hvor der serveres frokost bestående af thai og internationale retter, medens vi nærmest lydløst glider ned af floden.
Efter frokosten kan man nyde udsigten på soldækket, medens vi stille og roligt nærmer os Bangkok igen. Der bliver serveret eftermiddags kaffe eller te inden vi kommer ind i Bangkok centrum og bla. sejler forbi Royal Grand Palace, Wat Arum, Den Thailands royale flådes hovedkvarter og mange andre af byens seværdigheder. 
Om aftenen kan middagen f.eks. nydes på en af de mange seafood restauranter tæt ved hotellet.

Dag 5: Bangkok - Kanchanaburi - River Kwai
Efter morgenmaden fortsætter vi turen mod byen Kanchanaburi. Her skal vi besøge broen over floden Kwai, kendt fra filmen af samme navn.
Vi tager en tur med lokaltoget i retning mod Burma. Undervejs ser vi masser af afgrøder og kører flere gange langs med floderne Kwai yai og Kwai noi.
Vi spiser frokost med udsigt over Kwai noi og fortsætter så turen til det berygtede Hell Fire pas. Her ser vi området, hvor krigsfanger måtte arbejde under ekstreme forhold i slutningen af 2. verdenskrig.
Vi kører og sejler det sidste stykke til vores flydende hotel, det naturskønne Floathouse.

Dag 6: River Kwai
Efter morgenmaden skal vi på en interessant vandretur i området. Vi vandrer gennem en plantage og besøger også Lawa grotten. Efter en frisk dukkert går vi ned til floden og ombord på en større tømmerflåde. Her bliver serveret et enkelt måltid mens vi nyder naturen ombord på tømmerflåden som bliver trukket sagte op af floden.
Vi laver stop ved Mon folkets landsby. Oprindeligt var Mon folket flygtninge fra Burma, og de bor stort set stadig på samme måde, som de har gjort i mange generationer, dog nu uden nogen stress i hverdagen.
Vi fortsætter på tømmerflåden og laver et lille badestop ved en sandstrand langs floden.
For de eventyrlystne kan man bodyrafte tilbage til Floathouse. Hotellets flydende restaurant i junglen serverer dejlig thai mad om aftenen.

Dag 7: River Kwai - flydende marked - Cha Am / Hua Hin
Efter morgenmaden kører vi øst på og besøger det flydende marked. Både med frisk frugt, nuddelsuppe, friterede bananer og meget mere skaber et farverigt kig ned over den lange kanal, og der er også mulighed for lidt shopping, inden vi fortsætter rejsen sydpå.
Midt på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i Cha Am eller Hua Hin som skal danne rammen om den sidste del af rundrejsen. Inkluderet i rundrejsen er ophold på Novotel Resort & Spa Cha Am i et superior seaview værelse eller man kan opgradere til Hilton Hua Hin Resort & Spa i et ocean view værelse, begge hoteller ligger direkte til stranden, og der er nu tid til at slappe lidt af og fordøje indtrykkene.

Dag 8-12:  Cha Am / Hua Hin
Afslapning ved pool og strand.

Dag 13:  Cha Am / Hua Hin - Bangkok
Der checkes ud fra hotellet og i løbet af dagen er der afgang til lufthavnen alt efter, hvilket fly man skal med.

Dag 14: Ankomst i Danmark
 

Udflugts muligheder:
For dem der har lyst til lidt mere eventyr kan man tilmelde sig til 2 sjove halvdagsture og en bådtur på skibet Siam Seacret som sejler ud i Siam Bugten. Turene arrangeres i løbet af badeferien.

Udflugt 1: Hua Hin lokal tur
Vi starter turen med at køre til et lille
silkeværksted, hvor vi får et indblik i silkeproduktion. Her findes også en af byens bedste og største skrædder forretninger. Herefter går vi en tur rundt i Hua Hin, hvor rejselederen bl.a. udpeger natmarkedet og en masse forskellige restauranter. Udflugten er gratis.

Udflugt 2: Aber og elefanter
Vi kører til elefantlejren, hvor vi skal
møde Thailands national dyr - elefanten. En flot tur på elefantryg i
området afsluttes med fodring af elefanterne. Denne elefantlejr er udvalgt pga. de her behandler elefanterne med respekt.
Vi fortsætter turen til Khao Takiab eller "abebjerget", som det er bedst kendt som. Hundredevis af vilde aber holder til her og har vænnet sig til turisterne som kommer på besøg for at fodre dem, og for at nyde udsigten ned over Hua Hin og Cha Am.

Udflugt 3: Sejltur med Siam Seacret
Tidlig afgang med bus til Pranburi floden, hvor man går ombord på Siam Seacret, en fiskekutter som er blevet ombygget til en flot og turist venlig træbåd.
Fra Pranburi floden sejler man ud i Siam bugten og sydpå ned langs kysten. Er man heldig ses de særprægede lyserøde delfiner. Frokosten serveres ombord og der bliver også mulighed for lidt lystfiskeri medens der langsomt sejler derud af.
En dejlig afslappende og hyggelig dag på havet.

Der er også andre udflugts muligheder og ting man kan lave på egen hånd, rejselederen fortæller om alle muligheder.
Alle udflugter kan bestilles hos rejselederen dagen før udflugten afholdes.

 


Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.

Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.