Thailands vandveje, rundrejse med dansk rejseleder

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-03-2020
 • Gyldig til
  30-04-2021
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.490Kr.
Templer, paladser, vandfald og historiske River Kwai
Forestil dig, at du glider lydløst op ad floden, at templer, paladser og markeder åbenbarer sig for dig - og at du følger lokalbefolkningens daglige gøremål langs floden. 

At du kører med lokaltoget med retning mod Burma. Langs Broen ved floden Kwai. Lytter til den bevægende historie. Og går til ro på veludstyrede luksus tømmerflåder eller dejlige hoteller - alle 4* .
Undervejs vil vores guide Ulrik desuden tage jer med til Amphawa flydende marked samt det unikke togmarked.
Dette og meget mere vil du opleve på rundrejsen Thailands Vandveje.

Oplev Thailand fra vandsiden og få fascinerende historiefortælling med i købet. Rejsen afsluttes med badeferie.
 


Bangkok (3 nætter) - River Kwai (2 nætter) - Amphawa (1 nat) - Cha Am eller Hua Hin (5 nætter) *
Fra afrejse i oktober 2020 er der 6 dage i Hua Hin.

 


Inkluderet i rundrejsen:

• Flyrejse til Bangkok med flyskift t/r 
• Alle kendte skatter og afgifter på fly
• Dansk rejseleder på hele rundrejsen
• 3 nætter i Bangkok på 4* Ramada Plaza Menam Riverside  i deluxe river view værelse
• 2 nætter på 4* Floathouse River Kwai Resort i floating villa
• 1 nat på 4* Baan Amphawa i superior værelse
• 5 nætter på 4* Regent Cha Am Beach Resort i superior seaview værelse - afgang efter d. 1. oktober 2020 med med 6 nætter.
• 11 x morgenmad
• 5 x frokost
• Udflugter og oplevelser ifølge program
• Al transport nævnt i teksten
• Alle entreer


   Hent digital brochure (pdf) her: Thailands Vandveje - Brochure

 

Afrejser og priser pr. person
 
AfrejsedagHjemkomstdag DagePris
28.03.202010.04.20201415.798
09.10.202023.10.20201413.990
09.11.202023.11.20201413.990
 
 • Tillæg med Thai Airways direkte t/r Bangkok fra kr. 1.000 pr. person
 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.500
 • Opgradér til 4* Hilton Hua Hin Resort & Spa i ocean view værelse mod tillæg fra kr. 1.300 pr. person. Gælder så længe vi har ledige værelser.
 

Dag-til-dag program:

Dag 1: Afrejse fra Kastrup

Dag 2: Ankomst Bangkok
Ankomst til Bangkoks Suvarnabhumi Internationale Lufthavn. Efter indrejseformaliteterne er overstået og bagagen afhentet, bliver vi  mødt af den lokale guide. Den danske rejseleder støder til enten i lufthavnen eller på hotellet. Der bliver givet lidt praktisk information om rejsen i bussen eller på hotellet.
Efter indcheckning er resten af dagen afsat til afslapning ved hotellets pool eller måske en vandretur i området.
Om aftenen er der mulighed for at følges med den danske rejseleder til middag på Bayok Tower, Bangkoks højeste bygning med en fantastisk udsigt over hele byen.

Dag 3: Sightseeing i Bangkok 
Dagen er afsat til udforskning af Bangkok med båd, i tuk-tuk (ombyggede 3-hjulede scootere) og på gå-ben.
Efter morgenmaden sejler vi direkte fra hotellet til Thailands mest besøgte sted - Grand Palace, der med al sin pragt og glans er Thailands kulturelle centrum. Herefter fortsætter vi med tuk tuk's til Chinatown. Her vandrer vi rundt i dette travle område, hvor vi specifikt kigger nærmere på det eksotiske og farverige blomster- og grøntsags marked.
Vi spiser frokost i nærheden inden vi fortsætter med båd ind i nogle af Bangkoks mange kanaler (klonger). Vi sejler forbi huse bygget på stolper over floden og måske ser vi nogle af de gigantiske varaner der ligger og soler sig på flodbredden. Klongturen slutter komfortabelt af med at vi lægger til ved vores hotel.
Om aftenen er der mulighed for at følges med rejselederen til middag og Calypso cabaret show på Asiatique.

Dag 4: Bangkok - Ayuthaya - flodcruise
Efter morgenmaden kører vi mod Ayuthaya hvor vi skal se nogle af den gamle hovestads mest interessante seværdigheder. Vi starter med Bang Pa In paladset, en fantastisk park med palæer og templer. Vi skal også besøge et af Ayuthaya's mest originale templer samt nogle af de gamle ruiner fra den tidligere hovedstads storhedstid.
Vi fortsætter med bus ned til floden hvor vi går ombord på et flot krydstogtsskib. Her får vi serveret en lækker frokost bestående af thai og internationale retter, mens vi nærmest lydløst glider ned af floden.
Vi nærmer os stille og roligt Bangkok igen. Vi får serveret kaffe/te og kan undervejs nyde udsigten fra soldækket imens vi sejler forbi Grand Palace, Wat Arum, Thailands royale flådes hovedkvarter og andre af byens seværdigheder. 
Om aftenen kan middagen f.eks. nydes på en af de mange fiske-restauranter tæt ved hotellet.

Dag 5: Bangkok - Kanchanaburi - River Kwai
Efter morgenmaden fortsætter vi turen mod byen Kanchanaburi.
Første stop er den verdenskendte bro over floden Kwai, tilbage under 2. verdenskrig en del af "dødens Jernbane". Både jernbane og bro blev bygget af krigsfanger men er blevet opgraderet og fungerer idag som lokaltog mellem Bangkok og grænsen til Burma. Vi stiger ombord på toget og kører ud i landskabet med masser af sukkerrørs- og tabioka plantager. Vi kører langs floderne Kwai Yai og Kwai Noi og efter en god togtur stiger vi af og spiser frokost ved en lokal restaurant.
Efter frokost fortsætter vi til Hellfire Pass. Her besøger vi det lille museum og har mulighed for at vandre ned i det berygtede pas.
Her ser vi området, hvor krigsfanger måtte arbejde under ekstreme forhold i slutningen af krigen.
Vi kører og sejler det sidste stykke til vores flydende hotel, det naturskønne Floathouse. Floathouse består af en række luksustømmerflåder, med dejlige værelser, smagfuldt indrettet bla. med privat møbleret terrasse direkte på floden. Her er en dejlig restaurant, med gratis WIFI.

Dag 6: River Kwai
Efter morgenmaden skal vi på en interessant vandretur i området. Vi vandrer gennem en plantage og besøger også Lawa grotten. Efter en frisk dukkert går vi ned til floden og ombord på en større tømmerflåde. Her bliver serveret et enkelt måltid mens vi nyder naturen ombord på tømmerflåden som bliver trukket sagte op af floden.
Vi laver stop ved Mon folkets landsby. Oprindeligt var Mon folket flygtninge fra Burma, og de bor stort set stadig på samme måde, som de har gjort i mange generationer.
Vi fortsætter på tømmerflåden og laver et lille badestop ved en sandstrand langs floden.
For de eventyrlystne kan man bodyrafte tilbage til Floathouse. Hotellets flydende restaurant i junglen serverer dejlig thai mad om aftenen.

Dag 7: River Kwai - Erawan vandfald - Amphawa flydende marked 
Efter morgenmaden bliver der tid til at nyde formiddagen fra terrassen inden vi checker ud og fortsætter til Erawan vandfaldet.
Det består af ialt 7 niveauer hvor alle kan følge med til de første 2-3 niveauer. For dem med extra energi kan man fortsætte til de øverste niveauer af små stier og stejle trapper. Vi spiser en medbragt madpakke ved en af de mange pools der er dannet ved hvet vandfald. Er man frisk kan man tage en dukkert i det kølige kildevand. Om eftermiddagen fortsætter vi til Amphawa hvor vi ser det originale flydende marked. Vi overnatter på et lille resort lige ved floden. Om aftenen er der mulighed for at følges med rejselederen til middag.

Dag 8: Amphawa - togmarkedet - Cha Am / Hua Hin
Efter morgenmaden checker vi ud og kører til Maeklong tog marked. Massevis af boder og forretninger sælger deres varer langs med skinnerne og når toget kommer trækkes alt ind for en stund mens toget passerer. Vi tager os god tid til at opleve dette unikke marked inden vi fortsætter sydpå. 
Midt på dagen ankommer vi til hotellet i Cha Am eller Hua Hin som skal danne rammen om den sidste del af rundrejsen. Inkluderet i rundrejsen er ophold på Regent Cha Am Beach Resort i et superior seaview værelse eller man kan opgradere til Hilton Hua Hin Resort & Spa i et ocean view værelse, begge hoteller ligger direkte til stranden. Der er nu tid til at slappe lidt af og fordøje indtrykkene.

Dag 9-12:  Cha Am / Hua Hin
Afslapning ved pool og strand.

Dag 13:  Cha Am / Hua Hin - Bangkok
Der checkes ud fra hotellet og i løbet af dagen er der afgang til lufthavnen alt efter, hvilket fly man skal med.

Dag 14: Ankomst i Danmark
 

Udflugtsmuligheder i Cha Am/Hua Hin:
For dem der har lyst til lidt mere eventyr i løbet af badeferien kan man tilmelde sig forskellige udflugter, feks. en bådtur på skibet Siam Seacret som sejler ud i Siam Bugten eller en snorkletur til den lille ø Koh Talu. 

Hua Hin lokal tur
Denne tur er gratis og arrangeres dagen efter ankomst til Cha Am / Hua Hin. Vi starter turen med at køre til det som de fleste betegner som byens bedste skrædder. Her får vi et lille indblik i silke og cashmer produktion. Herefter går vi en tur rundt i Hua Hin, hvor rejselederen udpeger natmarkedet og en masse forskellige restauranter samt giver gode råd og tips. Man kommer herefter hjem på egen hånd.

Der er også andre udflugts muligheder og ting man kan lave på egen hånd, rejselederen fortæller om alle muligheder.
Alle udflugter kan bestilles hos rejselederen dagen før udflugten afholdes.

 

Gåde råd og tips inden afrejse:

Påklædning under rundrejsen!

Der er ved to tilfælde krav om speciel påklædning for at komme ind. Det drejer sig om Grand Palace og Pang Pa In Palace. For begge gælder det at ingen typer shorts er tilladt, heller ikke halvlange shorts. Mænd skal derfor have lange bukser på.  Kvinder kan have lange bukser på eller en nederdel/kjole der dækker knæ. For både mænd og kvinder gælder det ligeledes at der skal være ærmer i trøje/t-thirt/polo-shirt, det må godt være korte ærmer men altså ikke ærmeløs. Det er ikke nok med et tørklæde e.l. over skuldre, der skal være ærmer i trøjen.
På resten af turen er det afslappet påklædning der gælder. Alle typer fodtøj er velkommen under hele turen. Visse dage er der en del vandring så behagelige vandresko anbefales, men sandaler med rem om hælen plejer også at være fint.

Myg:
Dansk myggespray plejer ikke at virke i Thailand. Man kan købe myggespray meget billigt i 7/eleven hernede, det plejer at være effektivt. 

Har du spørgsmål om et eller andet i forbindelse med rundrejsen kan du altid skrive en mail til Top Tours mand i Thailand på: ulrik@toptours.dk 
 


Forlængelse / Ændringer
Som altid er det er muligt at forlænge rejsen med også flere oplevelser i det fantastiske Thailand. 
Kontakt os for at høre om priser og muligheder.

Deltagerantal / små grupper
Rejsen gennemføres ved min. 10 og maks. 25 deltagere.
Hvis mindre end 10 deltagere, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen.

Betaling
Depositum udgør 25% af rejsens pris og er minimum kr. 3.500 pr. person, der betales umiddelbart efter reservation. Restbeløb indbetales 60 dage før afrejse eller i henhold til bekræftelse.

Forbehold & ændringer
Der tages forbehold for ændringer i programmet. Top Tours og vore lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. 
Vi gør opmærksom på, at rejsen er underlagt lokale forhold, hvor både naturkræfter og levevis er anderledes end på vore breddegrader. Det betyder at force majeure-situationer kan opstå med tilhørende forsinkelser og aflysninger, der undtagelsesvis vil medføre ændringer i rejseplanen. 
Vejrforhold, vejforhold, problemer med køretøjer, gæsternes fysiske formåen samt forsinkede flyafgange kan medføre ændringer i rejsen og at programpunkter kan risikere at udgå. Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse i form af rapporter fra rejseleder og kommentarer fra kunder. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet fra den blev købt til afrejsen finder sted.
Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene de rejsendes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen. Rejsen er underlagt Top Tours’ almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.

Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.